CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: blastoff

[Tempatan] Macam mana sampai sekarang dia boleh di beri tugas penting negara utk org nu ni perlu booster sedangkan dia kantoi utk berbooster pungg ?

  [Copy link]
 Author| Post time 24-7-2022 10:59 AM | Show all posts
Tengok carta , dlm masa 39 tahun iaitu dari 1966-2004 kematian athlete yg direkodkan cuma 1101 , tapi dlm masa 16 bulan je dari Jan 21 to apr 22 selepas jab bad$h!t kematian meningkat jadi 673 iaitu 1696% melonjak2 jadinyaaa  ...sekiranya trend kematian gini berterusan mau lengang stadium jadinya kerana yg nak bertanding tarak maa pakat mati mengejut habih blaka2 .



\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

https://www.globalresearch.ca/study-finds-athlete-deaths-1700-higher-than-expected-since-covid-19-vaccination-began/5782571


In all, between Jan 21 and April 22 a total number of 673 athletes are known to have died. This number could, however, be much higher. So that’s 428 less than the number to have died between 1966 and 2004. The difference here though is that the 1,101 deaths occurred over 39 years, whereas 673 recent deaths have occurred over 16 months.





The following chart shows the monthly average number of recorded athlete deaths –
So between 1966 and 2004. the monthly average number of deaths equates to 2.35. But between January 2021 and April 2022, the monthly average equates to 42. This is an increase of 1,696%.
So why have we seen such a dramatic increase?
The answer most likely lies in the introduction of an experimental injection that was alleged to protect against Covid-19 disease but instead caused untold damage to the immune system and cardiovascular problems.
A study of 566 patients who received either the Pfizer or Moderna vaccines shows that signs of cardiovascular damage soared following the 2nd shot. The risk of heart attacks or other severe coronary problems more than doubled months after the vaccines were administered, based on changes in markers of inflammation and cell damage.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-7-2022 11:14 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-7-2022 11:20 AM

Athlete yg suffer Myocarditis/Pericarditis aka heart damage meningkat mendadak selepas era bad$hit padahal sebelum tu cikit cinonet je mendatar je every year , boleh tengok carta bawah ni yg menunjukkan lagi umur muda lagi senang kenanya.


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
















Pericarditis



https://www.mayoclinic.org/-/med ... ricarditis-8col.jpg





]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]



https://www.globalresearch.ca/study-finds-athlete-deaths-1700-higher-than-expected-since-covid-19-vaccination-began/5782571



The following chart shows reports of myocarditis to the U.S. Centers for Disease Control’s Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) by year –
Heart damage is ubiquitous throughout the vaccinated population, and the damage is being diagnosed in multiple ways. Acute cardiac failure rates are now 475 times the normal baseline rate in VAERS. Tachycardia rates are 7,973 times the baseline rate. Acute myocardial infarction is 412 times the baseline rate. The rates of internal haemorrhage, peripheral artery thrombosis, coronary artery occlusion are all over 300 times the baseline rate.
Fully vaccinated people are suffering like never before.
It doesn’t take a genius to work out that Covid-19 vaccination is the reason the monthly average number of athlete deaths is now 1,700% higher than the expected rate.
*

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Samerosie at 24-7-2022 11:24 AM
Parit.Hilton replied at 23-7-2022 04:07 PM
geng 3 serangkai ni mudah sangat percaya komen2 netz kat facebook.
yang komen pun fake account berdu ...


Geng 3 sersngkai ni apa chuols?

Anyway, bukan ke benda ni dah up dulu masa si blastop mia? If i recall Dia cucuk awal sebab dia nak pergi who conference kat japan.  Booster only rolled out in oct to general public kan tapi dia dah cucuk in sept.  Conference in oct.  Masa tu can only travel abroad after certain period lepas cucuk.  Tapi of course la tak boleh terima depa kan.  

Move on je lah orang dah kemana2 korang sibuk hal vaccine tak habis.  Tak nak vaccine duk diam2 who cares.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 11:29 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-7-2022 11:31 AM


Athlete SUKMA usia baru 19 tahun kena stroke lalu mati , tak pernah dengar lagi lah kannnn usia camtu boleh kena stroke mati mendadak.

