CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: blastoff

[Tempatan] Macam mana sampai sekarang dia boleh di beri tugas penting negara utk org nu ni perlu booster sedangkan dia kantoi utk berbooster pungg ?

  [Copy link]
Post time 26-7-2022 01:28 PM | Show all posts
freemason control semua negara melalui orang2 mereka dalam kerajaan. Dan saya rasa bodoh sangatla kalau ahli freemason nak cucuk. Jadi sementara orang ramai yang pro cucuk mengejek-ngejek orang2 yang bagi nasihat, saya pasti geng2 freemason ni ketawa berdekah-dekah.

Dulu saya rasa hairan kenapa rata2 rakyat amerika percaya sangat 9/11 tu dilakukan oleh orang Islam. Mereka ni duduk dalam gua ke tak pernah jumpa orang Islam. Kalau betul orang nak meruntuhkan sesuatu negara yang ada keupayaan ketenteraan, kenapa tak diserang semua pangkalan tentera mereka bagi musnah semuanya.

Rupanya itu adalah kesan daripada tv, media2 lain, dan jugak kerajaan yang bawak naratif yang sama. "Mana mungkin itu adalah penipuan sebab semua bawa cerita yang sama", demikian yang difikirkan rakyat amerika. "Mana mungkin penipuan boleh dilakukan secara besar-besaran dengan banyak pihak yang menyokong satu sama lain", tambah rakyat amerika lagi.

Jadi senario yang sama berlaku sekarang dalam isu cucuk. tv, media2 lain, badan yang ada kuasa, kerajaan, semua memainkan naratif yang sama; cucuk tak membahayakan kesihatan. Cumanya sekarang bukan saja rakyat amerika, malah seluruh penduduk dunia. Lagi sekali, banyak pihak berkuasa dan media arus perdana yang sepakat, mana mungkin ini suatu penipuan bukan?

"media arus perdana mesti betul sebab ianya rasmi dan didengari secara meluas. media alternatif pula hanyala fantasi orang2 yang taksub dengan teori konspirasi, malah badan2 rasmi dan kerajaan seluruh dunia pun mengecop mereka ni sebagai rebel", demikan menurut pendapat sesetengah pihak.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2022 03:45 PM | Show all posts
blastoff replied at 26-7-2022 12:26 PM
Bersuara bakal di tarik lesen maa lalu tak boleh bukak klinik tak boleh truskan kerjaya kedoktoran  ...

itula susahnya kan. masing2 nak jaga periuk nasi smpai tk kesah apa nak jadi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 08:24 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 27-7-2022 08:27 AM
tomiko_haza replied at 26-7-2022 03:45 PM
itula susahnya kan. masing2 nak jaga periuk nasi smpai tk kesah apa nak jadi


Punya sayang karier dan status yg dah menyebabkan berjaya achieve mcm2 kemewahan hidup melaluinya ,

many doctors and medical experts decide to close their eyes and just simply ignore je laaa kematian mengejut berlambak2 yg dok berlaku di kalangan their patients dan orgramai ....

UNTIL they too suffer the same fate lah mcm kes bawah ni ler.  

Bukan sorang pakar yg terkenal mati maaa, tapi 4 org dlm masa tak sampai seminggu berturut2 depa kiok mengejut dalam usia masih muda , kuat gedang, sihat walafiat serta di puncak karier plak tu ,

akhirnya depa hilang segalanyaaa lah jugak kan.




\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\



https://toronto.ctvnews.ca/well-known-toronto-emergency-physician-dies-suddenly-while-running-1.5992342

Well-known Toronto emergency physician dies suddenly while running





Dr. Paul Hannam, the chief of emergency medicine and the program medical director at North York General Hospital, died suddenly on Saturday, July 16. (NYGH photo)
A well-known leader in Canadian emergency medicine has died.
Dr. Paul Hannam, who was the chief of emergency medicine and the program medical director at North York General Hospital, died suddenly on Saturday.

