CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: blastoff

[Tempatan] Macam mana sampai sekarang dia boleh di beri tugas penting negara utk org nu ni perlu booster sedangkan dia kantoi utk berbooster pungg ?

  [Copy link]
Post time 6-8-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
blastoff replied at 6-8-2022 01:49 AM
click link bawah nih , manyak ucapan takziah beserta gambar2 ramai polis yg meninggal dunia di selu ...

Banyaknye Polis innalilahh, tak sanggup tengok.
Cancer pangkal hidung tu lepas cucuk PCR ker? Dengan jangkitan kuman, cancer paru, heart attack, sads, stroke semua dia tapau sekali.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-8-2022 06:41 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 6-8-2022 06:45 PM
slavehunter replied at 6-8-2022 06:34 PM
Banyaknye Polis innalilahh, tak sanggup tengok.
Cancer pangkal hidung tu lepas cucuk PCR ker? Den ...

kannn, tak pelik ke muda2 trang tang tang plakk tuuu punya ramai kiok berderetan dekat2 plak tarikh kematian depa tapi TAK SORANG MP atau ADUN teringin nak ambik tahu the real cause atau nak bersikap curious mengenai sebab sebenar kematian depa tuh   ..... very strange and bizarre lah haih sikap MP dan ADUN tuh semua

Depa riuh mcm nak rak kalau bab duit cukai rakyat dicekau perasuah je, agaknya lagi ramai mati kurang lah duit negara habih buat membayar gaji , so tu yg depa buat buta je tak peduli seramai mana pungg penjawat awam yg kiokk
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
blastoff replied at 6-8-2022 06:41 PM
kannn, tak pelik ke muda2 trang tang tang plakk tuuu punya ramai kiok berderetan dekat2 plak tarikh ...

MP dan Adun dont care, mereka pun cucuk khas dekat Parlimen kan? Mesti lah air kosong jer.
Taat setia polis nak buat camner, nanti kena tindakan tata tertib. Dah la mereka breadwinner, ikut jer la arahan.

Yang aku perasan yang kena fatal2 ni banyak kat luar dari Kl Selangor, yang sadis2 kat Terengganu, Pahang,Johor,kedah, Perak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-8-2022 08:28 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 6-8-2022 08:34 PM

Polis trafik jenih pangai camni kalau kena SADS tarak sapa nak kesian ler.

Seb baik pemandu tu ada dash cam belakang depan, kalau yg tarak ? Free2 je kena maki hamun walau tak salah mende punggg .

Berapa org yg dah jadi mangsanya melihatkan dia dok tercatuk berdiri tepi trafik light mencari mangsa utk di taramnya ?
Sifat pemarah tak masuk akal camtu adakah hasil booster ? Mcm  tarak peri kemanusiaan style marah org


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\



IKUT SUKA HATI JE NAK TUDUH ORANG

https://youtu.be/GXVQmUzlNEA






Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by slavehunter at 6-8-2022 08:39 PM
blastoff replied at 6-8-2022 08:28 PM
Polis trafik jenih pangai camni kalau kena SADS tarak sapa nak kesian ler.

Seb baik pemandu tu ada ...


Haha. Dia lah contoh melayu haprak buat malu kaum.


Contoh useless eater yang bakal dihapuskan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-8-2022 09:44 PM | Show all posts
slavehunter replied at 6-8-2022 08:36 PM
Haha. Dia lah contoh melayu haprak buat malu kaum.


Selama nih polis2 yg kuat peras ugut tak dipenjarakan sebaliknya simply di pindahkan ke kawasan pendalaman di sabah sarawak agar depa boleh pi peras ugut org kok blah sana plakkkk...apa jenih keadilan style tu yg melepaskan pelaku salah simply kerana depa berjawatan polis je

Rakyat selama ni tak leh nak sentuh polis2 langsung walau pangai mcm setan sekalipun , hanya mampu "minta maaf cek, minta maaf cek" berulang kali walau tak buat salah sekalipung ...punyalah pangai stail dunia ana yg punya kekdahnya

SADS dan AEFI umpama pembalasan Tuhan pada yg merasakan depa di protect oleh kerajaan zalim hingga tiada yg mampu sentuh depa langsung walau pangai depa tak senonoh camna pung ler ....last last pindah alam trusss utk berdepan dgn penghakiman Ilahi , bukan stakat pindah negeri lagi dahhh . Ambik habuan mengada2 sgt.


