CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 18-8-2022 05:19 PM | Show all posts
dewi_sakura replied at 18-8-2022 04:48 PM
Arini Jahlopa kuokan product br. Set Kit Umrah - Mini Telekung & Sejadah. Keyword : PRE-ORDER

cepat2 booking dekat reseller....
apa lagi reseller beli stok bebanyak, boleh laku nih...
founder juga yang kenyang... burrppppp...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bellawonka replied at 18-8-2022 09:09 AM
kawan kat ig, tolongkan kawan dia clearkan stok nunha ni. katenye kena scammed by the company.
at c ...

Bod** nya lah 70k buang duit mcm tu jer
Lain kali kalau nak jual pakai sendiri dulu
Cek elok ke tak..
Ni org jual taik ko jual taik gak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:44 PM | Show all posts
Tadi kat FB ada satu posting expose pasal founder2 jadi kaya guna system reseller ni.... tengok gaya mcm focus kat jahlop. Sebab ada mention pasal beli produk guna cash....and masalah2 lain reseller hadapi.....tapi tak ingat pulak FB sape.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:47 PM | Show all posts
Incanto replied at 18-8-2022 04:44 PM
aku dgr tisha kata parents dia tak sihat kena cancel last minute

sepatutnya Faliq dgn Lemak pun i ...

atok rebonding kut sakit sebab aku check mamatini ok jer jalan sana sini.
datin isma pun jumpa dia kata sepatut kita jumpa kat London. memang berkawan lah ek dah gang sskjp jugak.
si hidung tu pun sskjp gak...risau tengok kaka faz baik dgn si hidung tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm keadaan ekonomi yg teruk dan harga brg naik ni.. hrp2 rkyt malaysia pandailah berbelanja… kalau betul2 nak niaga cari lah produk yg high demand.. baiklah jual air jambu tepi jln… panas lit2 gini mst laku… yg b40 tu takyah gigih berinai.. elok lah guna duit tu beli minyak masak atau keperluan brg dapur… bijak lah berbelanja
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 07:09 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 18-8-2022 05:47 PM
atok rebonding kut sakit sebab aku check mamatini ok jer jalan sana sini.
datin isma pun jumpa dia ...

aku tak risau pasal hidung dgn kakafaz...hidung baik dgn ramai non sskjp macam Nora Danish, skrg Marion Caunter

utk hidung money comes first, bukan negeri asal.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 07:37 PM | Show all posts
dewi_sakura replied at 18-8-2022 04:48 PM
Arini Jahlopa kuokan product br. Set Kit Umrah - Mini Telekung & Sejadah. Keyword : PRE-ORDER

dia punye model semua tak pernah yg kulit coklat or gelap. semua kulit putih mcm dia eh. manusia dijadikan pelbagai warna kulit & bentuk. syarikat dia tak inclusive. so i tak nak beli.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 18-8-2022 12:30 PM
Ada gak member mcm ni..tiap jam promote dlm whassup group merayu rayu beli yinnai Jah sbb dh  x la ...

Klu beli pn mnada org nk repeat byk kali… org gila xda keja je duk topup semnggu skali mcm xda keja lain nk buat semata nk kekalkn warna kuku berinai tu…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 18-8-2022 12:35 PM
X da jutawannya...loan kete n umah byk lagi weh hutang tu...duit yg dpt tu just pusing utk modal b ...

Patutlah jah sanggup dok kondo retak bini dia je kalau tak dulu punyalah bangga umah bangelow berwingwing kater benaks
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_sakura replied at 18-8-2022 08:48 AM
Arini Jahlopa kuokan product br. Set Kit Umrah - Mini Telekung & Sejadah. Keyword : PRE-ORDER

Biz jah memang sinonim dgn perkataan 'dropship' & 'preorder'.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 10:25 AM | Show all posts
epal21 replied at 18-8-2022 09:13 PM
Biz jah memang sinonim dgn perkataan 'dropship' & 'preorder'.

kita tengok siapa yang kenaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Pantang sis membeli brg preordera. Lambat dpt. Mcm sabella, cecah 3bln. Kalau tupperware preordera baru 3-4hari.
Kesimpulannya yg buat preordera ni terutama sabella, mmg nak guna duit pembeli sbg modal. Aku tak halalkan walau 0.1sen.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 11:06 AM | Show all posts
aechae replied at 18-8-2022 08:03 PM
Klu beli pn mnada org nk repeat byk kali… org gila xda keja je duk topup semnggu skali mcm xda ke ...

ada je wei.. iols jumpa sorang minah ni kuku tak pernah tak ber-inai.. haritu up pakai yinnai nunhauk..tak sampai seminggu up pakai inai che ta lak.. sebelum2 ni taktau la pakai inai apa tapi mmg sejenis kuku sentiasa ber-inai.. sis kenot la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:35 PM | Show all posts
Whitney72 replied at 18-8-2022 12:35 PM
X da jutawannya...loan kete n umah byk lagi weh hutang tu...duit yg dpt tu just pusing utk modal b ...

pelik jugak artis sendu macam daiyan trisha tu siap mampu beli banglo berjuta lagi. Barang branded top to toe. Si hajjah ni bisnes banyak rugi ke. Macam mana artis sendu dari dia boleh lagi banyak duit
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk telekung  sejadah under mana . Naelofar ke. Tp tak kira naelofar atau nunhalal tu dia tau dia sendu. Jafi terpaksa preorder sb takmo ambik risiko cm planner, susu, dan lain2 yg bakalan ditimbus. Mask jah pun bakalan timbus kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 19-8-2022 03:35 PM
pelik jugak artis sendu macam daiyan trisha tu siap mampu beli banglo berjuta lagi. Barang branded ...

Beli tu mmg beli..tp loan lar...huhu..DT mgkin byk dpt royalti dr streaming lagu2...konsert, msuk tv etc..duta produk ..tp bgus lar juga DT ni...awal2 dh beli umah etc
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 18-8-2022 05:47 PM
atok rebonding kut sakit sebab aku check mamatini ok jer jalan sana sini.
datin isma pun jumpa dia ...

Bkn ke masa jmpa datin isma tu tok bonding ikut skali. Ada nmpak cm dia sakit ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:47 PM | Show all posts
Whitney72 replied at 19-8-2022 03:46 PM
Beli tu mmg beli..tp loan lar...huhu..DT mgkin byk dpt royalti dr streaming lagu2...konsert, msuk  ...

bukan banglo 3 tingkat yg lopak share dgn nabilla tu dia beli jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 19-8-2022 03:35 PM
pelik jugak artis sendu macam daiyan trisha tu siap mampu beli banglo berjuta lagi. Barang branded ...

Bkn senang berbiznes ni...jgn tgk hasil jualan je..tp dia org ni kna byar pekerja, kilang, sewa premis, modal pusingan etc...klau sold out pun..mgkin untung..tp untung tu nk blnja2 mewah pulak demi nk menunjuk yg trpaling..padahal saving acc level2 kita je
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 19-8-2022 03:47 PM
Bkn ke masa jmpa datin isma tu tok bonding ikut skali. Ada nmpak cm dia sakit ke

Tu lah...aku pun rasa mcm takde sape sakit kronik....unless lemak yg sakit...or mmg nak budget.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 01:49 AM GMT+8 , Processed in 0.222479 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list