CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: blastoff

[Tempatan] Macam mana sampai sekarang dia boleh di beri tugas penting negara utk org nu ni perlu booster sedangkan dia kantoi utk berbooster pungg ?

  [Copy link]
Post time 22-8-2022 09:55 AM | Show all posts
blastoff replied at 21-8-2022 09:22 PM
Yg depa plan adalah robot ala2 manusia bentuk nya dari segi fizikal ler, yg depa boleh kawal dari ja ...

Robot jadi doctor..cuak pulak kena operate robot.

Btw kematian doctor2 muda makin byk sekarang.
Terbaru abg uyaina, heart attack.
Jiran depan rumah wife doctor pun baru meninggal 2 hari lepas. Tetiba ada kanser tahap 4.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-8-2022 11:54 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 22-8-2022 12:09 PM
kyrana replied at 22-8-2022 09:49 AM
Betul..logiknya negara kafir 3 ada haarp tu sekelip mata je boleh musnahkan apa yg dia nak. Tapi t ...

orgonite tu resin campur dgn metal shaving serta quartz lalu di buat dlm bentuk bongkah piramid kemudian di anggap boleh hindari bala dgn cara cuci udara , energi tak baik , radiasi blablabla yg semua tu kita tak nampak dgn mata kasar ler , so ia serupa mcm claim tangkal boleh jauhkan dari bala.....menurut Islam ia perbuatan dan kepercayaan khurafat sebab tarak direct contact secara langsung dgn badan utk ia memberi kesan pepe punggg pada badan maaa

Pine needle tea tu kalau ia antidote vaksin, adakah ia boleh kantoikan peranan graphene oxide (GO) ? Sebab GO yg manyak terdapat dlm badshit yg masuk ke dlm salur darah kemudian masuk ke dlm sel2 utk membuat huru hara pada sistem badan ...

So far aku tak pernah dengar pungg di PPIM tu provide solution utk neutralkan GO......hmmm kat situ pungg dah nampak depa buat riuh bab spike protein utk bagi org lupa bab GO je laaa. Licik mengalih perhatian , itu tugasan depa sebenarnya kot naaa ?  

Buat riuh kata ada solution agar org jadi tak takut utk amek booster ler walau berulangkali dgn menyangka solution yg depa provide tu berkesan .....tuptup SADS akhir nyaaa gakkk , naya je


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2022 12:08 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 22-8-2022 12:23 PM

Geng PPIM kata yg tunjukkan product detox depa tuuuu berkesan adalah badan jadi rasa segar, pening hilang, makna simptom yg dialami selepas amek badshit hilang lepas guna product depa lalu itu yg depa jadikan bukti ia berkesan

Tapi, yg dok kena SADS tu bukannya ada simptom pepe pung kann yg depa rasa day in day out , tengah dok sembang kat press conference pungg dlm keadaan gelak ketawa suka ria makna sihat walafiat tarak rasa sakit lah tuuu , tuptup tumbang lalu kiok

Jadi camna dlm badan org yg tak tunjuk simptom langsung camtu product detox depa tu nak perlihatkan keberkesanannya ? Impossible lah kannn , itu tunjukkan claim depa tu pelesu je lah ...

Lagi satu , kalau search kat internet mengenai peranan pine needle tea sebelum tahun 2019 , ia cuma product herba yg ada vit itu ini termasuk antioksida lalu depa kaitkan dgn boleh hindari cancer, tapi tak ada sebut pungg ia di guna utk prevent blood clot ke hapa .

Errr kalau dulu tak pernah guna utk settle blood clot bilamasa punggg , camna plak tetiba saja lani jadi begitu potent kaw kaw hingga mampu hindari blood clot kapilari badshit ? Tak logik sungguh lah haih produk tu tuptup tetiba je ada superpower antidote bioweapon plak tuuu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2022 12:16 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 22-8-2022 12:28 PM
kyrana replied at 22-8-2022 09:55 AM
Robot jadi doctor..cuak pulak kena operate robot.