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

https://www.utusan.com.my/nasion ... h-dipandang-serius/

Tindakan pindah anggota polis bermasalah ke Sabah dipandang serius

HAJIJI NOOR


  • Oleh SURAIDAH ROSLAN
  • 3 Ogos 2022, 8:55 pm















KOTA KINABALU: Kerajaan Sabah memandang serius tindakan polis memindahkan sembilan anggota yang dipercayai terlibat kes peras ugut ke Sabah dan Sarawak tanpa mendapatkan pandangan daripada kerajaan negeri terlebih dahulu.
Ketua Menteri, Datuk Seri Hajiji Noor berkata, pihak polis memaklumkan dengan beliau selaku Pengerusi Jawatankuasa Keselamatan Negeri sebelum tindakan seumpama itu diputuskan.
“Saya memandang serius perkara ini. Walaupun tindakan itu mungkin sebagai satu prosedur atau tindakan disiplin yang diambil jabatan berkenaan terhadap anggota mereka,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.
Hajiji yang sedang menunaikan ibadah umrah menyatakan beliau akan mendapatkan penjelasan kemudian daripada pihak polis mengenai perkara itu.
Semalam, Timbalan Ketua Polis Selangor, Datuk S Sasikala Devi memaklumkan sembilan anggota polis yang dipercayai terlibat kes pemerasan seorang ahli perniagaan di Gombak telah ditempatkan untuk bertugas di Sabah dan Sarawak.
Menurut beliau, kesemua anggota yang terlibat telah ditukarkan ke beberapa balai polis dan bahagian di Sabah dan Sarawak.

Katanya, siasatan masih dijalankan melibatkan semua aspek dan Polis Selangor sama sekali tidak berkompromi terhadap anggota atau pegawai yang terlibat dalam sebarang kes jenayah. – UTUSAN




Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
blastoff replied at 6-8-2022 09:44 PM
Selama nih polis2 yg kuat peras ugut tak dipenjarakan sebaliknya simply di pindahkan ke kawasan p ...

Hypersonic missile merentas alam terus.
Polis Raja Di Malaysia. Prdm.

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
primarikey replied at 23-7-2022 12:51 PM
Welkambek bro blastoff

Terima ksh kerana terus berkongsi info2 yg bermanfaat kpd sahabat2 kita di f ...

Terbaik sis/bro @blastoff ..  I love your topix.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-8-2022 11:41 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 7-8-2022 12:08 PM

Apa perkaitan antara LGBT , BISEXUAL dan monkeypox ? Ini explanation haku mengenainya,

LGBT dan BISEXUAL bukan lani saja wujud, dah lama maaa,

begitu jugak monkeypox dah berjaya dikesan pada tahun 1970 an lagik ,

tapi pasai pa lani tetiba je monkeypox seolah2 baru tersedar dari amnesia trus nak pilih LGBT dan BISEXUAL plak sebagai sasaran paling utamanya padahal selama ni tak pernah ada link antara keduanya pungg langsung ?


Itu tunjukkan memang tak pernah ada link pungg sebaliknya ia diwujudkan utk cover up kesan AEFI selepas booster .....

agar apabila mufti , imam , ketua2 org islam termasuklah org2 islam yg dok jilat KJ di positifkan plak nanti dgnnya maka maruah depa forever tercemar lah sebagai geng LGBT dan BISEXUAL kekdahnya


Barulah mastermind the great reset boleh tuding jari kata dunia islam selama ni dok keji LGBT dan BISEXUAL tuptup depa amalkannya sampai dpt monkeypox dibuatnyaaa, nampak betapa senang nak jatuhkan maruah manusia melalui tipudaya ?

Lalu kalut lah yg selama nih tak mau booster ikut pi cok badshit monkeypox sebab tak mahu dapat penyakit tu kerana tak mahu terpalit label LGBT BISEXUAL pada diri,

tuptup ia cuma badshit booster yg direname kan je bagi mempercepatkan proses rentas alam kekdahnyaaa, tipah tertipu tertipah sampai kiok lah haihh






\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
https://www.cnbc.com/2022/08/04/cdc-estimates-1point7-million-gay-and-bisexual-men-face-highest-risk-from-monkeypox-.html
HEALTH AND SCIENCE


CDC estimates 1.7 million gay and bisexual men face highest risk from monkeypox



PUBLISHED THU, AUG 4 20224:58 PM EDTUPDATED THU, AUG 4 20228:53 PM EDT




KEY POINTS
  • CDC Director Rochelle Walensky said gay and bisexual mem who are HIV positive or who are taking medicines, called PREP, to reduce their chance of contracting HIV face the greatest health risk from monkeypox.
  • Those populations taken together are about 1.7 million people, Walensky said.
  • “That’s the population we have been most focused on in terms of vaccination,” the CDC dreictor said.















Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2022 12:02 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 7-8-2022 12:13 PM

Ini video keta pikap yg langgar konkrit flyover tu,  

korang tengok lah camna terborai habih engin keta tu akibat impak yg terlalu kuat sampai mcm di bom lah plak keta tu jadinya,  dok kena pi pungut serpihan engin terburai merata hala atas jalan maaa  .....

logik ka wey kerana licin jalan je pungg dah boleh jadi camtu teruk body keta yg di bina dgn kekukuhan kaw kaw melebihi keta biasa ?

