CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
 Author| Post time 23-7-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 23-7-2022 08:08 PM
Nape yea founder2x ni bila pakai agent mesti agent nak letakkan sekian amount baru. Boleh amik produ ...

Sebab dia thu produk dia akan tak laku....kalau agent amek sikit mana laku nnt founder..abis la nnt tak.leh g haji..
Jadi sebb tu la tetap kan syarat..nak sgt jadi agent kena beli 50 stok sekurang2nya. Baru la founder kaya dpt untung..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 23-7-2022 08:22 PM
anggeriklatifah replied at 23-7-2022 08:14 PM
Sebab dia thu produk dia akan tak laku....kalau agent amek sikit mana laku nnt founder..abis la nn ...


Dia pnye tak nk rugi smpai suruh ambik pre order dulu.  
Takut sgt rugi kan.  Agen rugi itu engkau punya pasal
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:17 PM | Show all posts

Dah edit..cer try
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 23-7-2022 08:08 PM
Nape yea founder2x ni bila pakai agent mesti agent nak letakkan sekian amount baru. Boleh amik produ ...

Sb jah dan bini nk penuhkan akaun la cuols.  Dulu masa menikah bnyk pakai duit. Kan jah mgaku dia yg bnyk keluar duit perkahwinan dia dgn bini.  

Ucap lep u pun jah dulu okeh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 23-7-2022 08:08 PM
Kenapa eh bila nak promote inai kena show off ala² Arabian?
Cer luaskan cara marketing utk Malays ...

Benak kn claim jah dr erab walau jah tu dr yindia pakistan je.  Jah pun perasan dia dr erab cuols.  Koser kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah dgn bini tak takut ke kalau org da sakit ati nti dia htr bkn2 pada jah.  
Hati org kita tak tau kan.  
Harap dijauhkan

Jgn la jah pusing cite ckp rezeki Allah yg tntukan.  Sb ni penganiayaan bermusim.  Dulu tudung ada isu.  Susu pun ramai yg maki.  Ni inai pulak

Tp aku rasa tak kot.  Benak sayang gila kt jah dgn bini . Kalau bole digadai segala reta pun benak sanggup okeh

Lep u jah ❤
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke products lopa dulu pun ada masalah camni. Stokis merungut barang tak dpt jual.
Mustahil kot b4 kau signed up nk jadi agent, kau tak buat homework dulu.
Ke sebab konpiden boleh jual sbb mak Arab jadian punya product, feeling famous sbb sebut je nama org akan beli. Bukan semua consumers benak mcm lopak punya pengikut kot. Dgn bad marketing,  reviews psl kaler,pantang larang apa jadah semua ni.
Mak Arab jadian ni kalau niaga tak yah lah support.
Pocket dia makin gemok, easy money.. korang sampai kena drop harga asalkan dpt  balik capital. Just give your head a massive wobble jelah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 23-7-2022 08:37 PM

SIL i pakai inai jahlop ni sbb staff kitorg pujuk suh beli.. sapot member kan..

Skali lepas pakai mmg betul huduh cam kuku pomen... sampai nephew i umur 2 tahun tu geli nak makan nasi mak dia nak suap..

Terpaksa lah i suapkan nasi bila nephew i nak makan, or mak dia kena pakai sudu la skang ni.. sampai hilang inai tu le nampak nya..

Huduh ok . Dia bukan hitam cam jahlop pakai.. dia kepam2 kelabu.. kena topup setiap hari kalo nak menten gothic cam jah kubis pakai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh bodoh je laa pengikut nunhauk ni sama bengap dgn retisnya juga
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 23-7-2022 08:28 PM
Bukan ke products lopa dulu pun ada masalah camni. Stokis merungut barang tak dpt jual.
Mustahil ko ...

Meme jah target benak² ginila jadi ejen muahuahua
Customer jah ejen² tu jerla...
Yg ceredik idoklaa join
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 23-7-2022 08:29 PM
SIL i pakai inai jahlop ni sbb staff kitorg pujuk suh beli.. sapot member kan..

Skali lepas pakai  ...

Hahah..salah satu sebb ramai org tak nak beli
Iols salahkan 100% kat re seller agent yg bodoh nak mampus...
Founder jahpamtek tu biasalah..dia otak bisnes dari dulu pikir duit je kan ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 23-7-2022 06:40 PM
Aku try nk puji lawa bila tgk kuku2 gelas yg pakai
Tp ttp la huduh..rebel ...masa memuda tknak goth ...

Masalah nya takde laa menjadi gothic punnn ... lebih kepada kepam comot... neither here nor there   
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 23-7-2022 12:36 PM

.
Baru kejap td Inai jah keluar dlm berita tv3 ko...siap jemput ramai reputs...

Berita td sebut haris dan isterinya bla...bla...bla...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rose_2011 at 23-7-2022 08:38 PM

Aritu iols ngeteh dgn member2, 1 of them jual n pakai inai nun ni. Trtiba ja tunjuk inai dia sambil explain panjang lebar & compare dgn inai lain, siap bgtau ikut darah, so kalau iols pakai tak tentu jd gelap mcm dia ????. Padahal iols tak tanya n tak tengok pun jari sheol. Bunyi mcm insecure pun ada.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 23-7-2022 08:11 PM
Founder ckp , agen semua jgn nak merempan kat media sosial. Dia tak teragak-agak menghilangkan dari  ...

Yeke dia akan pulangkan duit?????aku memg tak caya
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 23-7-2022 12:43 PM
rose_2011 replied at 23-7-2022 12:37 PM
Aritu iols ngeteh dgn member2, 1 of them jual n pakai inai nun ni. Trtiba ja tunjuk inai dia sambil  ...


.
Aku baru dgr pompuan kat tpt keje semlm cerita...depa pakai inai cheta lepas tu layer dgn inai lembaga uolls...
Depa ajak share guna inai lembaga..

Hati hitam aku berkata...nak tipulah tu...nk puji inai lembaga?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 23-7-2022 12:39 PM
Yeke dia akan pulangkan duit?????aku memg tak caya

.
Dgr bole...purcaya jgn sekali...haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg korang marah2, Seksok kalau idolat korang jual spender blh ketatkan vagina, korang beli lg. Sanggup jd agent demi kayakan si mak billie 14 ribu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang jahlop terkenal keluar produk je tak jaga agen, kalau tak, takda la sampai bagi susu expired. Dia tak pernah peduli agen asal produk dia agen borong. So fullstop. Jangan percaya bisnes jahlop dah, iols kesian marhaen tapi jangan bodo. Baik korang jadi supplier produk bagus2 dari produk retis. Ngertikkk
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 23-7-2022 08:29 PM
SIL i pakai inai jahlop ni sbb staff kitorg pujuk suh beli.. sapot member kan..

Skali lepas pakai  ...

Konpem SIL uolls durhaka kat tohan nilopak sbb tu jadi kuku pomen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:14 AM GMT+8 , Processed in 0.210273 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list