Btw kematian doctor2 muda makin byk sekarang.

human workers yg kerap MC kerana AEFI vs humanoid robots, errr sapa menang dari segi produktiviti dan kualiti ?

pak mail prefer humanoid robots lagik sebab boleh save duit kerajaan dari perlu bayar gaji dan pencen serta kos hospital dan ubat2an , lagi pungg kan penjawat awam terkenal dgn sikap lebih suka work from home dari gi kerja so dia bagi depa trusss stay at home je laaa senang ceta

That's how kerajaan2 di dunia jadi mahu bekerjasama dgn project depopulation ....sebab ia memenuhi keinginan meluap2 utk bolot resource utk geng2 pemimpin yg atas je pelahab kat sesama depa je kekdahnya , so ia sesuai dgn sikap bakhil depa ler yg tak suka berkongsi kemewahan dgn rakyat marhein yg depa anggap mcm pest.




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2022 02:46 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 22-8-2022 03:51 PM

Nampak bukti kat bawah ni jelas memperlihatkan secara psikologi manusia akan jadi berani utk cucuk badshit apabila meyakini AEFI badshit boleh di elak dgn guna produk2 "detox" yg di promote ittew lerr

Yg bergaji besar pasti tak akan fikir 2x lah utk cucuk berapa kali booster sekalipung dah di beri "janji" wujud antidote utk neutralkan apa saja kesan badshit camtu

Itu sebenarnya menolong KJ melariskan booster je laaa, kannn , menyebabkan manusia tak risau kesan AEFI di buatnya sebab dah ada "antidote" padahal ia pembohongan je yg bertujuan utk membuang rasa phobia terhadap AEFI badshit agar rela di cucuk ler.








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 06:13 PM | Show all posts
blastoff replied at 22-8-2022 02:46 PM
Nampak bukti kat bawah ni jelas memperlihatkan secara psikologi manusia akan jadi berani utk cucuk b ...

Sayang gaji dh besar..tapi tak sayang nyawa.

Banyak betul produk keluar kononnye semua utk detox.

Pendekatan sorg doctor Mizam pulak lbh kepada detox dgn berpuasa selang sehari. Suplement wajib madu sauda tu kot.

Baikla jgn cucuk terus dari pening2 detox.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2022 07:59 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 22-8-2022 08:08 PM
kyrana replied at 22-8-2022 06:13 PM
Sayang gaji dh besar..tapi tak sayang nyawa.

Banyak betul produk keluar kononnye semua utk detox. ...

senjata bio merbahaya kesannya membawa maut apabila berada dlm badan ,

samada lambat atau cepat je, dah terbukti dgn melihat pada ramai yg mati yg dok jadi lani ler....timing kematian depa tak sama ada cepat ada lambat maaa

memang dgn izin Allah ia berlaku camtu, segala sesuatu berlaku dgn izin Allah, tapi Allah tak redha produk yg menyebabkan kematian camtu di cucuk dlm badan lah kann kan kann
  
Since there is no way to prove produk detox depa itteww betul2 berkesan kerana yg guna produk depa selama ni kalau mati tentu depa kata "dah ajal nak buat camna kita berusaha je" , kalau hidup depa kata "produk depa la tu dah berkesan"

nampak mcm mana depa boleh manipulasi ending bagi menyebelahi produk depa sokmo padahal yg masih hidup yg guna produk depa tu tak semestinya tak akan alami SADS di kemudian hari kannn semata2 kerana masih dok hidup lagi sekalipunggg.

So depa menjanjikan apa yg depa mustahil utk ketahui dgn pasti ia akan berlaku atau tidak , yg bermakna depa buat janji palsu ler tuh.

Dan yg guna produk depa bermakna memperjudikan nyawa sundrik ler dgn menyangka mereka kembali sihat padahal boleh kiok anytime sebenarnya dek kena SADS.  






Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2022 11:29 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 23-8-2022 11:45 AM

Sebenarnya apabila guna swab test RT PCR,
dimakmal tak boleh dikenalpasti dlm sample yg diperolehi itteww mende alah yg dikesan masih hidup ka atau dah mati kekdahnyaaa , makna mustahil utk tahu sample tu kandungannya merbahaya atau tidak lah dah kalau tak boleh tahu ia hidup lagi atau dah mati kan kan kan

Sebab kalau dah mati, ia tak merbahaya laaa kannn positif pi lah camna punggg resultnyaa
so ia menyebabkan announcement daily oleh DG hisham utk buat orgramai jadi gerun pada covid tu dgn melihat pada kenaikan kes positif menjadi cuma fear mongering dan penipuan semata2 lah for the fact that alat swab tak sepatutnya di guna sebagai kayu pengukur in the first place punggg

Itu yg didedahkan oleh si yy yg aku highlight kan dlm kotak warna oren bawah ni . Dan dia mengaku sebagai pembekal alat swab test pada KKM maa so kata2 dia mesti betul lah kannn sebab dia ada within their inner circle kekdahnyaaaa













This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-8-2022 11:58 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 23-8-2022 12:02 PM

Nampak bawah ni di website kementerian kesihatan ujian RT PCR masih di beri keutamaan kerana ia dilabelkan sebagai  "gold standard" malah dikatakan sebagai mampu kesan jangkitan seawalnyaaaa

padahal kalau tak leh beza hidup ka atau mati ka yg dikesan itteww camna plak boleh di namakan ia jangkitan yg merbahaya tak kiralah pada hari ke berapa sekalipung ia dikesan ?

Tengok tarikh, makna sampai ke lani lah penipuan masih berlangsung nonstop maaa selagimana ujian RT PCR di guna sebagai kayu pengukur oleh KKM dan sewaktu dgnnya.

SO soalan cepumas , kenapa si yy tak pernah heret KKM ke mahkamah dlm bab penipuan result RT PCR sedangkan dia tahu dgn pasti yg penggunaan swab test tak mampu detect virus hidup atau mati so ia jelas dah sgt satu penipuan ke atas rakyat oleh KKM ?

Yg dia kalut dok heret ke mahkamah adalah bab surat pekeliling lah plak .....hmmm


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

https://covid-19.moh.gov.my/sema ... tif-jika-dijangkiti

BILAKAH UJIAN PANTAS RTK-AG DAN RT-PCR ANDA AKAN MENUNJUKKAN KEPUTUSAN POSITIF SEKIRANYA ANDA DIJANGKITI VIRUS COVID-1923:00 06-03-2022

  • Ujian RTK-Ag biasanya boleh mengesan jangkitan pada hari ke-3 hingga hari ke-7 selepas seseorang terdedah kepada pesakit COVID-19, manakala ujian RT-PCR boleh mengesan jangkitan seawal hari ke-2 hingga hari ke-14 selepas dijangkiti.
  • Justeru itu, ketepatan ujian RTK-Ag dan RT-PCR adalah bergantung kepada tempoh jangkitan sewaktu sampel diambil.
  • Penggunaan ujian RTK-Ag adalah disarankan kepada individu bergejala atau berada dalam kumpulan berisiko tinggi sekiranya tidak bergejala. KKM telah meluluskan penggunaan RTK-Ag sebagai suatu kaedah alternatif pengujian COVID-19 selain RT-PCR.
  • Namun, ujian RT-PCR masih merupakan gold standard bagi mengesan jangkitan COVID-19.





Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2022 12:40 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 23-8-2022 12:46 PM

Memandangkan dlm posting di facebook yy yg aku dah tampal kat atas tu dia dgn gahnyaaaa mengaku yg dia adalah pembekal alat ujian RT PCR itteww, pembekal maknanya bukan jual sket sket naaa sebaliknya berlambak2 hokkayyy  

dan dlm posting yg sama tuuu lah jugak dia dedahkan penipuan mengenai alat ujian RT PCR yg tak mampu detect virus covid hidup atau mati

yg bermakna dia selaku pembekal alat tu buat perniagaan haram menurut Islam lah kannn kerana ia membabitkan penipuan dlm skala worldwide utk frame kan seluruh manusia di atas muka bumi nih sebagai pengidap penyakit merbahaya padahal tak gitu punggg kann kann kann


So apa alasan dia utk menghalalkannya utk involve dlm bisnes haram camtu ? Dia kata dia involve sebagai pembekal camtu cuma utk nak gather information jaaaa......

errr dan apa dia buat dgn information yg dia dah gather tu melainkan dedahkannya sket kat facebook nya kemudian dia trus trussssannnnn kaut untung berkandaq hasil dari bisnes sebagai pembekal jual alat swab test yg purely merupakan penipuan kaw kaw ke atas SEMUA MANUSIA ATAS MUKABUMI beralasankan PLANDEMIK ....adakah dlm Islam yg haram boleh jadi halal atas alasan nak gather info semata2 maaa ? Lu pikir sundrik lah

Satu lagi soalan cepumassss..... dia dan KKM bersekongkol ke idak kalau dah gitu caranya?