It's truly kes SADS no doubt about it lah

https://youtu.be/j7nuzHKkiEg




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2022 09:58 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 7-8-2022 10:26 PM

Aku nak dedahkan cara hakim buat keputusan selepas booster menampakkan tak bersandarkan pada rasional maa seolah2 hati dia dah jadi gelap tak kenal apa itu money laundering pungg , sebab reason yg dia bagi kenapa dia buat keputusan melepaskan bekas exco tu tak masuk akal langsung

Hakim nih lepaskan bekas exco johor tu ( yg SPRM dah sita harta bernilai melebihi 6 juta dulu ) hanya kerana hakim nih berpendapat perunding hartanah yg dapat fee tu secara sah lalu dia anggap bekas exco johor tu dan anak menantunya pun dapat secara sah lah jugak harta lebih 6 juta itteww dulu .

Bukankah the very nature of money laundering adalah guna perniagaan yg dilaksanakan secara betul utk kaburi pertukaran wang haram yg berlaku secara sorok2 kok belakang orgramai ?  

Memang lah perunding hartanah tu dpt komisen cara betul sebab dah business dia membenarkan dia dapat komisen lepas buat tugasan, tapi itu tak bermakna lepas dia terima duit tu dia tak bagi plak pada bekas exco atau anak menantu dia tu secara sorok2 kok blakang plak kann

Bukankah hakim tu perlu establish dulu mcm mana harta sebanyak itu boleh di miliki oleh bekas exco tu dan anak menantu in the 1st place memandangkan dia cuma penjawat awam je kann yg tak logik utkk depa ada harta sebanyak itteww kannn

Sebaliknya hakim CUMA tengok pada org tengah (perunding hartanah) yg di guna bekas exco tu lah plak semata2 utk tentukan apa yg org tengah tu terima legal ke tidak dari segi undang2 ...memang lah legal sebab memana money laundering akan guna org tengah yg buat bisnes secara legal lah agar status duit tu dapat di cuci bagi nampak mcm betul2 legal kekdahnyaa dgn guna cara tu .

Duh , so hakim tu telah legalize kan money laundering lah sebenarnya dgn berbuat gitu , agar di masa depan org lain yg nak buat rasuah dlm sektor hartanah boleh simply guna perunding hartanah utk collect fee secara legal yg kemudiannya duit tuuu di beri padanya kok belakang lah secara illegal plakkk kan kan kan





\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


https://wacana.my/harta-bekas-ex ... 6-juta-dilucut-hak/


Harta bekas Exco Johor, anak, menantu lebih RM6 juta dilucut hak

Abd. Latif (tengah) hadir pada prosiding pelucutan harta di Mahkamah Tinggi, Johor Bahru, hari ini


JOHOR BAHRU – Mahkamah Tinggi Johor Bahru hari ini membenarkan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk melucut hak harta lebih RM6 juta milik bekas Exco Kerajaan Johor, Datuk Abd. Latif Bandi, anak dan menantunya.

Hakim, Datuk Abu Bakar Katar membenarkan rayuan SPRM, sekali gus mengetepikan keputusan Mahkamah Sesyen pada 27 Mei 2019 yang menolak permohonan pihak pendakwaan dan memerintahkan semua harta yang disita perlu dikembalikan kepada pemilik berdaftar.

Abu Bakar dalam penghakimannya berkata, keputusan itu dibuat selepas mahkamah meneliti semua rekod rayuan serta memperhalusi hujahan lisan dan bertulis melibatkan pelbagai pihak.

“Hakim Mahkamah Sesyen dalam penghakimannya terkhilaf apabila gagal menimbangkan permohonan di bawah Seksyen 41(1) Akta SPRM, menjurus kepada harta-harta yang disita dan bukannya keperluan pendakwaan terhadap responden.

“Mahkamah ini berpendapat harta-harta dalam rayuan ini tidak berkaitan dengan pertuduhan jenayah terhadap Datuk Abd. Latif Bandi, Amir Shariffuddin Abd. Rauf dan Mohd. Fauzan Hatim Abd. Latif.

“Mahkamah berpendapat SPRM telah membuktikan semua harta yang terbabit diperolehi daripada hasil haram, iaitu rasuah dan tiada pembelian suci hati dengan balasan berharga berkaitan semua harta terbabit.

“Oleh itu, mahkamah membenarkan rayuan perayu terhadap semua responden dan membenarkan semua permohonan perayu untuk melucut hak semua harta terbabit,” katanya.

Antara harta yang dilucut hak ialah 19 kereta mewah termasuk Mercedes Benz G63 AMG, Bentley Continental GT Coupe, Land Rover Proversport, Porsche Cayenne, Nissan Skyline, Toyota Vellfire dan Honda HRV.

