CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2472|Reply: 39

All about NKOTB

  [Copy link]
Post time 21-7-2022 01:03 PM | Show all posts |Read mode
Edited by berusjamban at 27-7-2022 02:33 PM


Ada tak kakak2 Block Heads kat sini yang masih mengikuti abam2 / pakcik2 NKOTB nih?Tahun ni lepas covid deyols muncul lagi dengan Mixtape Tour 2022 around USA (rasanya next week kot abis or this weekend).
Hope sangat diorang ni singgah tempat iols in the next tour.
Tak penah lagi gi konsert diorang seumur hidup. Walaupun diorang dah in their 50's tapi diorang masih helork2 ya banding dengan lelaki2 melayu gomen yg gi keje pun pakai sandal, kaki selua berlipat, perut boroi.... Crush iols Jordan Knight masih confident tayang abs heols masa lagu Baby I believe In You....

1990's



Now



Them on tour (Danny, Joey, Donnie, Jordan & Jon )









This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-7-2022 08:46 AM | Show all posts
Edited by berusjamban at 27-7-2022 10:56 AM

Umur diorang semua dah 50 ke atas, so jom kita tgk sapakah wife/partner/family diorang:

Jordan Knight:
Married with his puppy love sebelum zaman New Kids lagi dan ada 2 orang anak lelaki (sorg dah grad college). Family diorang so low profile dan x banyak sangat info tentang wife heols. Yang iols tau diorang sblm kawen on and off sebab yelah sapa boleh tahan dgn Jordan Knight kan and got back together (who can't resist Jordan Knight gak lol). I feel you kak Evelyn


Donnie Wahlberg:
Dah kawen dengan salah sorang Playboy bunny Jenny McCarthy. Donnie mempunyai 2 org anak lelaki dari perkahwinan pertama. Selain New Kinds, heols jugak aktif belakon dalam siri Blue Bloods jadi pak polisi


Joey McIntyre:
Berkahwin dengan pasangan nya Barrett setahun lepas diorang berkenalan. Mempunya 3 orang cahayamata dan salah sorang daripadanya (yang lelaki bongsu) mempunyai kehilangan pendengaran kongenital . Anak dia yg sulung pulak aktif ikut dia touring dan pandai menari


Jonathan Knight:
Beliau adalah abang kepada Jordan Knight. Selain mengNew Kids, heols ni adalah salah sorang agen hartanah berjaya dan jugak berlakon dalam realiti tv Farmhouse Fixer. Hobi heols adalah berkobun dan membela haiwan2 ternakan. Juga seorang pengamal vegan. Dah berkahwin dan berbahagia dengan pasangan heols.


Danny Wood:
Pakcik ni dulu penah couple dengan Halle Berry zaman muda2 dolu. Lepas 2 kali kawen dengan bekas pasangan dia menduda sampai la skrg. Dia jugak the only New Kids yang dah jadi atuk (for now). Rajin post video masakan healthy kat youtube dan ada produk sos pedas dalam botol sendiri (Founder produk )

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2022 08:46 AM | Show all posts
Edited by berusjamban at 22-7-2022 09:19 AM

Jom mengimbau zaman muda mudi lak. Diorang ni start dari tahun 1984. Actually Donnie yang start tubuhkan group ni bersama producer Maurice Starr. Asalnya adik dia pelakon Mark Wahlberg pun ada join NKOTB tapi kejap je, lepas tu dia tubuhkan group sendiri Marky Mark & The Funky Bunch. Lepas Mark keluar, tempat kosong tersebut digantikan oleh Joey McIntyre. Masa tu dia kecik lagi.




Sebab atas faktor umur, dia struggling dan hampir putus asa nak survive dalam group tersebut. Nasib ko tak keluar kan. Comel sangat dia time kecik2... I really wish my unborn son will be cute as him (walaupun laki den pun melayu totok).



After some fame for few years at 1994, they announce split. Ahli pertama yang keluar dari group ni adalah Jonathan Knight sebab dia menghidap depression and anxiety. Yelah dengan orentation dia, maunya ko tak anxiety sebab hari2 fans pompuan dok menjerit2 tergila2kan ko... uols rase? Lpeas pada tu, dia bergiat aktif dengan kerja2 real estate dia.

Reunion 2008 - Pada iols ni adalah zaman prime diorang. Lepas more than 10 years berpecah akhirnya diorang umum nak get back together. Actually ada beberapa kali jugak diorang plan nak getback together tapi tak berjaya hinggalah tahun 2008. TIme ni masing2 dah berkeluarga dan hensem / sexy namateyyyyy.... DIorang aktif sampai la sekarang. Hope more to come. Wishing them all the best





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 12:09 PM | Show all posts
rindunya jaman NKOTB ni, trigt iol gigih kumpul duit nk beli kaset kat psar mlm hahaha. wehhh tak sangka plak Si Jon tu ghupenya LGBT..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 12:53 PM | Show all posts
Thanks TT..

Iol paling minat dgn Joey
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 03:46 PM | Show all posts
lama uiii.... takley move on dengan depa ni... i softspot dengan joey dah 50 pon sexxay
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 06:18 PM | Show all posts
Edited by borrow at 26-7-2022 10:40 PM

Bukan jaman ai , bukan karat haha. Tp biasa dgr  lagu deyols mcm Step by step".