This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2022 01:42 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 23-8-2022 01:45 PM

So apa perkaitan antara yy dgn KKM ?

Selain jadi pembekal alat swab test utk KKM , dia turut menghadiri mesyuarat pengurusan tertinggi KKM yg turut di hadiri oleh doktor2 "pakar" provaksin yg kuat bersuara di media sosial maaa.....baca kat bawah ni pengakuan dia kat posting di facebook dia ler

So dia adalah geng org2 atasan KKM dan doktor2 provaksin KKM lah kannn , dah bermesyuarat bersama2 sampai mcm tuuu sekali

hinggakan kalau ada antara depa bersuara bab yg tak menyenangkan di media sosial ,  dia tak teragak2 utk tegur depa balik di facebook dia maaa

dia bagi contoh dr rafidah yg melahirkan rasa geram sebab ada pemimpin2 atasan dan ahli politik potong que terima vaksin awal dari rakyat

Dia kutuk doktor tu sebab tak bersuara ketika meeting bab tu sebaliknya diamm je , tapi dah habih meeting riuh kat media sosial lah plakkk lalu dia harap KSU ketika dlm meeting utk tegas terhadap doktor pakar yg hipokrit hanya berani bersuara dimedia sosial semata2 tapi dlm meeting senyap camtu  ...kuang3

So dia bukan stakat bergaul dgn depa , tapi turut bincang bab vaksin bab swab test bab lockdown blablabla dlm erti kata lain apa saja yg ada kaitan dgn perancangan yg KKM atur utk jayakan plandemik lah kannn for sure depa bincang dlm mesyuarat tu laaaa.

So dia nih jenih pangai terhadap yg dia kutuk tak semestinya dia benci atau dia tak bersekongkol dgn depa maaa, sebaliknya dia boleh se geng buat plan itu ini dlm meeting dgn depa tapi kok luar dlm channel telegram nya terutama dia kutuk depa sebagai menatang la itu la ini laa

So soalan cepumasss....kenapa dia wujudkan channel di telegram utk "perjuangkan nasib prosafe/antivaksin/yg tak mau booster" kalau dah dia dan pemimpin atasan KKM tu satu geng je sebenarnya ?  Mengambil semula kata2 nya ler, to gather information maaa sesambil buat duit jual produk kutip derma blablabla.

Yg kalut dok agungkan nya sebagai penyelamat kat channel dia tu actually telah "tipah tertipu tertipah" je laaaa...kuang3




































This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:27 AM | Show all posts
blastoff replied at 23-8-2022 11:29 AM
Sebenarnya apabila guna swab test RT PCR,
dimakmal tak boleh dikenalpasti dlm sample yg diperolehi i ...

YY pun org kuat kerajaan sebelum ini. Sebelum diangkat jadi pejuang gtuh.

Dia pembekal masa tu kot lps tu mungkin beralih perjuangan bila rasa tak betul.

Cuma sayang sampai anak terkorban.

Btw PCR test tuh dijadikan syarat wajib byk syarikat utk guna..so memang perniagaan sgtlah konsepnya walaupun tak tahu tepat atau tak ujian tu.

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:03 AM | Show all posts
blastoff replied at 23-8-2022 01:42 PM
So apa perkaitan antara yy dgn KKM ?

Selain jadi pembekal alat swab test utk KKM , dia turut mengh ...

Siyes doctor pakar buah pinggang ni tak bcakap dalam meeting. Tak berani lah tu depan bos2. Dalam fb sesedap jari je menaip haha...last2 kena scam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 01:06 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-8-2022 01:24 PM
kyrana replied at 24-8-2022 09:27 AM
YY pun org kuat kerajaan sebelum ini. Sebelum diangkat jadi pejuang gtuh.