Selain itu, turut dilucut hak ialah 16 jam tangan jenama mewah, 15 beg tangan mewah, 15 barangan kemas serta pelbagai mata wang asing, iaitu mata wang Singapura, Hong Kong, Kuwait, Korea dan Jepun.

Pada 27 Mei 2019, Mahkamah Sesyen dilaporkan menolak permohonan SPRM untuk melucutkan hak harta milik bekas Exco Kerajaan Johor, Abd. Latif, anak dan menantunya.

Kes dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya SPRM, Mahadi Abdul Jumaat, manakala peguam, Abd. Rahim Ali, mewakil Abd. Latif, Amir Shariffuddin Abd Rauf, Mohd. Fauzan dan menantu Abd. Latif, Nur Shaliza Mohd. Salleh.

Peguam kemudian memohon supaya arahan pelucutan hak harta itu ditangguhkan bagi membolehkan pihak pembelaan memfailkan rayuan kes berkenaan ke Mahkamah Rayuan.

Namun, hakim memerintahkan pihak pembelaan supaya menghantar permohonan penangguhan arahan pelucutan hak harta itu secara rasmi bagi membolehkan satu prosiding lain dilakukan bagi mendengar hujahan.










\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


https://www.bharian.com.my/berit ... dari-tuduhan-rasuah



Bekas EXCO Johor dilepas, bebas dari tuduhan rasuah



Oleh Omar Ahmad -

Ogos 7, 2022





JOHOR BAHRU: Mahkamah Sesyen di sini, hari ini melepas dan membebaskan bekas EXCO Johor, Datuk Abd Latif Bandi bersama dua yang lain daripada pertuduhan rasuah dan pengubahan wang haram berjumlah RM35.7 juta, lima tahun lalu.
Keputusan dibuat Hakim Kamaruddin Kamsun selepas pihak pendakwaan gagal menimbulkan keraguan munasabah terhadap Abd Latif, 56, selain anaknya, Ahmad Fauzan Hatim, 30 dan perunding hartanah, Amir Shariffuddin Abd Raub, 49.
Abd Latif dan Amir Shariffuddin menghadapi 33 pertuduhan rasuah mengikut Seksyen 28 (1) (C) Akta Suruhajaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) 2009 yang dibaca bersama Seksyen 16(a)(B) akta sama.
Bekas EXCO itu juga menghadapi 13 pertuduhan dan masing-masing empat pertuduhan bagi Amir Shariffudfin serta Ahmad Fauzan Hatim mengikut Seksyen 32(8)(c) serta Seksyen 89 Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram, Pencegahan Pembiayaan Keganasan dan Hasil Daripada Aktiviti Haram (AMLA) 2001.

Kamaruddin dalam penghakimannya berkata, keputusan dibuat selepas mahkamah meneliti perbicaraan dan hujahan.
"Saya telah mendengar kes pembelaan dan diakhir kes pembelaan. Setelah mendengar keterangan bersumpah daripada semua saksi, meneliti semua exhibit yang ada, memeriksa keterangan bertulis yang difailkan, dan hujahan lisan yang ada.
"Mahkamah membuat dapatan bahawa OKT pertama (Amir Sahriffuddin), bayaran fee (yuran) konsultasi yang OKT berhak menerima adalah sah di sisi undang-undang, menyangkal dakwaan pendakwaan wang diperolehi daripada aktiviti haram secara tidak sah.
"Oleh itu, OKT 2 (Abd Latif) didapati tidak bersalah menggunakan kuasa untuk mendapat suapan. Maka, tidak ada mana-mana keadaan yang boleh diwujudkan pendakwaan wang diterima daripada hasil aktiviti haram.
"Kesimpulan secara ringkas, Mahkamah mendapati bahawa pihak pembelaan berjaya menimbulkan keraguan yang munasabah terhadap kes pendakwaan. "Oleh yang demikian, kesemua OKT dilepas dan dibebaskan dari kesemua pertuduhan, jaminan dikembalikan," katanya.
Mahkamah turut mengarahkan agar wang jaminan dipulangkan semula.


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2022 10:15 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 7-8-2022 10:24 PM

Nabi dah sebut dlm hadis sahih yg hati manusia boleh terjejas jadi jelek maaa apabila membenarkan setan memasukkan benda yg ada unsur kejahatan ke dlm aliran darah dlm badan,
  
so dah jelas yg AEFI bukan stakat pada tubuh badan saja tapi turut kena pada hati jugak kalau tak cepat2 taubat nasuha utk hentikan totally cok booster tuh,

taubat nasuha plakkk perlu turut membabitkan ubah gaya hidup dgn berpandukan Quran Sunnah semata2 baru sah taubat nasuha tuuu.