Sebelum bad$hit wujud org tua2 kena stroke pun masih boleh hidup bertahun2 atas kerusi roda atau atas katil di rawat lama dan belasan tahun memang tak de lah nak kena stroke aktif sakan camna pungg  

,.... tapi ini teenager ahli sukan yg menjalani rutin health check up kena stroke trusss mati maaa , apakehei.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 11:48 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-7-2022 12:06 PM



Waa, menteri sukan negeri Sarawak punggg tak dapat menahan terkezzzut beruknya dia hingga terluah kat media kehairanan camna budak belasan tahun sihat walafiat ahli sukan cemerlang terbilang dan gemilang boleh kena stroke lalu mati mendadak ......bukan dia sorang dok tergaru2 kepala heran haih.


]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]


https://www.thestar.com.my/news/ ... er-suffering-stroke





SIBU: Sarawak has lost a promising athlete with the sudden demise of Kuala Lumpur Sukma-bound air-pistol athlete Stephanie Sim Shu Ming.
State Youth, Sports and Entrepreneurship Minister Datuk Seri Abdul Karim Hamzah expressed his shock at Stephanie's death and said, on Friday (June 24), that the 19-year-old was a medal prospect at the coming Sukma games.

"This is a very shocking incident. I never expected a young athlete at the age of 19 years old (to pass away). She was our medal prospect in the shooting event and two days ago, she passed away," he said after launching the Borneo Tribal Music Festival (BTMF).
Abdul Karim said the cause of Stephanie's death was due to a stroke. She died on June 19 at Sarawak General Hospital.
"What puzzled me was that she was just 19 years old. I am really surprised but God loves her more, I guess. It is a very tragic and sad thing for us in the ministry to lose a promising athlete," he added.
Abdul Karim said the late Stephanie had already been listed to deliver medals at the coming Sukma.
She was listed to compete in the 10m air pistol individual, team and mixed team and Women's 25m pistol individual, team and mixed team for the state Sukma team.
He added that Sim had also excelled in her studies as she had just been accepted by a university.
"She was already in the squad and we were expecting her to deliver medals. I wish to express my deepest sympathy and heartfelt condolences to the family," he said.
Stephanie was buried at Nirvana Memorial Park in Bau on Friday (June 24).







Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 12:00 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-7-2022 12:07 PM

tapi kalau di post mortem mayat pung , atau ketika hidup di buat scan MRI , ultrasound , angiogram etc nescaya tak leh detect ler blood clot kat memana pungg di badan dia , so nescaya dia di label sihat walafiat lah jawabnya di suruh balik ler, kuang3 .....canggih woooo bioweapon yg telah berjaya di rekacipta oleh masstermind the great reset.

Dia sihat walafiat hinggalah ke saat dia mati  , ploop rebah lalu mati maaa. Banyak wooo yg fully vaccinated mcm tu yg hidup sihat2 je hinggakan ahli2 group prosafe kat telegram kata " dah terima placebo sebab tu dok sihat "

Actually bukannya placebo , tapi blood clot cuma tak dapat di detect sesiapa pun tu yg nampak sihat, hinggalah saat berlaku ledakan bom atom nya dlm badan jadi tak terkawal baru lah rebah lalu meninggal.

...thats the nature of the bioweapon maa , kenapa di buat gitu oleh si mastermindnya ? Agar di sua berdos2 lagi dan lagi pun akan di serah lengan lah jawabnyaaa dah dok rasa sihat kan kan kan .

Kenapa perlu berdos2 lagi dan lagi ...utk mempercepatkan proses rebah lalu meninggal tu laa, lagi manyak dos masuk lagi speedy lah rentas alam barzah berlaku kuang3  




Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:16 PM | Show all posts
blastoff replied at 24-7-2022 12:00 PM
tapi kalau di post mortem mayat pung , atau ketika hidup di buat scan MRI , ultrasound , angiogram e ...

kalau benarlah bioweapon seperti yg hang dakwa, hang sibuk pasaipa.

biarlah orang amik vaksin ni mati beramai2

lepas tu hampa yg antibek ni boleh la mengawal dunia.

yang pi larang orang amik vaksin pasaipa?

kalau ramai tolak vaksin, takdak la mati beramai2. susah la hampa nak control.

anyways, kalau orang amik vaksin ni ramai2 mati, hampa geng antibek ni suka ka hidup sesama antibek?
semua tak berapa cerdik dan ego melangit. rasanya setahun dua je tahan pastu berperang sesama hampa.

nak buat teknologi baru pun tak boleh sebab sesama antibek ni automatik anti-ilmu dan anti-sains.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:19 PM | Show all posts
Samerosie replied at 24-7-2022 11:20 AM
Geng 3 sersngkai ni apa chuols?

Anyway, bukan ke benda ni dah up dulu masa si blastop mia? If i r ...