Dia pembekal masa tu ko ...

Yg posting kat facebook dia mengaku sebagai pembekal tu bertarikh 14 june tahun 2021, yakni tahun lepas.

DAN JUGAK, pada 23 june tahun ni 2022 , di channel telegram dia terpampang info mengenai dia sebagai pembekal RT PCR , tak disebut sebagai ex atau bekas pembekal tetapi sebagai pembekal maaa, makna masih lagi jadi pembekal lah tu .

Di buat reference ke facebook dia pungg tak di nyatakan yg dia dah tak jadi pembekal lagi dah kannn.

Kalau dia tak jadi pembekal lani, bukankah patutnya dia perlu berterus terang yg dia bukan pembekal lagi dah ? Kalau tidak dia berbohong lah kann ?

Samada dia bukan lagi pembekal tapi dok pi mengaku sebagai pembekal pada 23 june kat channel telegram dia tuuu, makna dia bohong lah

atau

Dia masih pembekal RT PCR walau dia tahu mende tu penyelewengan kaw kaw tapi masih dok involve gak , makna dia buat kerja based on pembohongan lah

2x5 , pi mai pi mai bohong kok mana punggg lah, kuang3 .







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 01:13 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-8-2022 01:32 PM
kyrana replied at 24-8-2022 10:03 AM
Siyes doctor pakar buah pinggang ni tak bcakap dalam meeting. Tak berani lah tu depan bos2. Dalam  ...

sama je antara doktor tu dgn yy, sesedap jari menaip kekdahnyaa tapi hakikatnya depa satu geng cuma kuat berlakon je lebeyyy depan org awam. Bird of a feather flock together gether.

And the very reason si yy guna alasan nak gather info jadi pembekal adalah utk "menghalalkan" segala profit yg dia dok pulun selama nih hasil buat kerja tu laaa, agar orgramai tetap terima dia kekdahnya walau dia segeng dgn pihak atasan KKM sekalipung .

Alasannya tu hanya lah satu bentuk whitewash .....a deliberate attempt to conceal unpleasant or incriminating facts in order to protect their reputation.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 01:45 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-8-2022 01:55 PM
kyrana replied at 24-8-2022 09:27 AM
Cuma sayang sampai anak terkorban.

errr kalau ada org nak stop or frame dia dan aktiviti dia, kenapa plak depa nak apa2 kan anak kecik dia yg ada di rumah pengasuh? Apa yg depa boleh capai dgn buat camtu ?

Dia tetap dok pok pek pok pek kat channel dia , semua still sama je dari segi aktiviti dia memaki hamun org nu ni , tak stop atau slow pungg walau selepas kematian anak dia ....

So kenapa bayi sorang tu je jadi target depa ? Awat depa tak apa2 kan dia punggg kalau dah kat dia yg depa benci tak terkira? Dia dok elok je merayap sana sini kutukk org itu ini .....malah dia dok claim org atasan nu ni takut kat dia ...err mcm lah dia tu superman lagaknya

Errr kenapa semua org atasan kerajaan perlu takut kat dia ? Apa kuasa yg dia ada ekceli tuh ? Dia boleh buat hapa kat depa ? He talks nonsense maaa




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-8-2022 02:22 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-8-2022 02:25 PM

Provaks promoter pembekal badshit sudah kiok


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\



https://www.tatlerasia.com/power ... -beh-dies-at-age-36

BookDoc Founder Dato' Chevy Beh Dies at Age 37
Words by CHONG JINN XIUNG
August 24, 2022