Apa yg berlaku pada hakim tuuu menbuktikan Sabda Nabi benar berlaku lah ! Dia dok bergelumang dgn sistem kehakiman jahiliyah tak habih2 camna nak taubat nasuha,

tu yg jadi buta tak kenal money laundering pungg sebab kejelekan hati dah jadi tahap gabannn apabila impak booster mengalir dlm aliran darah seluruh badan dia ler


Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, “Sesungguhnya setan menyusup dalam diri manusia melalui aliran darah. Aku khawatir sekiranya setan itu menyusupkan kejelekan dalam hati kalian berdua.” (Muttafaqun ‘alaih. HR. Bukhari no. 3281 dan Muslim no. 2175).







Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2022 11:46 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 7-8-2022 11:56 PM

hari ni kemalangan maut membabitkan kereta alza yg terbabas ke laluan bertentangan, kesemua 3 kenderaan penyek sana sini .... punya manyak keta terbabas semenjak dua menjak kewujudan booster maaa , terbabas plak style keta tiada sesiapa kawal stering langsung kekdahnyaa






Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2022 11:50 PM | Show all posts
Yg ni plak baru berlaku , mendaki pung maut padahal bukannya gunung everest sebaliknya gunung kat cameron highland je punggg, dekat nak sampai puncak je pengsan trus kiok... memang SADS ler.



]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]




7 ogos 2022


Pendaki Perancis Maut Ketika Mendaki Di Cameron HighlandsSeorang pelancong warga Perancis maut selepas pengsan ketika mendaki Gunung Jasar di Tanah Rata, Cameron Highlands pagi tadi. Kejadian berlaku ketika pendaki terbabit hampir tiba di puncak.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2022 10:17 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 8-8-2022 10:21 AM

Cancer jenih TURBO ....zooooooommmmm dari tahap 4 ke liang lahad kekdahnyaaaa manyakkkk berlaku lepas berrbooster2 mRNA masuk dlm sel badan manusia,

Dr. Ute Kruger nih merupakan ketua pakar pathology yg berpengalaman kerja 25 tahun yg 18 tahun darinya tu terlibat dlm mengenalpasti secara khusus segala ciri2 penyakit breast cancer luar dalam lahhh haih ,

dia tak sanggup mendiamkan diri lagi dah dek kerana dia dok tengok day in day out cancer turbo nih berlaku dgn kerapnya lani yg sebelum wujudnya mRNA vaksin ia tak berlaku camtu pungg LANGSUNG,

So berdasarkan pengalamannya yg dah menganalisa beribu2 bedah siasat dan sample breast cancer sebelum wujudnya mRNA vaksin covid itteww  , dia sedar lah yg cancer turbo yg dok berlaku lani tuuu di LUAR KEBIASAAN , totally berbeza dari sifat semulajadi penyakit cancer biasa2 yg dialami manusia sejak zaman berzaman kekdahnya

Dari segi usia..... lebih muda yg kena lani , antara 30 to 50 usia

Dari segi saiz ketumbuhan ....selalunya nak jumpa 3cm pungg payah sebelum ni , tup tup lani 16 cm pun ada hingga seluruh saiz tetek tu bertukar jadi ketumbuhan maaa !

Dari segi kepelbagaian lokasi tumor..... sebelum nih satu lokasi je kebiasaannya , kalau nak merebak pun secara perlahan2 lepas sembuh jadi balik yg dipanggil metastasis , tuptup lani ada yg dua2 tetek wujud ketumbuhan sekali gus , malah ada yg dlm tetek, pankreas dan paru2 wujud tumor  serentak hanya selepas beberapa bulan gi cok badshit , dlm erti kata lain tak sempat metastasis dah kiok dlm sekelip mata saja . Kuang3

Dari segi keberulangan .....yg dah sembuh bertahun2 tuptup tak lama lepas di badshit mai balik tumor tuuu dgn agresif tak mau2 lah plak cepat membesar style turbo speed yg totally berbeza dari style tumor yg dah sembuh sebelum ni  .....  

So apabila dia cuba raise kan isu nih pada pihak yg bertanggungjawab depa buat tak peduli saja maa, jadi dia ambik initiatif sundrik dgn menyeru doktor2 yg terlibat dlm bidang kanser agar berani bersuara mendedahkan pembunuhan yg sedang berlaku tu ler .


\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Cancer Explosion: Pathologist Reports On Rise Of Aggressive Cancers Since mRNA Shots

August 6, 2022

Doctors for Covid Ethics in Europe highlighted the professional observations of Dr. Ute Kruger, Chief of Pathology at Lunds University in Sweden: Cancer went haywire when the mRNA shots began. The health of the world population is being severely compromised by mRNA/DNA injections and yet they are not stopped, underscoring TN’s claim that Technocracy is at war with humanity. ⁃ TN Editor


Dr. Ute Kruger is a researcher and senior physician at Lunds University in Sweden. She’s the Chief of Pathology, a field that she’s worked in for the last 25 years, with a specialty in breast cancer diagnosis for the past 18 years. She’s studied thousands of autopsies and breast cancer samples. She’s extremely familiar with the industry and patient age, tumor size, and malignancy grade are all within her field of expertise and have had a natural rhythm throughout her career. That natural rhythm came to a halt in 2021 once the vaccine rollout began.
Doctors for Covid Ethics posted an interview with her where she shared her concerns about unusual features that have been showing up in samples from the past year.