Hannam reportedly collapsed while out running, friend and fellow emergency physician Dr. Howard Ovens said in a tweet.
“Olympic sailor, marathon runner, family man, ED director at NYGH, a sweet, thoughtful, compassionate and gentle man died suddenly today on a run. The quintessential mensch. Hug someone you love,” he wrote.



\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 08:35 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 27-7-2022 08:47 AM

Doktor2 atas nih mati berturut2 lepas ambil dos penggalak ke 4 maaa , kat malaysia nih baru dok penggalak nak masuk yg 2 je .

So booster 1 depa sihat, booster 2 pun ok sihat , lalu nak risau apa kannn tentu bukan depa saja lah yg kalau jadi camtu akan ambik booster ke 3 , 4 , and so on ...
tup tup SADS menimpa depa kat yg booster ke 4 ....

dah jadi mcm main russian roullete ler .

Tara mana nak sihat kalau dah racun potent di masuk dlm badan berulang kali, lagi cepat lah kapilari blood clot berlaku jawabnya lagi manyak booster . Bukan booster ke 4 baru nak jadi clot, tapi dah siap2 ada cuma yg ke 4 tu boost kan clot jadi pecah truih tiba2 , SADS tidak dapat tidak..







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 08:40 AM | Show all posts
3 doktor tu from the same hospital yakni tempat kerja yg sama hokayyy ..... macam mana boleh mati mengejut 3 doktor sihat walafiat camtu berturut2 selang sari plak tu kalau bukan bioweapon yg masuk dlm badan depa ?

Ini soalan cepumas utk semua yg masih in denial tentang bad$hit yg menyebabkan SADS .
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
blastoff replied at 27-7-2022 08:40 AM
3 doktor tu from the same hospital yakni tempat kerja yg sama hokayyy ..... macam mana boleh mati me ...

Tumpang tanya....pakar vaksin Whus @Dwdrum dah menjengah tred ini keww?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 08:51 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 27-7-2022 08:44 AM
Tumpang tanya....pakar vaksin Whus @Dwdrum dah menjengah tred ini keww?

in denial until they too suffer the same fate ? Mcm tak biasa lah plak kau nih dgn probad$hit yg pangai camtu .
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
blastoff replied at 27-7-2022 08:51 AM
in denial until they too suffer the same fate ? Mcm tak biasa lah plak kau nih dgn probad$hit yg pa ...


Ko yakin keww spesis sekor macam dia ini ada cucuk?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-7-2022 09:33 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 27-7-2022 08:56 AM
Ko yakin keww spesis sekor macam dia ini ada cucuk?

it doesn't matter anymore cucuk atau tidak apabila di atas jlnraya boleh kena hentam dgn keta lain yg pemandunya suffer SADS, lagi berpuluh juta di booster lagi potensi kojol kat jlnraya meningkat mencanak2 ... so in the end what they give they get back BIG TIME. Nak lari mana kannn bukannya ada sayap boleh terbang sepanjang hidup tak pijak tanah langsung kekdahnya.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 11:12 AM | Show all posts
Tak yah tunggu 4 booster haih, dia ni pakar terkenal taww Global Health Champion hokayyy, bulan feb lalu dah kiok dalam tidoq tak sakit apa punggg , simply di cop mati mengejut lalu tutup buku waris pi main jauh2 kekdahnya




\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


https://www.npr.org/sections/goa ... aul-farmer-has-died

Global health champion Dr. Paul Farmer has died



Updated Tuesday, Feb. 22, at 10:08 a.m. ET


Dr. Paul Farmer, photographed in 2017 at a screening of a film about his life's work, Bending the Arc.



Desiree Navarro/Getty Images


Dr. Paul Farmer, global health champion, Harvard Medical School professor, anthropologist and co-founder of the nonprofit health organization Partners in Health, has died at age 62. PIH confirmed his death in a tweet on Monday.

