CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 16-8-2022 08:46 AM | Show all posts
awex^returns replied at 15-8-2022 06:16 PM
Berani uols cakap kuku monyet .. penjilat jahkoyak aka lobenaks till jahannam cakap cantik warna d ...

cantik lah sangatttt yihhhh, letak sebelah dengan jari tangan inai che ta jauh beza.. iols pun tak minat la che ta tapi mmg inai dia lawa ye
merah2 maroon tu, takde lah coklat monyet
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 09:54 AM | Show all posts
malam tadi termimpi pakai inai jahlop ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:31 AM | Show all posts
yg menjual yahudi yg jadi ejen bongoks...eloklah dua-dua tu..ai padankan muka saja...kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih mamaktins ni buat live dkt tt..mcm tgok dia promote livtik n cream muka??ntahlh.  Iols mls nk tgok live dia. Xkn dia promote livtik jahlop n foundation yg dh bkurun brabad lama tu?? Ksian eyh.. Gigih tol dia cr duit..kata kaya.. Dok umh goyang kaki je lah.. Si atisha tu pun dh start jual mascara kan?? Ada tgok org jual dkt tt.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xprnh iols tgok kaum kerabat retis lain gigih mnumpang nma mcm kaum kerabat jahtpaling.. Smua gigih mjual mcm2.si tasnim tu pun tgh rnd product mixberry dia tu.haii..mmg gigih nk matilh smua kaun kerabat dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 16-8-2022 10:26 AM
Gigih mamaktins ni buat live dkt tt..mcm tgok dia promote livtik n cream muka??ntahlh.  Iols mls nk  ...

Listik hajah tu pun ios syak mamatin punya nk habiskan stok sbb ade ejen2 pakai video hajah yg lama2 tak pakai purdah tngh mekap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 16-8-2022 12:46 AM
cantik lah sangatttt yihhhh, letak sebelah dengan jari tangan inai che ta jauh beza.. iols pun tak ...

Ina cheta warna melayu. Inai hajah warna belah paki india sana.  Mmg kalah la citanya
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling 8 petaling buat apa hari ini?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 07:39 PM | Show all posts
kakiporet replied at 16-8-2022 06:28 PM
Xprnh iols tgok kaum kerabat retis lain gigih mnumpang nma mcm kaum kerabat jahtpaling.. Smua gigih  ...

Aku rasa fans tegar hajjah paling malang sebab bukan sahaja depa terpaksa habiskan duit untuk kayakan hajjah tapi terpaksa keluar duit untuk kayakan mak, kakak2, adik-adik, dan saudara mara hajjah sebab semuanya meniaga. Kesian pulak Iols dengan dia orang. Mesti tak dan nak try produk lain sebab try hard nak tolong lakukan  bisnes hajjah dan ahli keluarganya. Takziah Iols ucapkan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
wafeloren replied at 16-8-2022 10:31 AM
Listik hajah tu pun ios syak mamatin punya nk habiskan stok sbb ade ejen2 pakai video hajah yg lam ...

Tu lah.. Gigih tau.. Tghari tgok muka mamaktins tu live.. Ptg scroll tt lagi, ada lagi muka si tua ni live dgn si bella tu. Ksian btol tgok org tua ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 16-8-2022 11:39 AM
Aku rasa fans tegar hajjah paling malang sebab bukan sahaja depa terpaksa habiskan duit untuk kaya ...

Kan.. Betul tu.. Rajin naw dorg habiskn duit demi nk mbeli n myokong brg jualan kaum kerabat tohan sembahan dorg. Kalau xgitu, nanti derhaka pulakkn..myampah pulak iols tgok masing2 mjual tumpang nama si jahtpaling ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 12:19 PM | Show all posts
liton replied at 23-7-2022 08:11 PM
Founder ckp , agen semua jgn nak merempan kat media sosial. Dia tak teragak-agak menghilangkan dari  ...

wow penderaan mental mcm group scientology.
threats, perli, tunggang agama, dan lain-lain.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Afifi82 at 18-8-2022 11:39 AM
kakiporet replied at 17-8-2022 10:33 AM
Kan.. Betul tu.. Rajin naw dorg habiskn duit demi nk mbeli n myokong brg jualan kaum kerabat tohan ...


Kang Jah & kaum kerabat xcukup mkn pulok if benak2 xsupport. Benak lg sanggup xcukup mkn,lapar, bergadai golok & berhutang demi Jajahat & kaum kerabat. Janji Jah dpt mkn nasik kerabu daging wagyu ari2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 04:12 PM | Show all posts
Afifi82 replied at 17-8-2022 12:33 PM
Kang zjah & kaum kerabat xcukup mkn pulok if benak2 xsupport. Benak lg sanggup xcukup mkn,lapar, b ...

beli innai sampai kena pay later ye, biar berhutang janji dapat beli barang jah
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 04:15 PM | Show all posts
kakiporet replied at 16-8-2022 06:26 PM
Gigih mamaktins ni buat live dkt tt..mcm tgok dia promote livtik n cream muka??ntahlh.  Iols mls nk  ...

i rasa kalau betul kaya takyah lah dorang struggle nak cari duit jual macam2, or maybe yes banyak duit tapi nak maintain hidup mewah so kena lah struggle cari duit
kesian yek, kaya duduk rumah jelah goyang kaki.. ni jual inai rm 5 tapi mark up sampai rm 35
kata ada 5 so boleh pakai banyak kali n jimat
che ta punya rm 15 ada 1 je
tapi masalahnya inai jah dah pakai tak habis kena buang
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 04:47 PM | Show all posts
Aku salahkan manusia yang jadi agen tu. Bodoh sangat la. Dah tau track record jah ni dlm bisness camna kan...lagi pegi hantar leher...tempah maut la nama nya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 17-8-2022 03:12 PM
beli innai sampai kena pay later ye, biar berhutang janji dapat beli barang jah


Janji gembirakan jah. Biar Jah untung juta2 utk beli kasut tongkol n beg baru :’)
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Afifi82 replied at 17-8-2022 07:36 PM
Janji gembirakan jah. Biar Jah untung juta2 utk beli kasut tongkol n beg baru :’)

konsep jah gumbira benak bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Afifi82 replied at 17-8-2022 04:33 AM
Kang zjah & kaum kerabat xcukup mkn pulok if benak2 xsupport. Benak lg sanggup xcukup mkn,lapar, b ...

Tu lah kan.. Benak sggup hidup ssh demi nk kayakn jahtpaling.. Kalau x, nanti dorg xdpt nk tayang btapa serba serbi sempurnanya tohan sembahan dorg tu. Kalah jutawan2 yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 17-8-2022 08:15 AM
i rasa kalau betul kaya takyah lah dorang struggle nak cari duit jual macam2, or maybe yes banyak  ...

Tu lah.. Iols hairan tgok, mmg gigih betol dia.. Rasanya sbb nk maintainkn lifestyle skrg kot..slagi dpt buat lombong duit,slagi tu lah cekau duit org. Skrg ni mmg byk naw org pakai inai jahtpaling tu. Kalau scroll vtt mmg majority smua bkuku mcm beruk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 12:35 PM GMT+8 , Processed in 0.218252 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list