CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 19-8-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 18-8-2022 12:03 PM
Klu beli pn mnada org nk repeat byk kali… org gila xda keja je duk topup semnggu skali mcm xda ke ...

Ni iols stuju rajin gak kan. Kja asyik nk topup inai dlt kuku.. Tp kat Tt majority mmg byk yg paki inai kuku beruk ni.. Memasing iols tgok kuku itam. Si tasnim tu pun rajin dok topup inai. Siap buat dkt kaki.. Berbuffer bagai. Nmpklh cantik sbb kuku tu dh shining.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 19-8-2022 07:42 AM
Produk telekung  sejadah under mana . Naelofar ke. Tp tak kira naelofar atau nunhalal tu dia tau dia ...

Mask markaz tijari tu pun dh jual murah skrg. Sekotak rm10 xsilap..dkt ig ritu iols tgok vid mask ni. Ala2 seram gitu.. Pndai hilang dtg masknya. Suka naw dorg ni buat iklan yg seram2 ala2 mistik gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 19-8-2022 05:03 PM
Ni iols stuju rajin gak kan. Kja asyik nk topup inai dlt kuku.. Tp kat Tt majority mmg byk yg paki ...

Tmpt aku ramai memakcik berinai ori
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm mana la benakians tak pandai belajar dari pengalaman? org mcm ni yg diaorg support, perasan bagus, gedebenye, main ugut2 lagi tu.. sah mereng la kalau still suport perempuan LOFAKE religion rider laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 10:46 PM | Show all posts
  


Mampu?


Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 11:32 PM | Show all posts
apa kes jah menangis hari ni?
ke belakon je mintak simpati??
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 10:46 PM
Mampu?

Baca komen lobenak rs nk muntah..hahahaha
Gigih kesian Jahlopa sbb org kecam. Cheh. Dasar NPD
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 20-8-2022 03:32 PM
apa kes jah menangis hari ni?
ke belakon je mintak simpati??

.
.
Drama queen?
Biar lantak la dia nk nanges ka, nk tersungkur ka..
Dia termasuk family dan pemenat dia semua aku benci kini dan selamanya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 02:46 PM
Mampu?


Dah macam school assembly, ada ikrar. Jahlop tu yg sepatutnya baca ikrar berjanji yakkan sailang ejen takkan paksa ejen, takkan jual barang nak expired. Ejen2 ni memang benak ke? Korang buat biz je dgn dia je, bukannya kerja dgn dia. Jahlop ada bayar ke kwsp, soccso korang? Siap berikrar dah macam nak masuk family sskjp je.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 10:46 PM
Mampu?

Alolo sian ladyboss
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by SisLena at 21-8-2022 10:26 AM
GegarVaganja replied at 20-8-2022 10:46 PM
Mampu?


Awat lpas kawen cam lg stress je jah ni
Tula jah. Kawen dgn bdk br grad mmg kena struggle sikit
Patut awk aman2 je kat rmh jg anak. Selfie ke wat tiktok ke. Ni kena keje smbil nangis2
Hidup eina azman jgkla best. Kawen org kaye. Hr2 wat vid masak je. Rs nk blakon, ambik job blakon.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 20-8-2022 10:46 PM
Mampu?

Lofake si drama queen..ko aniaya org dh buat mcm2 nk nangis2 plk play victim..pu key mark punya prmpuan
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:27 AM | Show all posts
Edited by Hypothetically at 21-8-2022 12:55 PM


Mcm2 trick dlm lengan baju dia supaya dapat up kan biz dia. She will do anything sbb dia dah terlalu bergelumang with bad publicties. Nanti tgk lah, once biz dia picks up balik, duit masuk kepuk2, mula lah jadi sombong, muka kerek tu balik. Wait and see. Once menunggang, forever will be a penunggang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_sakura replied at 18-8-2022 04:48 PM
Arini Jahlopa kuokan product br. Set Kit Umrah - Mini Telekung & Sejadah. Keyword : PRE-ORDER

Baik beli kit umrah dengan seller biasa biasa je. Beli dekat shopee boleh dapat mini telekung, sejadah mini, botol spray wuduk dan stokin
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 19-8-2022 10:37 AM
Pantang sis membeli brg preordera. Lambat dpt. Mcm sabella, cecah 3bln. Kalau tupperware preordera b ...

Aduhhh iols pn baru terkena ni..masa order kt website xde pn tulis preorder..alih2 bila tracking number x sampai..staf leh jwb brg tu preorder..lepas tu dh 3 mgu ni tak gak sampai2..iols rasa dh kena scammed ni kuang asam tul
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:35 AM | Show all posts

Dia terpaksa soften down her image skg, sbb lately too much bad publicities dgn perangai dia, sbb tu cepat je mintak maaf only for small reason, tersasul sebut anak org boy (padahal, padahal), then this video tunjuk dia nangis, nak bukti kan apa pun i dnt know.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
LHDN dah bayor ke belum....itupasal ada je diaorang ni nampak gempak nak holiday luar negara claim bz sakit takde masa  konon padahal belum setel tax lol
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:44 AM | Show all posts

euwwwwww dah macam sumpah setia kim jong unnnn jah. Ni metod jijang semang ajar kannn?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 21-8-2022 02:27 AM
Mcm2 trick dlm lengan baju dia supaya dapat up kan biz dia. She will do anything, just anything to ...

.
.
Setuju...

Tp aku rs dia x akan berbah sampai bila²...dan x pernah berubah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 21-8-2022 02:44 AM
euwwwwww dah macam sumpah setia kim jong unnnn jah. Ni metod jijang semang ajar kannn?

.
.
Dh mcm keje gomen, ikrar aku janji...haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 06:02 AM GMT+8 , Processed in 0.202915 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list