According to the tweet, Farmer "unexpectedly passed away today in his sleep while in Rwanda," where he had been teaching for the past few weeks at the university he co-founded. A source close to Farmer said he had been in Rwanda for the past several weeks teaching at the University of Global Health Equity, the medical school that he helped found with the country's former minister of health, Dr. Agnes Binagwaho.




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 11:18 AM | Show all posts
Awat ingat kat luaq negara jaa kaaa doktor mati mengejut ? Kat m'sia pungg ada haihhhh

Doktor pompuan nih usia muda lagi 37 tahun maaa tengah dok berholiday mencari ketenangan di pantai port dickson tup tup mati atas katil dlm blk hotel dia..... SADS tak mengenal waktu dan ketika kalau nak menyerang .

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

https://www.freemalaysiatoday.co ... d-in-pd-hotel-room/


Female doctor found dead in PD hotel roomBernama -

May 22, 2022 10:22 AM


P



Police have classified the case as sudden death as no criminal elements were found.
SEREMBAN: A female doctor was found dead in a hotel room in Pasir Panjang, Port Dickson, near here, on Friday.

Port Dickson police chief Aidi Sham Mohamed said a hotel employee found the victim lying unconscious on a bed in the hotel room at 2pm.
He said the victim was confirmed dead by the medical assistant at the Pasir Panjang health clinic at 2.56pm.

“Preliminary police investigation found that there were no criminal elements at the scene, while checks with the hotel found that the victim had checked-in alone on May 19,” he said in a statement.

Aidi Sham said the 37-year-old victim was still single and was a medical officer at a hospital in Petaling Jaya, Selangor.

He said the autopsy was conducted at Hospital Port Dickson’s forensic department yesterday, and the exact cause of death has yet to be ascertained.
“The case is classified as a sudden death report at the moment,” he said.




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 12:07 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 27-7-2022 12:28 PM

Org kuat PAS terengganu mati mengejut , dia sihat2 je tanpa penyakit kronik, hinggalah saat akhir hayat alami sakit dada mendadak dgn sesak nafas lalu mati la la tu jugakkk ....

ini betoi2 kes what you give you get back BIG TIME sebab setahu aku PAS memang MEWAJIBKAN ( PAKSA WOOO ) vaksin covid malah arah semua ahlinya utk ambik tak kira berapa dos pun lah

Adakah ketua2 PAS ada rasa berrsalah paksa ahli cucuk bioweapon atau simply anggap dia tu mati mudahhh nyaaa kerana alim tak terkiraaaa tu yg Tuhan ambik nyawa awai tuuu   yehaaaww tunggang agama selagi bolehhhh
  


PAS arah ahli daftar terima suntikan vaksin Covid-19

https://harakahdaily.net › 2021/03/07

7 Mar 2021 — “Bagi kita, ahli PAS, kita jelas, Majlis Syura Ulamak menjelaskan bahawa vaksin ini satu yag wajib dipatuhi..




]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]


https://berita.rtm.gov.my/index.php/semasa/43601-presiden-kawat-meninggal-dunia-akibat-sesak-nafas


Presiden KAWAT meninggal dunia akibat sesak nafas
  • July 18, 2022
  • Written by Media Baharu
  • Published in Semasa

KUALA TERENGGANU, 18 Julai- Presiden Kelab Wartawan Media Terengganu (KAWAT) Khairul Azlam Mohamad meninggal dunia selepas sesak nafas di kediamannya di Taman Perumahan Permint Perdana di Seberang Takir dekat sini, kira-kira pukul 4.30 pagi tadi.

Menurut isteri Allahyarham, Wan Sabariah Wan Musa, 49, arwah yang berusia 51 tahun meninggal dunia secara mengejut selepas mengadu sakit dada ketika sedang menyiapkan kerja di rumahnya.

"Arwah pulang ke rumah kira-kira pukul 1.00 pagi tadi dan selepas itu dia sambung buat kerja di rumah.