3 serangkai

antibek
flat earth
penggemar teori konspirasi  

semua ada trait yang sama. jarang la jumpa antibek yg tak percaya teori konspirasi.
nak jumpa geng2 ni senang ja

hang pi kat facebook page yg share pasal berita angkasa ka, penemuan baru sains ka, nanti hang jumpa la puak2 ni

yang saintis punya kajian depa tolak, tapi yg PPIM cerita kat group Telegram depa amik bulat2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-7-2022 01:23 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-7-2022 01:25 PM
Parit.Hilton replied at 24-7-2022 01:16 PM
kalau benarlah bioweapon seperti yg hang dakwa, hang sibuk pasaipa.

biarlah orang amik vaksin ni  ...

kalau kalau kalau .....tu je ke yg mampu luahkan ? Pro sains lah sgt , takat tu je terdaya pun


Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:26 PM | Show all posts
hari tu saya tgh tidur tiba2 terjaga ada dengar suara suruh update windows 11. dah kenapa lak laptop tak bukak pun. rupanya microchip vaksin tu tengah over the air software update. bengkak jugak la bahu dlm setengah hari camtu
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:27 PM | Show all posts
Demi 70juta bapelah masuk poket kj
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:30 PM | Show all posts
isbritneybich replied at 24-7-2022 01:26 PM
hari tu saya tgh tidur tiba2 terjaga ada dengar suara suruh update windows 11. dah kenapa lak laptop ...


Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:31 PM | Show all posts
blastoff replied at 24-7-2022 01:23 PM
kalau kalau kalau .....tu je ke yg mampu luahkan ? Pro sains lah sgt , takat tu je terdaya pun

...

jawab la soalan aku tu.

apa yg hang dapat dengan sebar2 maklumat macam ni?

hang pun memang tak suka vaksin dan sains kan? biaq pi la orang yg amik vaksin ni jalan dulu.

lepas tu hampa geng2 anti ilmu rule the world la.

eh btw, ada sorang pejuang antibek pun kena stroke. tak amik vaksin pun kena strok macam mana tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 01:44 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-7-2022 01:45 PM
Meiizu replied at 24-7-2022 01:27 PM
Demi 70juta bapelah masuk poket kj

Kat parlimen, ahli2 parlimen sanggup bertekak kecoh mcm nak rak mcm bebudak tadika lagaknya hanya kerana aset2 petronas yg bakal hilang dari genggaman je , tapi bab kesihatan rakyat yg ramai dok mati mengejut tu semua ahli parlimen termasuk blok pembangkang buat2 butaa je hinggakan tak pernah di bangkitkan atau di bahas atau di bincangkan dlm parlimen kerana depa semua percaya buta tuli je pada KJ dlm bab tuuu  ....

KJ lagi power dari pak mail dan semua menteri2 lah kerana berjaya fear monger kan kesemua ahli2 parlimen utk ikut kehendaknya dlm bab vaksin , aku rasa kalau KJ suggest perlu ambik sorang 40 booster pun semua stuju blaka2

Tengok video nih camna depa kecoh dalam parlimen punya depa risau takut bebenor aset2 petronas lesap nanti padahal yg nyawa ramai rakyat dok lesap lepas bad$hit depa krik krik krik krik.... semua ahli parlimen sama je, hanya fikir bab hartabenda negara semata2 apabila memperkatakan tentang kedaulatan . Padahal once ber puluh jutaan rakyat mati mengejut sapa nak pertahankan kedaulatan negara waktu tu kelak ?


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 01:50 PM | Show all posts
Parit.Hilton replied at 24-7-2022 01:31 PM
jawab la soalan aku tu.

apa yg hang dapat dengan sebar2 maklumat macam ni?

kenapa maklumat yg nak disebarkan perlu ikut kehendak dan citarasa yg cuma memberi benefit pada kau je ? Kenapa yg control freak sgt tu hinggakan kau merasakan perlu kawal apa boleh dan tak boleh di sebarkan ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:57 PM | Show all posts
blastoff replied at 24-7-2022 01:50 PM
kenapa maklumat yg nak disebarkan perlu ikut kehendak dan citarasa yg cuma memberi benefit pada ka ...

bila pulak aku control apa hang nak sebarkan.
aku cuma tanya apa yg hang dapat dengan sebarkan maklumat2 ni?

hang nak apa?

hang tak suka vaksin. hang tolak vaksin. sukati hang la.
pastu hang sebar2 maklumat yg ntah betul entah tidak.
bila org pilih utk vaksin hang merempan burukkan menteri, kkm, nasa, who, kwsp semua la.

