CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 12-8-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 10-8-2022 01:39 PM
Jah ni kan sejenis yg buat baik ada makna, tengok masa nak cari agent tu cakap elok2 kan
Pastu bila  ...

Lohh dr dulu lg die mmg mcm tu.. Prangai die mmg semue org yg pernah bekerja atau tempat die buat kerja atau ape pon.. Ade komen negative pasai die..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
If ada lg yg sanggup jd agent utk skin care she olls.. Mmg bodo yakmat lah org ittiew
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:05 AM | Show all posts
aduh2sayang replied at 10-8-2022 11:59 AM
susu pishang apa cite dah senyap terus ke

di jemput bagi takziah bersama


Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 11-8-2022 08:09 AM
itu keping2 uols, im talking about sekotak. yes per box. per box mmg mahel utk bifoti yaa.

Singgit tu xde jenama kt shopee

Kucate sebox 69 hinggit uols

Mampu pn xhadap nk beli mamatut punye produk
Choii hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 12-8-2022 07:32 PM
If ada lg yg sanggup jd agent utk skin care she olls.. Mmg bodo yakmat lah org ittiew

Don't worry u
Rmai lg blom di bodoh kn jah hahahaa

Beratur jgk nti tuuuuu
Tu la jah x teeciduk pn
Untung inai pn dah msok
Who cares jah kte hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 12-8-2022 04:05 PM
di jemput bagi takziah bersama

Hahahhaha...ksiann..dh jd arwah susu esen pisang jah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahudi xnk join trend cedok2 dak??  Jual timbang kilo je la produk sampah u olls...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:27 AM | Show all posts
missyL replied at 13-8-2022 12:08 AM
Singgit tu xde jenama kt shopee

Kucate sebox 69 hinggit uols

iols apa saje tentang jahlop mmg tak laaa nk beli2 ni.. kita aman2 dok dediam jer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 08:33 AM | Show all posts
orang kata tak baik ketawakan orang yang ditimpa musibah
aku tak nak ketawakan, aku cuma nak bodohkan je
aku dah cakap korang kena tahu produk apa yang korang jual
markit demand dia
setakat inai bodoh ni siapa je yang pakai
berapa orang yang pakai
pakai hari² ke
korang dah tau yang dia tu kaki penipu
yang korang bijak ni boleh kena tipu dengan dia dah kenapa Syaithonnnnnnnnnnnnnnn
lepas ni cukup²lah nak jadi stokis ke agen dia
belajar lah weh dari kes pishang lah tudung lah
kalau tak serik juga
padan lah muka korang
bongok
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
bro_kr replied at 9-8-2022 02:34 PM
Membohong jer la Jahscammer ni. Dari tudung, pil katek, rimau kentut, kucate and now inai, semuany ...

Yg 'cerdik' org yg menyokong bisnes paki ni..bayar cash dgn takde resit haper...mmg tak boleh nak buat apa la dah takde bukti ...pehtu dok merempan kt socmed je...cuba pi try tanya kt agensi spttnya...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:48 PM | Show all posts
Nham22 replied at 12-8-2022 04:35 PM
Lohh dr dulu lg die mmg mcm tu.. Prangai die mmg semue org yg pernah bekerja atau tempat die buat  ...

tunggu nanti geng muzakarah pun membawang pasal dia, tahu jela jah ni mana boleh baik dengan orang
semua baik ada maknaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 15-8-2022 08:33 AM
orang kata tak baik ketawakan orang yang ditimpa musibah
aku tak nak ketawakan, aku cuma nak bodohka ...

Setuju statement uols. Xkn la xreti bodo2 alang kan..xreti nk membaca ke kisah jah dgn tudung, susu pisang..xtgk ke history jah..mgkn tahap husnuzon agent2 ni tinggi la kot xmcm kita..pastu mgkn jgk hijab dorg tertutup..jadi nmpak semuanya betul dan dijalan yg benar..haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 10-8-2022 02:04 PM
Iols dah tengok depan2 dah, gigih sorok kuku hahhahaha
Buruk ye, kaler coklat betul mcm kuku monye ...

Berani uols cakap kuku monyet .. penjilat jahkoyak aka lobenaks till jahannam cakap cantik warna dark brown.. memang pilihan dorang… takde seller lain jual… very rare macam kepala hotak ????????????
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:46 AM | Show all posts
awex^returns replied at 15-8-2022 06:16 PM
Berani uols cakap kuku monyet .. penjilat jahkoyak aka lobenaks till jahannam cakap cantik warna d ...

cantik lah sangatttt yihhhh, letak sebelah dengan jari tangan inai che ta jauh beza.. iols pun tak minat la che ta tapi mmg inai dia lawa ye
merah2 maroon tu, takde lah coklat monyet
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:54 AM | Show all posts
malam tadi termimpi pakai inai jahlop ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:31 AM | Show all posts
yg menjual yahudi yg jadi ejen bongoks...eloklah dua-dua tu..ai padankan muka saja...kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih mamaktins ni buat live dkt tt..mcm tgok dia promote livtik n cream muka??ntahlh.  Iols mls nk tgok live dia. Xkn dia promote livtik jahlop n foundation yg dh bkurun brabad lama tu?? Ksian eyh.. Gigih tol dia cr duit..kata kaya.. Dok umh goyang kaki je lah.. Si atisha tu pun dh start jual mascara kan?? Ada tgok org jual dkt tt.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xprnh iols tgok kaum kerabat retis lain gigih mnumpang nma mcm kaum kerabat jahtpaling.. Smua gigih mjual mcm2.si tasnim tu pun tgh rnd product mixberry dia tu.haii..mmg gigih nk matilh smua kaun kerabat dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 16-8-2022 10:26 AM
Gigih mamaktins ni buat live dkt tt..mcm tgok dia promote livtik n cream muka??ntahlh.  Iols mls nk  ...

Listik hajah tu pun ios syak mamatin punya nk habiskan stok sbb ade ejen2 pakai video hajah yg lama2 tak pakai purdah tngh mekap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 16-8-2022 12:46 AM
cantik lah sangatttt yihhhh, letak sebelah dengan jari tangan inai che ta jauh beza.. iols pun tak ...

Ina cheta warna melayu. Inai hajah warna belah paki india sana.  Mmg kalah la citanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:39 AM GMT+8 , Processed in 0.208812 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list