"Bagaimanapun kira-kira pukul 4.00 pagi, arwah tiba-tiba mengadu sakit dada dan sesak nafas sebelum tidak sedarkan diri. Ambulans tiba kemudian dan mengesahkan bahawa arwah dah tiada," katanya ketika dihubungi Bernama.

Menurut Wan Sabariah, sebelum kejadian, Allahyarham Khairul Azlam yang juga Ketua Biro Harakah Terengganu sihat dan tidak mempunyai sebarang penyakit kronik.
Presiden Kelab Wartawan Media Terengganu (KAWAT) Khairul Azlam Mohamad
FOTO FB Kelab Wartawan Media Terengganu-KAWAT
Katanya, solat jenazah akan diadakan di Masjid Jamek Tok Jiring pada pukul 11.00 pagi ini dan jenazah akan dikebumikan di Tanah Perkuburan Maahad Tahfiz Wan Al Tarbiyyah, Tok Jiring.

Selain isteri, arwah turut meninggalkan sembilan anak yang berusia 10 hingga 25 tahun. -BERNAMA









Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 12:39 PM | Show all posts
booster 1 pun meols tak amik, why bother dengan 2nd booster?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 12:51 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 27-7-2022 12:56 PM

Normal kaaa dlm masa 24 jam kat pantai itali yg berholiday sampai 11 orang usia bawah 60 tahun mati mengejut , pakat2 drop dead blaka2 maaa ? Tapi news sana mendiamkan je sebab Itali tengah bersiap sedia nak cucuk booster ke 2 so kematian2 tuh tak direport kat mainstream media utk elak org ramai dari jadi phobia kang tak mau amek booster .





\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
https://rairfoundation.com/sudden-and-unexpected-at-least-11-vacationers-drop-dead-on-italian-beaches-in-24-hours/


'Sudden and Unexpected': At least 11 Vacationers Drop Dead on Italian Beaches in 24 hours Amy Mek
July 16, 2022
86 comments
5 min read







While Italians prepare for their fourth Covid “vaccine” injections, the count of sudden deaths continues to rise inexorably – 11 under 60 years old in just the last hours.

Now that beach season is upon us, a new heartbreaking phenomenon is taking place, healthy vacationers dropping dead from sudden and unexpected “medical emergencies.” Worldwide, beachgoers are collapsing while walking on the beach or swimming. Many of them suffer cardiac arrest and die. Blogger Tom Stahl reports, “At the beginning of July, in just 24 hours,  at least 11 vacationers dropped dead on Italian beaches.” How many more cases occurred that have not been reported in the news?
As of July 2022, almost 48.7 million people in Italy have received two doses of the controversial Covid “vaccines,” roughly 90.1 percent of the total population over 12 years of age. Additionally, three out of four Italians have also received the booster shot.


While Stahl makes it clear that he does not want to automatically attribute the sudden and unexpected deaths to the experimental gene injections, the amounts of incidents seem worrying.



While Italians prepare for their fourth Covid “vaccine” injections, the count of sudden deaths continues to rise inexorably – 11 under 60 years old in just the last hours.
Article by Amy Mek republished from RairFoundation.com –

Now that beach season is upon us, a new heartbreaking phenomenon is taking place, healthy vacationers dropping dead from sudden and unexpected “medical emergencies.” Worldwide, beachgoers are collapsing while walking on the beach or swimming. Many of them suffer cardiac arrest and die.

Blogger Tom Stahl reports, “At the beginning of July, in just 24 hours, at least 11 vacationers dropped dead on Italian beaches.” How many more cases occurred that have not been reported in the news?
As of July 2022, almost 48.7 million people in Italy have received two doses of the controversial Covid “vaccines,” roughly 90.1 percent of the total population over 12 years of age. Additionally, ]three out of four Italians have also received the booster shot.