  • Age – The average ages of the samples she received dropped, with a rise in the number of samples from people in their 30’s-50’s.
  • Size – It used to be unusual for Dr. Kruger to find a tumor 3 cm in size. In this new environment, she’s regularly seeing tumors of 4 cm, 8 cm, 10 cm, and the occasional 12 cm. In a shocking anecdote, 2 weeks ago she found a 16 cm tumor that took up an entire breast.
  • Multiple Tumors – Dr. Kruger has begun to see more cases of multiple tumors growing in the same patient, sometimes even in both breasts. She had 3 cases within 3 weeks of patients who had tumors growing in multiple organs. One had tumors in his/her breast, pancreas and lungs within months of getting vaccinated.
  • Recurrence – There has been an uptick in patients who have been in remission from their cancer for many years, suddenly getting an aggressive recurrence of their cancer shortly after vaccination.

Speaking Out
Dr. Kruger initially thought that these turbo cancers, as she calls them, were due to delayed doctor appointments from Covid lockdowns, but that period is long over, and the tumors are still growing aggressively, and in younger patients. She reported some of these cases to the FDA, and while some higher-ups initially agreed to meet with her, they canceled the meeting with no explanation the next day and sent a phone agent to take her report instead.
Six months ago Dr. Kruger appeared at a panel in Germany to present her theory that vaccination is causing aggressive tumors, and she asked for help from the doctors at that summit in collecting data. Unfortunately, few of them have been willing to collect that data and share it with her.


Autopsies
Part of Dr. Kruger’s time is spent on autopsies, and she drew attention to numerous concerning anomalies.
  • A 60-year-old had multiple malignant diseases. He got 2 doses of the Covid vaccine during chemotherapy and then developed Guillain Barre Syndrome. She found inflammation in the spinal cord, brain, and blood vessels.
  • An 80-yr-old woman became paralyzed one month after vaccination. Dr. Kruger found a hemorrhage in the spinal cord near the neck, which is something she’s never seen before. Under the microscope, she saw inflammation in the vessel that caused the rupture and caused bleeding. She also found inflammation in the heart muscles, which is myocarditis.
  • Dr. Kruger was called to settle a dispute between a family of a deceased person, and the doctors who signed the autopsy. The family and their physician believed the death was a result of the Covid vaccine, yet the ones who performed the autopsy didn’t come up with any findings to support that and did not link the death to the vaccine. When Dr. Kruger performed her own autopsy, she found evidence of myocarditis and vasculitis- inflammation of blood vessels in the lungs. The original autopsy either missed those signals or didn’t look for them, and the family was correct. Dr. Kruger shared her opinion, supported by another senior-level pathologist from Germany, that the death was indeed due to the Covid vaccine.
Dr. Kruger outlined 3 major issues with the way autopsies are currently being run in practice:
  • Patient information is sloppy. Dr. Kruger personally had several cases where clinicians had written that the patient was unvaccinated for the autopsy, when in fact in their medical files it was documented that they were vaccinated for Covid.
  • The typical autopsy doesn’t run exams deep enough to diagnose the root cause of certain medical issues. They don’t do rigorous histopathological testing of the tissues where vaccine damage would likely show up, but which is necessary to detect markers of vaccine-induced injury, such as immunological infiltrates or spike proteins in myocardial tissues. Dr. Kruger ran more thorough exams and found myocarditis and inflammations that were missed by the original autopsy.
  • There’s a lack of experience in evaluating these findings, and a lack of desire to properly contextualize cases. In addition, most autopsy clinicians don’t report cases to the FDA.
While Dr. Kruger’s testimony is by nature anecdotal, as a top-level pathologist of many years, her concerns should be taken very seriously and investigated further. Of course, that would require an honest regulation system which seems to be sorely lacking these days.

“I’m Watching People Being Killed”

Dr. Kruger stated that she sees vaccination as a trigger for fast-growing tumors and autoimmune diseases. She’s seeing a lot of inflammation alongside tumors, and of course, it’s not only breast cancer. Many other pathologists have reported to Dr. Kruger that they’re seeing an elevation in cancers, cancers in multiple organs, and rare cancers.
She ended off by saying “I studied medicine because I wanted to help people. But now it feels like I’m watching people being killed and there’s nothing I can do”.
The first step to solving any issue is acknowledging there’s a problem. We have a huge problem, and in order to begin to resolve it, it must be acknowledged. It’s time to start pressuring doctors to speak out. Any doctor who’s aware enough to understand that something is off must begin to address the issue. An additional motivation may be the pressure of knowing that it’s all about to blow up, and they don’t want to be standing on the wrong side of the line when it does.


