CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3014|Reply: 38

[Lain-Lain] WAKANDA FOREVER

  [Copy link]
Post time 24-7-2022 10:38 AM | Show all posts |Read mode


Black Panther: Wakanda Forever is an upcoming American superhero film based on the Marvel Comics character Black Panther. Produced by Marvel Studios and distributed by Walt Disney Studios Motion Pictures, it is intended to be the sequel to Black Panther and the 30th film in the Marvel Cinematic Universe.

Release date: 11 November 2022






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-7-2022 10:38 AM | Show all posts
RESERVED
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Meremang!masa tgk trailer kat ig arwah Chadwick tu
Adik dia ke ganti dia nanti ya?
Tapi dapat tau ada scene lesbo plak ahhhh lupakan jelaaa nak dapat tayang kat malaysia nih
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Jilat dinding tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:45 PM | Show all posts
Suchi replied at 24-7-2022 08:46 PM
Meremang!masa tgk trailer kat ig arwah Chadwick tu
Adik dia ke ganti dia nanti ya?
Tapi dapat tau ad ...

meols baca spekuan watak adik die pun nak dimatikan. hint yg queen tu ckp pasal die korbankan anak2 die tu.  suri tu berlaku watak saintis tapi in real life sheols antivaks.  disney nak matikan sesiap watak sheols
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 25-7-2022 03:45 PM
meols baca spekuan watak adik die pun nak dimatikan. hint yg queen tu ckp pasal die korbankan anak ...

Eh pulak, ingatkan Shuri yg ganti dia.
Takkan sbb antivaks pun nak matikan watak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 04:27 PM | Show all posts
Suchi replied at 25-7-2022 03:56 PM
Eh pulak, ingatkan Shuri yg ganti dia.
Takkan sbb antivaks pun nak matikan watak.

tak taula dimatikan ke atau tak tapi suri pun mcm tak strong sangat nak bawak watak lead. better makwe tchalla tu yg tu nama dah establish si lupita nyongo tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 06:04 PM | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 26-7-2022 07:40 AM

----spam-----

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 25-7-2022 08:46 PM

Tak tau nak tgk ke tak sbb vibe filem ni pun dah lain lepas Chadwick takde, dah ler rengsa dgn Shuri tu, nasib suka Lupita. Bosan ler kalau lepas ni Shuri lead

Dah alang2 multiverse saga ni, recast je ler T'Challa, variant, bukan main 616. Boleh faham kenapa 2nd movie ni tak nak recast sbb lebih kpd nak bagi tribute kat Chadwick, dia mati pun a few months before diorang start filming.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
James Chadwick yang jumpa Jimmy Neutron tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 11:55 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 01:10 AM | Show all posts
I absolutely LOVED the trailer.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mgkin kan hero lesbo 1st Marvel
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau ikut poster nampak gayanya si suri jadi black panther baru..tak suka nya lahaiiii tapi nak tengok juga..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2022 01:39 PM | Show all posts
Rosak truk dh marvel ni lps disney take over, almost semua cter dh ada lgbtq..lps endgame semua cter marvel meolls download je, xde rs nk tgk kt wyg dh so same goes to wakanda forever ni, tnggu kluar kt telegram je
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
BP bru pun ppuan eh? Bosan lah bila x hbis2 nk women empowerment nih lpstu duk masukkn unsur lgbt….
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-10-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 18-10-2022 08:41 PM

Rezeki terpijak letitia, asalnye supporting cast je. Black Panther dari lelaki dah jadi women-centric pulak sekarang. Dalam poster pun dah nampak 4 perempuan + 2 lelaki.

I tunggu keluar Disney+ je, tak rajin pulak nak ke paggung, takde tarikan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlfriday replied at 18-10-2022 01:39 PM
Rosak truk dh marvel ni lps disney take over, almost semua cter dh ada lgbtq..lps endgame semua cter ...


Disney beli Marvel tahun 2009 lagi tapi kenapa dah lepas endgame 2019 baharulah Disney nak masukkan agenda woke nya?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
wakenada foreva!
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2022 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 11-11-2022 04:29 AM
wakenada foreva!

Amenda ni?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 07:02 AM GMT+8 , Processed in 0.122381 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list