CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 9-8-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheila1987 replied at 9-8-2022 04:23 PM
Aku tak jumpa plak yg rm23 kat shopee, plg murah jumpa rm28 camtu. Tp tak pelik pon kalau inai ni  ...

Jgn pembaris sgt. Tkkn la bodo2 nk letak nama inai nunhauk. Confirm la kena ban dgn HQ dik oi. Cuba search inai kelopak kelua ha. Rm23 je. Kau ni. Buat palatao betul. Gigih2 ni dapat apa. Aku pantang org beniaga tindas org bawah. Pusing kiri pusing kanan. Ntah apa2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 9-8-2022 04:40 PM
Iols gigih baca seller yg jual brg expired ni tulis ape. Tapi point dia ulang2. Panjang ye panjang t ...


Gaya dia tulis mcm makcik2 umur 50an dekat 60. Abaikan aje. Mak sapaaaa la tu yg jd benak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 9-8-2022 04:04 PM
dorang mengata apa chuollss

Mengata stokis dan agent la uols
Dia boleh kata stokis dan agent mmg setuju utk packing sendiri stock
Dia tak paksa pun diorng setuju
1st time aku dgr hq hauk mcm ni
Kokonon dia dah serik la guna stokis dan agent
Nnti produk skincare ni tak nak guna dah
Gituhhhh..
Byl lg chuols dia mengata
Siap panggil geng nk backup dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 8-8-2022 09:22 PM
Nope aku ni saksi kpd kawan aku ye dr hari ke 3 dia pakai dn ni nk sebulan ..warna dia LUSUH..Buka ...

Kwn iols sorng ni lobenak
Masa mula2 dia pakai yinnai jah ni kemain bangga puji puja cantik kuku dia..tiap hari bt video..
Smlm dia upload satu video lps tu ada caption "abaikan kuku sis"
i fokus kt kuku dia je lah
Haukkkk sgt2
Mmg npk lusuh
Bercapuk2 mcm makeup dah cair tu
Bukan ke jah kata inai dia tak luntur
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 9-8-2022 02:36 PM
Chuolss
Jahpamtek next nk keluarkam skincare pula tau
Kita tgk siapa lagi yg bodohkan diri di scam o ...

Purcaya lah uolls.
Akan ada lagi reseller/agent yang akan serah tengkuk kat Jah & bini. Kadang memang sebab diorang bodoh dan bengap, tapi ada jugak sejenis yang ambik peluang nak jual produk viral. Lagi viral lagi senang keje. Sebab orang tengah cari walaupun bad marketing macam inai bangan Jah & bini. Next produk skincare confirmmm masih akan ada reseller/agent!!kalau xde langsung, Ganja sanggup kerat jari.

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:00 AM | Show all posts
GegarVaganja replied at 10-8-2022 09:58 AM
Purcaya lah uolls.
Akan ada lagi reseller/agent yang akan serah tengkuk kat Jah & bini. Kadang mem ...

dia akan kata ramai yg merayu2 nak jdi agent n reseller. so dia terpaksa bukak
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Gugucat replied at 9-8-2022 05:08 PM
Jgn pembaris sgt. Tkkn la bodo2 nk letak nama inai nunhauk. Confirm la kena ban dgn HQ dik oi. Cub ...

Rjin uols layan dia huhuhuuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 11:59 AM | Show all posts
susu pishang apa cite dah senyap terus ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah lah memburukkan diri dah serupa keluarga Adam Family dah berkuku hitam...malay ni kulit sawo matang lagilah hauk pakai inai legam
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 01:39 PM | Show all posts
Jah ni kan sejenis yg buat baik ada makna, tengok masa nak cari agent tu cakap elok2 kan
Pastu bila agent dah ambik barang, komplen kat dia terus dia cakap macam2
Bahaya lah orang jenis gini, memang iols pangkah habis-habisan
Kat ofis pun ada sekor macam ni, nak mintak tolong bapak baik
Dah lepas siap semua buat dek je, macam tak pernah kenal pun ada gayanya
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 01:41 PM | Show all posts
aduh2sayang replied at 10-8-2022 11:59 AM
susu pishang apa cite dah senyap terus ke

choii kaka ni... haritu kan dah ada petanda sesi infaq menginfaq... iols tak sabar nak tunggu infaq kucate jah ni di hujung tahun... bukan nak pergi ambik pun tapi tak sabar nak tengok acik2 semua naik kapcai pergi ambik...
sesi infaq menginfaq tu adalah tanda sesuatu bakal terkambuih... tapi sebab tanah tak cukup... nak tanam kat rumah jahlop ke kak nab tak muat sebab tanah sekangkang kera je... so terpaksa lah infaq
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 02:04 PM | Show all posts
makadek replied at 8-8-2022 09:22 PM
Nope aku ni saksi kpd kawan aku ye dr hari ke 3 dia pakai dn ni nk sebulan ..warna dia LUSUH..Buka ...

Iols dah tengok depan2 dah, gigih sorok kuku hahhahaha
Buruk ye, kaler coklat betul mcm kuku monyet tu.. Tu yg dibanggakan sangat
Memang tak luntur tapi jadi hodoh
Jadi coklat coklat taik kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 02:06 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 10-8-2022 01:41 PM
choii kaka ni... haritu kan dah ada petanda sesi infaq menginfaq... iols tak sabar nak tunggu infa ...

kucate ni camne nk menyebutnya ek? ehh bkn dah jual dah ke skrg, merata kt shopee n lazada dah tu.

teh kayangan juga ni level harga nya sbb by box kan. ahhh koser lahh iols. Ahmad Tea dgn Mark & Spencer sekotak pun level RM10 jerrrr.

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 02:25 PM | Show all posts

pakai inai pulak dia, sesuai dengan muka dah.. macam nenek sihir

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
PU gigih ugut2 nak saman plak dia taktau ke yang dia nak saman tu memang bukan reseller tapi acik yang gigih pakai link affiliate shopee untuk dapat komisyen. aiyoo paksetad pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 03:42 PM | Show all posts
so dah berapa dah SKU jah & bini ni eh? 1 product hidup untuk 3 bulan sekali je release product lain pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Td nmpk iklan Coway..Fattah collabrate dgn Scha Alyahya ke? Hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 10-8-2022 02:06 PM
kucate ni camne nk menyebutnya ek? ehh bkn dah jual dah ke skrg, merata kt shopee n lazada dah tu.
...

Kalo macam kucate tu yg tak ada brand, 0.50 kupang dan ke atas jerrrr kat shopee tu, tak sampai rm1 pun 1 cube tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 04:04 PM | Show all posts
Whitney72 replied at 10-8-2022 03:54 PM
Td nmpk iklan Coway..Fattah collabrate dgn Scha Alyahya ke? Hehe..

Heheheheee....interesting
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:09 AM | Show all posts
ibugarang replied at 10-8-2022 03:58 PM
Kalo macam kucate tu yg tak ada brand, 0.50 kupang dan ke atas jerrrr kat shopee tu, tak sampai rm ...

itu keping2 uols, im talking about sekotak. yes per box. per box mmg mahel utk bifoti yaa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:24 AM GMT+8 , Processed in 0.211361 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list