https://wethepundit.com/cancer-explosion-pathologist-reports-on-rise-of-aggressive-cancers-since-mrna-shots-2/







Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2022 10:39 PM | Show all posts
Tahun ni je sejak awal april hingga kelmarin iaitu dlm masa 4 bulan terdapat 15 org nurse muda2 telah meninggal dunia yg ucapan takziah di post di facebook link kat bawah ni ...what about yg meninggal tapi tak di post ke facebook plak berapa ramai di seluruh M'sia ? Yg kerja di kawasan2 pendalaman terutamanya tentu ada yg meninggal simply di tanam lalu di lupakan begitu saja lah.


https://www.facebook.com/NursingDivisionMOH


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-8-2022 11:21 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 9-8-2022 11:32 PM

Di video kat bawah ni ada kenyataan yg di buat oleh tokki PPIM yg membuka pekung nya sundrik ke khalayak ramai .....secara tak langsung mendedahkan apa peranannya dlm memungut semua info mengenai side effect vaksin selama nih tapi di peramnya je info2 itteww tanpa dia nak dedahkan kepada umum pungg

tokki PPIM buat media statement kat permulaan video itteww bahwa dia dah bagi tahu kat dato zambri mengenai ancaman NWO aka new world order ,

kemudian dato zambri hantar plak mesej kat tokki utk menjelaskan yg dia mungkin tak dapat buat apa2 mengenainya kerana dia terpaksa mengikut kerajaan yg memerintah lalu apa yg tokki cakap ?  "Tak pe kita tak de masaalah kita cuma nak kongsi maklumat2 yg kita ada "

https://www.bitchute.com/video/pMskZMz5ebk0/

Errr mcm mana ketua PPIM boleh tak de masaalah apabila org kuat kerajaan yg memerintah telah mengaku secara berdepan akan kewujudan NWO dlm agenda kerajaan yg memerintah yg dia terpaksa ikut tuh ?

Hanya org yg menjadi penjilat kerajaan yg memerintah je lah yg akan directly cakap dia tak de masaalah mengenai kewujudan NWO dlm kerajaan yg memerintah. Kuang3

The fact that dia mau berkongsi maklumat sesama penjilat kerajaan seperti dato zambri tu sebaliknya terhadap rakyat marhein dia sembunyikan semua maklumat detail mengenai aduan side effect vaksin yg di pungutnya selama nih tunjukkan dia sebenarnya bekerja utk kerajaan lah , merngutip info yg terima side effect vaksin bagi pihak kerajaan yg memerintah je

Tengok kat bawah ni artikel mengenai kewujudan kerjasama antara MOSTI dan PPIM .....yg mana PPIM jelas sgt dah tak teragak2 utk jilat MOSTI sebagai telus dlm bab vaksin..... sesambil mengaku yg PPIM tak da apa2 pungg hanya sekadar penyampai maklumat je ...
PPIM labelkan rakyat marhein sebagai "resah dan keliru" maaa ...errr Rakyat plak di kutuk sebagai keliru sesambil kerajaan dipuji sebagai telus ....kuang3


So dah jelas lah kerajaan yg memerintah mana mau nya rakyat marhein tahu secara detail mengenai segala aduan AEFI so no wonder tokki perap segala info tu dari terdedah pada umum.

PPIM miliki channel telegram PATV tapi tak plak mahu di tunjukan kat situ semua maklumat terperinci yg telah buat aduan kena aefi selama ni , padahal mana ada kerajaan sekat channel tu pungg kannn so dah jelas PPIM memang tak mahu mendedahkan aduan AEFI yg di terimanya pada umum lahh kerana ia cuma satu NGO penjilat kerajaan yg memerintah je .




\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


https://www.astroawani.com/berit ... ksin-covid19-280922


MOSTI-PPIM eratkan kerjasama salur maklumat betul isu vaksin COVID-19



Raja Hisyam Raja Zaid
Februari 2, 2021 15:10 MYT





Pertemuan yang berlangsung di pejabat Ahmad Amzad turut disertai Khairy Jamaluddin yang mahu mendengar sendiri permasalahan dan isu berkaitan pembelian vaksin COVID-19. - Astro AWANI


PUTRAJAYA: Selepas beberapa kali Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) mengetengahkan isu dan permasalahan ramai membabitkan vaksin COVID-19, ada sinar penyelesaian antara pihak kerajaan dan badan bukan kerajaan (NGO) itu.
Pada Selasa, pihak Kementerian Sains, Teknologi Dan Inovasi (MOSTI) mengadakan pertemuan bersama Ketua PPIM, Datuk Nadzim Johan yang berlangsung di Pejabat Timbalan Menterinya, Datuk Ahmad Amzad Hashim.

