CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 19-8-2022 03:35 PM | Show all posts
Whitney72 replied at 18-8-2022 12:35 PM
X da jutawannya...loan kete n umah byk lagi weh hutang tu...duit yg dpt tu just pusing utk modal b ...

pelik jugak artis sendu macam daiyan trisha tu siap mampu beli banglo berjuta lagi. Barang branded top to toe. Si hajjah ni bisnes banyak rugi ke. Macam mana artis sendu dari dia boleh lagi banyak duit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk telekung  sejadah under mana . Naelofar ke. Tp tak kira naelofar atau nunhalal tu dia tau dia sendu. Jafi terpaksa preorder sb takmo ambik risiko cm planner, susu, dan lain2 yg bakalan ditimbus. Mask jah pun bakalan timbus kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 19-8-2022 03:35 PM
pelik jugak artis sendu macam daiyan trisha tu siap mampu beli banglo berjuta lagi. Barang branded ...

Beli tu mmg beli..tp loan lar...huhu..DT mgkin byk dpt royalti dr streaming lagu2...konsert, msuk tv etc..duta produk ..tp bgus lar juga DT ni...awal2 dh beli umah etc
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 18-8-2022 05:47 PM
atok rebonding kut sakit sebab aku check mamatini ok jer jalan sana sini.
datin isma pun jumpa dia ...

Bkn ke masa jmpa datin isma tu tok bonding ikut skali. Ada nmpak cm dia sakit ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:47 PM | Show all posts
Whitney72 replied at 19-8-2022 03:46 PM
Beli tu mmg beli..tp loan lar...huhu..DT mgkin byk dpt royalti dr streaming lagu2...konsert, msuk  ...

bukan banglo 3 tingkat yg lopak share dgn nabilla tu dia beli jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 19-8-2022 03:35 PM
pelik jugak artis sendu macam daiyan trisha tu siap mampu beli banglo berjuta lagi. Barang branded ...

Bkn senang berbiznes ni...jgn tgk hasil jualan je..tp dia org ni kna byar pekerja, kilang, sewa premis, modal pusingan etc...klau sold out pun..mgkin untung..tp untung tu nk blnja2 mewah pulak demi nk menunjuk yg trpaling..padahal saving acc level2 kita je
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 19-8-2022 03:47 PM
Bkn ke masa jmpa datin isma tu tok bonding ikut skali. Ada nmpak cm dia sakit ke

Tu lah...aku pun rasa mcm takde sape sakit kronik....unless lemak yg sakit...or mmg nak budget.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 18-8-2022 12:03 PM
Klu beli pn mnada org nk repeat byk kali… org gila xda keja je duk topup semnggu skali mcm xda ke ...

Ni iols stuju rajin gak kan. Kja asyik nk topup inai dlt kuku.. Tp kat Tt majority mmg byk yg paki inai kuku beruk ni.. Memasing iols tgok kuku itam. Si tasnim tu pun rajin dok topup inai. Siap buat dkt kaki.. Berbuffer bagai. Nmpklh cantik sbb kuku tu dh shining.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 19-8-2022 07:42 AM
Produk telekung  sejadah under mana . Naelofar ke. Tp tak kira naelofar atau nunhalal tu dia tau dia ...

Mask markaz tijari tu pun dh jual murah skrg. Sekotak rm10 xsilap..dkt ig ritu iols tgok vid mask ni. Ala2 seram gitu.. Pndai hilang dtg masknya. Suka naw dorg ni buat iklan yg seram2 ala2 mistik gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 19-8-2022 05:03 PM
Ni iols stuju rajin gak kan. Kja asyik nk topup inai dlt kuku.. Tp kat Tt majority mmg byk yg paki ...

Tmpt aku ramai memakcik berinai ori
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm mana la benakians tak pandai belajar dari pengalaman? org mcm ni yg diaorg support, perasan bagus, gedebenye, main ugut2 lagi tu.. sah mereng la kalau still suport perempuan LOFAKE religion rider laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 10:46 PM | Show all posts
  


Mampu?


Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 11:32 PM | Show all posts
apa kes jah menangis hari ni?
ke belakon je mintak simpati??
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 10:46 PM
Mampu?

Baca komen lobenak rs nk muntah..hahahaha
Gigih kesian Jahlopa sbb org kecam. Cheh. Dasar NPD
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 20-8-2022 03:32 PM
apa kes jah menangis hari ni?
ke belakon je mintak simpati??

.
.
Drama queen?
Biar lantak la dia nk nanges ka, nk tersungkur ka..
Dia termasuk family dan pemenat dia semua aku benci kini dan selamanya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 02:46 PM
Mampu?


Dah macam school assembly, ada ikrar. Jahlop tu yg sepatutnya baca ikrar berjanji yakkan sailang ejen takkan paksa ejen, takkan jual barang nak expired. Ejen2 ni memang benak ke? Korang buat biz je dgn dia je, bukannya kerja dgn dia. Jahlop ada bayar ke kwsp, soccso korang? Siap berikrar dah macam nak masuk family sskjp je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 10:46 PM
Mampu?

Alolo sian ladyboss
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by SisLena at 21-8-2022 10:26 AM
GegarVaganja replied at 20-8-2022 10:46 PM
Mampu?


Awat lpas kawen cam lg stress je jah ni
Tula jah. Kawen dgn bdk br grad mmg kena struggle sikit
Patut awk aman2 je kat rmh jg anak. Selfie ke wat tiktok ke. Ni kena keje smbil nangis2
Hidup eina azman jgkla best. Kawen org kaye. Hr2 wat vid masak je. Rs nk blakon, ambik job blakon.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 10:46 PM
Mampu?

Lofake si drama queen..ko aniaya org dh buat mcm2 nk nangis2 plk play victim..pu key mark punya prmpuan
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:27 AM | Show all posts
Edited by Hypothetically at 21-8-2022 12:55 PM


Mcm2 trick dlm lengan baju dia supaya dapat up kan biz dia. She will do anything sbb dia dah terlalu bergelumang with bad publicties. Nanti tgk lah, once biz dia picks up balik, duit masuk kepuk2, mula lah jadi sombong, muka kerek tu balik. Wait and see. Once menunggang, forever will be a penunggang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 12:45 PM GMT+8 , Processed in 0.312437 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list