COVER Dato' Chevy Beh, the founder and CEO of BookDoc

The founder of medtech startup BookDoc played an instrumental role in the distribution of the Covid-19 vaccines during the pandemic lockdown
[size=1.25]
The founder and CEO of the Malaysian medtech startup BookDoc Dato' Chevy Beh, 37, has died from lung infection, according to his sister Lovy Beh.
The eldest son of BP Healthcare Group founder and chairman, Dato' Beh Chun Chuan, Chevy worked as an investment banker in New York before he returned to Malaysia to assist his father in the family business. In 2009, Chevy served as the managing director of BP Healthcare Group, growing the company to become one of Malaysia's largest healthcare corporations. He expanded the company's customer base to over two million and its network of branches from 50 to more than 200 in six years.
In 2014, he teamed up with fellow entrepreneur Joel Neoh to start BookDoc, an online and mobile platform, that allows users to search and make appointments with healthcare professionals. BookDoc has a presence in five countries including Malaysia, Singapore, Indonesia, Hong Kong and Thailand. The company currently serves 20 Asian cities and aims to be Southeast Asia's go-to healthcare app.
During the Covid-19 pandemic, BookDoc played an instrumental role in the rollout of the vaccines by managing and running the vaccine centre at World Trade Centre Kuala Lumpur. This centre administered nearly 1.3 million doses during the 150 days it was operating.
Chevy was also a distinguished polo player. The former captain of the England Under-21 team had played against Prince William and Prince Harry. Chevy was also the youngest person elected to be the vice president of Equine Association Malaysia (EAM).
In 2020, Beh was appointed as a member of the Panel of Experts for the Ministry of Youth and Sports in Malaysia.







Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 02:25 PM | Show all posts
blastoff replied at 24-8-2022 01:45 PM
errr kalau ada org nak stop or frame dia dan aktiviti dia, kenapa plak depa nak apa2 kan anak kecik ...

Dia dilihat sebagai hero untuk hentikan diskriminasi dikalangan majikan. Mungkin ada yang dendam dari situ.

Tapi yg pelik polis tak usik pun dia. Cuma acah2 je ramai2 pergi ke tempat reunion. Takde pulak serang yycc ke.

Ntahla susah nak ramal tapi tak mustahil pun yang uols cakap tuh. Kadang2 timbul keraguan tengok pada tindak tanduk dia. Nak tengok sejauh mana yycc bertahan dengan dana awam.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 03:35 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-8-2022 03:36 PM
kyrana replied at 24-8-2022 02:25 PM
Dia dilihat sebagai hero untuk hentikan diskriminasi dikalangan majikan. Mungkin ada yang dendam d ...

selaku pembekal RT PCR , ada dia pernah mohon maaf samada di facebook atau di channel telegram nya tuh kerana jual produk yg mendiskriminasi amat ramai manusia sihat hingga depa di paksa utk lockdown di jolok hidung berulang kali di sekat pendapatan dan ekonomi serta kehidupan selama berminggu2 semata2 kerana produk yg dia bekalkan tu "label" depa sebagai berpenyakit aka "positif" padahal depa dok sihat walafiat !

Tanpa swab test maka tak ada covid maaa. So dia sebenarnya dalang diskriminasi yg menjadi antara penyebab paling utama boleh berlaku diskriminasi ,bukannya hero melawan diskriminasi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 05:09 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 24-8-2022 05:11 PM

Swab test .....covid........lockdown.........vaccine covid 19
tanpa swab test .....no covid no lockdown co vaccine no plandemik

so swab test adalah penyebab utama PLANDEMIK boleh wujud dan boleh di perpanjangkan selama mungkin utk fear monger rakyat agar terima sebanyak2 booster agar lebih cepat kiok kekdahnya.

Jadi pembekal alat swab adalah macai pembunuh kejam al harj ...period .

Berapa ramai bayi yg jadi mangsa alat swab yg umpama jarum dicucuk masuk , ke dlm hidung depa yg begitu fragile yg begitu sensitif lalu memusnahkan sel2 di area cucukan tu hingga mendedahkannya pada jangkitan lalu mati kerana nya kemudian covid 19 dijadikan scapegoat ?

Sorang anak dia accident dia meroyan mcm nak rak salah kan org nu ni , padahal alat merbahaya yg dia bekalkan yg di guna utk cederakan sel2 sensitif dlm hidung bayi2 dia tak pernah peduli punngg nasib bayi2 yg di cucuk itteww jadi apa lepas tu ?

Hmmm hero lah sgt, yg dok jilat dia sebagai hero tuh memang jenih selfish tahap gaban gakk ler asyik fikir nak jaga pekerjaan sundrik je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 03:56 PM GMT+8 , Processed in 0.227529 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list