tapi hang sendiri tulis "kenapa maklumat yg nak disebar perlu ikut kehendak dan citarasa yg beri benefit pada kau je"

apa maklumat yg hang sebar ni tak beri benefit pada hang ja kah?

orang dah buat pilihan. let it be.

jika ada masalah kami consult doktor. bukan geng 3 serangkai.

jika benar vaksin ini 1 cara nak hapuskan ummat manusia, hang patut dok diam2 dan biaq kami ni terhapus saja.

lepas tu, hang hidup la aman damai bersama geng antibek semua.

ini tidak, lagi ditakutkan org amik vaksin.

anyway soalan aku hang tak jawab. ada sorang antibek tegar kena strok. tolak vaksin tapi kena stroke jua.
jadi apa spin yang hang nak bagi?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama xnmpk blastoff..tp kenapa mcm isu ni sama dgn yg sblm ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosanlah..ikut lah atas org nak ambil booster ke tak..for me vaksin ni alat utk yg kaya terusan kaya jah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 02:27 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-7-2022 02:30 PM
whimsicalmusic replied at 24-7-2022 01:59 PM
Lama xnmpk blastoff..tp kenapa mcm isu ni sama dgn yg sblm ni

Dos penggalak ke dua tu ada beza ka dari segi ingredient dgn dos penggalak pertama ? Sama je kan ?
Kalau dah yg pertama dikatakan wane dari segi keberkesanannya sebab tu yg dok suruh ambik dos penggalak berikutnyaaa , makna gagal lah tu , yg dos kedua pungg bakal alami nasib yg samalah jugak akan turut wane lalu ?.....kenapa tetap nak terima mende yg sama berulangkali gagal mcm tu sekali ?

Isu ni kau nampak sama sebab kau tak peduli nak ambil tahu nasib yg menimpa sekarang pada yg telah ambik berdos2 sebelum ni , to you dah ambik dos berapa kali pungg dah la the end tak perlu bangkitkan  ....kuang3

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2022 02:36 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-7-2022 02:43 PM
Parit.Hilton replied at 24-7-2022 01:57 PM
bila pulak aku control apa hang nak sebarkan.
aku cuma tanya apa yg hang dapat dengan sebarkan mak ...

hampa yg dah vaksin bawak kenderaan ramai2 di jalanraya, suka tak suka bila hampa suffer SADS ketika tengah memandu tu pasti hampa rodong kereta hampa tu hingga yg tak vaksin termasuk bayi pungg ikut sekali jadi mangsa kenderaan hampa tu lah nanti ,
so kalau hampa berkurung dlm rumah tak kluar2 satu hal lah jadi SADS hanya hampa je yg suffer. Ini merayap merata hala dgn kenderaan laju2 plak tu atas highway kemudian acah2 tak membahayakan sesiapa lah plak .

Ya of course stroke boleh menimpa yg tak vaksin, sebelum wujud vaksin cov pun ada dah manusia yg kena stroke tapi tak seramai yg dah di vaksin lani. Tengok carta lah utk tahu wujud peningkatan mendadak yg amat tinggi sesudah jab mengenainya.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3
hotmakInstafamous Rempit (kak yah, kak zah & t
Views : 27654 Replies : 574
Hanis Haizi Amougou, Abdul Rahman Amougou & Arianna Rose Amougou V73
AKAZ85Hanis Haizi Amougou, Abdul Rahman Amougo
Views : 37140 Replies : 1287
THE BASSIS NUMBER ONE OF THE WORLD
AdoamangTHE BASSIS NUMBER ONE OF THE WORLD
Views : 4512 Replies : 3
Ben Affleck and Jennifer Lopez, 2003
sisturNgensotBen Affleck and Jennifer Lopez, 2003
Views : 505 Replies : 0
Anwar jangan toleh belakang
Highflyer19Anwar jangan toleh belakang
Views : 101 Replies : 0
PN wrests Padang Serai with 16,000 majority votes, PH's first defeat since formation of federal's unity government
Highflyer19PN wrests Padang Serai with 16,000 major
Views : 202 Replies : 0
DAILY WISDOM TO YOU - YOU CAN
adila39DAILY WISDOM TO YOU - YOU CAN
Views : 188238 Replies : 529
Anthony Loke says not entertaining political questions during official ministry business
Highflyer19Anthony Loke says not entertaining polit
Views : 1194 Replies : 39
BLACK ADAM
SY_MumiBLACK ADAM
Views : 4206 Replies : 26
QUARTER FINALS WC
Han_KeongQUARTER FINALS WC
Views : 35 Replies : 8

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 07:07 AM GMT+8 , Processed in 0.229174 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list