CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 23-7-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik jgn la jadi agent or stokis.baik jadi dropship je la
Lagi2 produk cmnie.
Bermusim
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
riena3321 replied at 23-7-2022 11:15 PM
patut la lopak gelupor baru2 ni. sbb sales jatuh rupanya.

Tp khuenss kt sopi rating 4.8/4.7 majoriti ok jer
Aku yg duk felda ni pn acik2 felda beli nunhauk tp mmg hasil haukkkk laaa ..diorg ckp huduh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 23-7-2022 04:41 PM
Bodoh. Tu je nak cakap

Pahit tp benar

Cpt sgt pg labur duit
Ptt tgok market dulu
Pastu jah punye family plk tu
Same old same old sgt belake
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-7-2022 10:22 PM
Aku tengok kat shoppee mcm sendu gak ...Ada tu dah kurang harga jadi RM32 RM33...ada pulak jual both ...

Aku bru balik dr sopi rating 5bintang byk
Tp paling bom inai republik ah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-7-2022 06:01 PM

Klo Geng2 ni mmg patut dipadan kn muka hahaha


Klo yg jadi agent bkn peminat jah tp genuine nk carik duit lebih Kesian la jgk
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka……
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 23-7-2022 10:50 PM
cash je lah kat jampamteknai and agent2

nak meniaga tp tak cerdik. pehtu sombong pulak tu...

Jgn u
Ade agent kt innai ni kaler high class hahahahahaha

Tp same la kuku kaler cm gmbo u
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg kn aku rasa mcm agak keterlaluan
Mengserve right kan kejunaman jah
Kalau jah ni jenis ok2 tak nonggeng aku rasa kita pn kecam mcm angin lalu jer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 23-7-2022 10:55 PM
Bila waktu peak dia eh? Time memang dewiremaja?

Time meletop banyak je video dia viral tak treat  ...

Kite je rase cmnie

Kt tiktok berlambak lg komen
Jah org baik beriman tu sbb sllu kene ujian haaa gituu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
gigih je yang jadi agen ni yachhhh
memborong
pastu kambus?
.
sbb tu kalau nak meniaga ada ilmu
buat research segala
.
nak kesian pun xtau celah mana nak kesian
sebb diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape dah try inai nunha..helok ke idok sebenarnya ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni nak jual ape pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-7-2022 07:27 PM
business concept Air Lior

Si mikimose tu pn jual ape je
Klo xde jual air lior die pn xde pendapatan lol
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kalau tgk balik, tkde pun dlm ahli keluarga dia cm nabila ke, athisha ke dll yg promo pakai inai jah.. Ke ada aku tk prasan
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 23-7-2022 08:08 PM
Nape yea founder2x ni bila pakai agent mesti agent nak letakkan sekian amount baru. Boleh amik produ ...

Ni cara marketing sifu deme ajar u
Sbb yg penting fonder yg kaya
Bkn nye agent or stokis
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 23-7-2022 08:11 PM
Founder ckp , agen semua jgn nak merempan kat media sosial. Dia tak teragak-agak menghilangkan dari  ...

Mcm nie pn masih lagi nk jd agent die
Kene boikot sekali baru die rse
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2022 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 23-7-2022 08:11 PM
Founder ckp , agen semua jgn nak merempan kat media sosial. Dia tak teragak-agak menghilangkan dari  ...

Senang nyer claim orang tak berakhlak
Ngko aniaya orang jual produk sampah harga yahudi itewe tanda ngko tinggi akhlak ker
Dasar penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 23-7-2022 08:11 PM
Founder ckp , agen semua jgn nak merempan kat media sosial. Dia tak teragak-agak menghilangkan dari  ...

Ni apa ni masalah dalaman pun xleh handle sendiri ke, kena canang jugak kat medsos.. bodohnya.. dah org tau masalah ko dgn strategy apa nak amik, walaupun nampak mcm tak strategic langsung haha.. lopak2.  Apa la kau ni.. hancussss.. kata pandai berniaga, ni explain psl prob and solution dalam BM pon tergagap2. Apoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian jah..apa dia buat semua tak menjadi.
Meniaga innai pun asal boleh. Ada ke agent tu sendiri yg kena lipat2 kotak. Packing pulak masuk satu2 dlm kotak. Kalau aku mintak refund balik la. Bukan sume agent suri rumah mcm jah duduk ngepam kiri kanan tak buat pape.

Maybe kena muhasabah la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Report polis x yg kena scam tu? Soryla iols mls nk bc dr awal. Tp founder should be cr la yg wat jahat tu. Buruk nama produk kot. Giler byk stok 500. Nk invest pun biarla barang yg menjadi dulu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 09:30 AM GMT+8 , Processed in 0.207624 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list