While Stahl makes it clear that he does not want to automatically attribute the sudden and unexpected deaths to the experimental gene injections, the amounts of incidents seem worrying.







Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 01:05 PM | Show all posts
hyie replied at 27-7-2022 12:39 PM
booster 1 pun meols tak amik, why bother dengan 2nd booster?

Kau kerja dak ? Kat malaysia nih memang lah kerajaan kata tak paksa sapa2 pung utk booster dalam masa sama kluaar kenyataan tempat kerja yg pekerja2 FULLY VACCINATED je boleh beroperasi 100% , itu tunjukkan kerajaan paksa majikan secara halus agar majikan yg force semua para pekerja di bad$hit tak kira berapa booster sekalipungg.

Licik wooo KJ dan pak mail.



\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


https://www.humanresourcesonline ... fully-vaccinated-pm

Offices in Malaysia can now operate at 100% capacity only if all employees are fully-vaccinated: PM

Written by Lester Tan Category: Legal  Published: 23 September 2021

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 01:37 PM | Show all posts
blastoff replied at 27-7-2022 01:05 PM
Kau kerja dak ? Kat malaysia nih memang lah kerajaan kata tak paksa sapa2 pung utk booster dalam ma ...

meols tak keje sekarang. Sebab tu aman2 je tak cucuk. Namun, masa 2 vaksin awal tu amik je, sebab masa tu kerja dan weols semua tertakluk syarat gomen tu. U know lah kan dakyah frimasin ni, main paksa2. Tapi kalau kerja kilang, confirm kena amik pakej booster sekali yach. No booster, no work katanya. Staf gomen pun sama, kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
blastoff replied at 27-7-2022 11:18 AM
Awat ingat kat luaq negara jaa kaaa doktor mati mengejut ? Kat m'sia pungg ada haihhhh

Doktor pompu ...

Yang ni misleading, the masses cepat2 letak punca as Suicide, padahal SADS.

Dulu semalam pun Nurse meninggal Hypersonic cancer.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 02:30 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 27-7-2022 02:32 PM
hyie replied at 27-7-2022 01:37 PM
meols tak keje sekarang. Sebab tu aman2 je tak cucuk. Namun, masa 2 vaksin awal tu amik je, sebab  ...

Kau kerja apa waktu kat gomen ? Kau decide nak benti tu kerana memang x nak booster lah ? Dah 2 dos kau alami pepe side effect tak selama ni ?

Sapa2 yg baca thread aku ni yg kerja kat ofis tak kiralah gomen ke swasta ke yg nak share pengalaman kat thread aku mengenai cara pemaksaan utk booster yg korang lalui di buat ketua jabatan etc dan AEFI yg korang tanggung camna , boleh je post kat thread ni agar we all can learn something from your experiences .



Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 27-7-2022 12:39 PM
booster 1 pun meols tak amik, why bother dengan 2nd booster?

Ada dua tiga orang ,orang kanan politics tetiba k.o baik Pas, Pkr, Umno. Lepas ni menteri pulak hopefully, duk naya rakyat jer.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 02:32 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 27-7-2022 02:37 PM
slavehunter replied at 27-7-2022 02:29 PM
Yang ni misleading, the masses cepat2 letak punca as Suicide, padahal SADS.

Dulu semalam pun Nur ...

semata2 kerana polis jumpa ubat antidepressant je lalu public dah anggap suicide tapi hakikatnya post mortem di buat dan polis dah kluarkan statement yg ia mati mengejut.

Stress ramai alami lepas di booster , so emosi tertekan memang tak boleh dinafikan lah , dah dia doktor for sure dia rely kat ubat lah utk release stress dia tu. Tak semestinya dia bunuh diri hanya kerana dia cuba release stress dia dgn makan ubat plak kan.

Kalau dia overdose utk bunuh diri mesti wujud tanda2 overdose pada badan dia yg polis dan yg buat post mortem senang detect.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 02:50 AM GMT+8 , Processed in 0.226698 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list