CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 21-8-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh sapa yg percaya lopa tu strss rasa teraniaya ka apa.. Bodoh terpaling la..

Apa kes allsedap.. Senyap ker...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cokoro at 26-12-2022 01:04 PM

Deleteddddfdd
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sickening, rotten to the core

Macam abuya pun ada taksub , duit habis pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 04:53 PM | Show all posts
Hypothetically replied at 21-8-2022 04:36 PM
Mcm dah serupa cult leader nak kena taat setia. Padahal ambik stock tu bukan free tapi beli.

tak sangka jahlop sggup downgrade bisnes jual mcm2 produk sampai hire andika putera jd speaker. andika putera tu level2 bisnes taraf shasha 30k je.
teruk sgt ke xde duit nya? andika putera yg xde apa2 kelayakan, bbnu, tiktokers  jd motivational speaker utk nunha?? cannot brain.
setahu aku zmn2 dia bisnes tudung naelofar tu xde la smpai mcm ni..skrg ntah sapa2 dia pggil bg talk, terpekik2, tlolong2 smata2 nk bg smgt kt agen2.
teruks sgt dh ni level dia..dh serupa rakyat marhean meniaga level2 acik vida alip sukri.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 10:46 PM
Mampu?

Jah dh tahu byk kamera duk tale ke muka dia.. dan2 tu jgk duk kesat ayaq mata tu propa muchhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 21-8-2022 04:38 PM
Bodoh sapa yg percaya lopa tu strss rasa teraniaya ka apa.. Bodoh terpaling la..

Apa kes allsedap. ...

All shedap tgh bz jual coklat expired
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-8-2022 04:53 PM
tak sangka jahlop sggup downgrade bisnes jual mcm2 produk sampai hire andika putera jd speaker. an ...

Rasanya klau product low class...cerewet n mahal.,pggil sesapapun x mnjadi...yg mgsanya hnya ejen n stockist lar...mmg truk produk inai tu...dgr citernya stock brlmbak2 x jual...,x byk yg repeat beli dan yg baru nk beli x jadi nk beli sbb byk indah kbr dr rupa...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 21-8-2022 04:39 PM
Tgu reputs up berita lopa menangis. Kerana trlampau dikecam netz

Netz masih belum lupa keangkuhan kau lopa..masihkah kau ingat menilai dan melangkawi. Kau mungkin boleh terlepas tindakan undang2 ..tapi hadaplah amarah netz.. Kau jugak yg angkuh bongkak kan dulu2..??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 21-8-2022 08:36 AM
Mcm dah serupa cult leader nak kena taat setia. Padahal ambik stock tu bukan free tapi beli.

Khensss. Sibuk nak berikrar taat setia. Betul uols cakap, macamlah jahlop bagi free barang2 tu. Memang benak sungguhlah ejen2 nunha ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
nylliette replied at 21-8-2022 07:44 AM
kan.aku rasa jah yg patut baca ikrar janji takkan ulang menindas ejen dia. ni yg ejen tu ikrar apo ...

Ikrar taat setia kepada queen lop & pak ostad. Serious cringe bila panggil pak ostad. Ntah sapa tauliahkan laki dia jadi ostad tu pun tak tahu lah. Belajar tesl, tulisan tungang-langgang tetibe self-proclaimed ostad.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hidden_fear replied at 21-8-2022 10:28 AM
Baik beli kit umrah dengan seller biasa biasa je. Beli dekat shopee boleh dapat mini telekung, sej ...

Betul. Ready stock lg. Ni gigih lah preorder. Pastu ada mslh meratib pulakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 10:46 PM
Mampu?

Betul la mcm pregmant. Mcm 2nd trimester dah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah kat restoran ms bday dia aritu tengah discuss pembelajaran ke tanah Arab....terdengar Puyu sebut Al Madinah international...so jadi lah pergi.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 09:13 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 21-8-2022 08:19 PM
Jah kat restoran ms bday dia aritu tengah discuss pembelajaran ke tanah Arab....terdengar Puyu sebut ...

iols tanya adik iols yg baru konvo 13 ogos lepas.. si PUnai tu konvo sekali ke sambil bgi gambar surat kata dia dh hbis semua tu...

adik iols jawab..klu dia baru hbis tahun ni mebi dia konvo nov nnt atau tahun depan and dia pelik kenapa PUnai ada surat mcm tu sedangkan dia xdpt pun surat mcm tu tanda dh hbis study

dia kata samada surat tu ada unsur2 lain la.. kahkah... weols faham la maksudnya tu

bytheway adik iols grad master kat uia... dari degree, master xde pon dpt surat tamat bljr..kenapa Pak ostad je dapat

sesuatu x?... kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
suterabiru123 replied at 21-8-2022 09:13 PM
iols tanya adik iols yg baru konvo 13 ogos lepas.. si PUnai tu konvo sekali ke sambil bgi gambar s ...

Ai rasa,  walau blm convo tp dah confirm tamat pengajian.  Konvo ni formaliti utk acara ambik scroll atas pentas je.
Surat tamat pengajian rasanya boleh je mintak kat uni sbb kadang2 kita perlukn surat tu gak.  Tp jarang lah kita mintak kat uni.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-8-2022 04:53 PM
tak sangka jahlop sggup downgrade bisnes jual mcm2 produk sampai hire andika putera jd speaker. an ...

Andika putra si pelat tu hahahah for real la jah sekeluarga ni kaya level tu je  ke ongkaya sskjp
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
suterabiru123 replied at 21-8-2022 09:13 PM
iols tanya adik iols yg baru konvo 13 ogos lepas.. si PUnai tu konvo sekali ke sambil bgi gambar s ...

Mungkin dia request sbb ramai sgt tak percaya...hehe. Tapi tulah..dia pun tak menyempat2 nak declare kat IG  yg dia dah ada degree...kut ye pun tunggulah konvo dulu. Takde lecturer yg nak puji2 dia ke mcm Fattah dulu ada kan lecturer dia puji.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 02:46 PM
Mampu?

Giteww..  Hahahhaha... Dh pakai bad marketing.. Skrg pakai marketing mntk ksian pulak...mata pun dok jeling2 dkt camera...Jah ni prgnt ke??? Nmpk bsr prt dia...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:17 PM | Show all posts
lain betul jah ...zuhud sgt dia pak ustad..dulu sheols zaman berturban sampai ke germany pi tgk concert beyonce dgn kawan2 kerabat

tapi gaya cakap n who she really is masih sama eh, the ego n sombong lofa.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 21-8-2022 05:16 PM
All shedap tgh bz jual coklat expired

Sebenarnya mmg boleh makan LG ke coklat dah expired?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 09:39 AM GMT+8 , Processed in 0.232109 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list