Pertemuan yang berlangsung selama dua jam dalam suasana harmoni dan muhibah itu turut disertai Menteri Khairy Jamaluddin yang mahu mendengar sendiri permasalahan dan isu berkaitan pembelian vaksin COVID-19.
Jelas Amzad, pihak MOSTI sentiasa mendengar keluhan orang ramai dan bersedia mencari penyelesaian terbaik dalam isu vaksin COVID-19 apatah lagi membabitkan pengguna Islam
"Saya kira kerajaan bersedia termasuk MOSTI sendiri mendengar keluhan rakyat berkenaan isu ini.
"PPIM adalah badan atau institusi NGO yang menjadi pusat aduan, justeru kita sentiasa terbuka untuk mereka dan menjalinkan kerjasama bagi menyelami permasalahan ummah.
"Pertemuan hari ini menghasilkan (perkongsian) beberapa informasi dari kedua-dua pihak dan semoga ia akan memberi manfaat yang baik kepada kerajaan dan rakyat," katanya ketika pertemuan tersebut.
Bagi PPIM pertemuan hari ini sangat positif dan cara terbaik yang ditunjukkan oleh pihak MOSTI dalam memastikan ketelusan kerajaan agar lebih mudah maklumat itu sampai kepada masyarakat.
"Alhamdulillah, kita tak ada apa dan cuma membawa suara pengguna Islam di negara ini dan kita ingin mendengar sendiri maklumat yang betul.
"Usaha pertemuan ini adalah tindakan terpuji MOSTI dalam menjamin ketelusan.
"Ia kerana persoalan yang tidak dijawab akan mengeruhkan keadaan di bawah atas keresahan dan kekeliruan dalam kalangan masyarakat Islam," jelas Nadzim ketika pertemuan tersebut.
Sebelum ini pelbagai keresahan membabitkan isu pembelian vaksin COVID-19 timbul berkenaan bahan yang digunakan dalam vaksin berkenaan selain isu jaminan keselamatan penggunaannya.
Ia menimbulkan polemik beberapa pihak terutamanya PPIM yang menjadi pusat aduan pengguna Islam.







Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2022 11:36 PM | Show all posts
Edited by blastoff at 9-8-2022 11:48 PM

pandai PPIM berlakon naaa seolah2 prihatin lah sgt terhadap nasib rakyat marhein yg kena aefi ....tipah tertipu tertipah , wolf in sheep clothing maa.... adakah video bichute itu akan di delete oleh PPIM ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2022 07:31 AM | Show all posts
Edited by blastoff at 10-8-2022 07:52 AM

Kalau hampa nak tengok mcm mana keadaan org yg mati style SADS, ni haaa video nya yg menunjukkan duta saudi arabia tengah dok berucap di presss conference elok lepas orgramai tepuk tgn dia pung kembali sambung ucapannya tuptup truih terlentang ke belakang dlm keadaan badannya keras straight membujur je lalu kiok lala tu jugak maaa

Yg memberi makna beberapa saat sebelum dia terlentang tu dia memang tak rasa symptom sakit apa pun sebab dia elok je sambung ucapan. Mcm tuuu lah yg dok jadi pada pemandu2 dlm keta2 yg dok terbabas lalu rempoh itu ini hingga ramai mati tuh haaa....

Bukannya terkulai sebaliknya badan jadi kejang tetiba je time nak mati tu maaa , yg bermakna kalau kaki tengah dok tekan minyak lalu akan tertekan minyak lagi dahsyat kelajuannya lah dibuatnya, sebaliknya tangan tak kejang pungg lalu simply lepas stering bebas tak di kawal sesiapa jadinyaaa , tu yg keta jadi setengah hancur blaka2 tuuu kerana terbabas dlm kelajuan tinggi kaw kaw.

Btw, arab saudi kalau bab badshit , apa saja kata WHO akan dipatuhinya tak mau2 ler kekdahnya....tu yg Tuhan nak tunjuk kat semua apa balasan akibat patuh WHO kaw kaw terlampau dgn menakdirkan kejadian yg berlaku di press conference itteww world wide boleh di tonton, utk semua amek iktibar agar taubat nasuha segera lah.
  
https://youtu.be/Bow6_ZFtTfg





Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
blastoff replied at 9-8-2022 11:36 PM
pandai PPIM berlakon naaa seolah2 prihatin lah sgt terhadap nasib rakyat marhein yg kena aefi ....ti ...

PPIM ni geng dgn YYCC kn
YYCC plak slalu kutip derma utk semakan kehakiman...aku memg xde la nk derma bagai...sbb pelik tak habis2 dgn semakan kehakiman, SK UM la. .SK pek jpa la...SK pelajar IPTA la..byk sgt SK...tp knape dorg tak amik ape2 tindakan kt KKM dan KJ...cth mcm ape yg persatuan anak johor buat...

Saat2 mcm ni ramai yg gigih buat duit...pikir sendiri la sape yg untung kn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 03:07 PM GMT+8 , Processed in 0.236114 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list