Thn 2000 Jon kat Oprah Show , citer psl panic attack.  Kesian tgk heols cuba control perasaan anxiety tu. 3 tahun tak buat apa , tido ja. Now dh siap ikut Tour lg ek. Baguslah dh recover. Boleh tgk sini :





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 26-7-2022 12:09 PM
rindunya jaman NKOTB ni, trigt iol gigih kumpul duit nk beli kaset kat psar mlm hahaha. wehhh tak sa ...

Tu lah. Mulanya ingat adik dia yg LGBT. Tgk2 elok je kawen siap beranak pinak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka lagu diorang feat neyo
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun time ni aku darjah 5 ke 6 tapi ni fenomenaaa kot..hahaha
Donny tu pelakon rupanyaaa...padahal aku dok tgk la Blue Bloods tu ..tapi x cam Danny tu is Donny
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:01 AM | Show all posts
berusjamban replied at 26-7-2022 09:37 PM
Tu lah. Mulanya ingat adik dia yg LGBT. Tgk2 elok je kawen siap beranak pinak

iyooo iols pun igt yg brother dia, skali dia ghopenya..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu apa yg best eh dri grup ni? Boleh rekemen? Aiol tak prnh dgr boyband ni, tp kenal pelakon donnie wahlberg tu. Bukan jaman iol tp iol suka dgr music 90s 00s hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 08:38 AM | Show all posts
dak_abu replied at 26-7-2022 12:53 PM
Thanks TT..

Iol paling minat dgn Joey

Ramai pulak Joey girl kat sini eh...
Takde ke Jordan girl? Marila kita memeriahkan bod ni dgn posting2 dari Jordan girl....

To all Joey girl, his blue eyesssss

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 08:43 AM | Show all posts
borrow replied at 26-7-2022 06:18 PM
Bukan jaman ai , bukan karat haha. Tp biasa dgr  lagu deyols mcm Step by step".

Thn 2000 Jon kat O ...

Tu lah kan... iols penah tgk dia walk out of stage time diorang tgh perform sbb kena anxiety attack time tu. Sebagai karats NKOTB iols heartbroken yachhhh
Boleh nampak heols mcm tunduk and cuba bertahan....


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 08:46 AM | Show all posts
boongalalang replied at 26-7-2022 09:47 PM
Suka lagu diorang feat neyo

Tajuk lagu dia Single... Suka lyric dia. Sbb diorg invite jadi boyfriend diorg hhehehee


Lyrics



If you ain't got no money
If you ain't got no money (yeah)
If you ain't got no money (Polow da don)
If you ain't got no money
If you independent get your money girl (aye)
If you independent get your money girl (aye)
If you independent get your money girl (aye)
If you independent get your money girl
Everybody in the club right now
Tell the DJ's to turn it loud
Dedicated man your favorite song
Single ladies you cant go wrong (hey)
Everybody in the club right now (hey)
Tell the DJ's to turn it loud (hey)
Dedicated man your favorite song
If you came here by yourself tonight
'Cause he wouldn't pick up the phone
He was supposed to bring you here tonight
Couldn't find him so you came alone
It don't matter 'cause your here now
And the music your enjoyin'
So for the next couple minutes
Baby I'ma be your boyfriend
Pretty mama if your single, single
(You don't gotta be alone tonight)
So while the DJ play this single, single
(Just pretend that I'm your man tonight)
So you don't gotta be alone
(I'll be your boyfriend)
So you don't gotta be alone
(Girl I'll be your boyfriend)
So you don't gotta be alone
(Baby I'll be your boyfriend) (oh)
Be your boyfriend til the song goes off (mmmm)
So you don't gotta be alone
(I'll be your boyfriend)
So you don't gotta be alone
(Girl I'll be your boyfriend)
So you don't gotta be alone
(Baby I'll be your boyfriend) (oh)
Be your boyfriend til the song goes off
Everybody in the club right now
Tell the DJ's to turn it loud
Dedicated man your favorite song
Single ladies you cant go wrong (hey)
Everybody in the club right now
Tell the DJ's to turn it loud
Dedicated man your favorite song
He don't tell you that your beautiful (beautiful)
Let me tell it to you to the beat
He don't tell you that he loves you girl (loves you girl)
Let me sing it in a harmony
Let my song get you higher (higher)
We never have to come back down (no no)
And if then u should miss me (miss me)
Just tell the DJ run it back now (oh)
Pretty mama if your single (hey) single
(You don't gotta be alone tonight)
So while the DJ run this single, single
(Just pretend that I'm your man tonight)
Pretty mama if your single, single
(You don't gotta be alone tonight)
So while the DJ play this single, single
(Just pretend that I'm your man tonight)
So you don't gotta be alone
(I'll be your boyfriend)
So you don't gotta be alone
(Girl I'll be your boyfriend)
So you don't gotta be alone
(Baby I'll be your boyfriend) (oh)
Be your boyfriend til the song goes off (mmmm)
So you don't gotta be alone
(I'll be your boyfriend)
So you don't gotta be alone
(Girl I'll be your boyfriend)
So you don't gotta be alone
(Baby I'll be your boyfriend) (oh)
Be your boyfriend til the song goes off
Be your boyfriend 'till the song goes off
Sing us again
Be your boyfriend 'till this song goes off
Everybody in the club right now
Tell the DJ's to turn it loud
Dedicated man your favorite song
Single ladies u cant go wrong (hey)
Everybody in the club right now
Tell the DJ's to turn it loud
Dedicated man your favorite song
Single ladies u cant go wrong (hey)
Everybody in the club right now
Tell the DJ's to turn it loud
Dedicated man your favorite song










Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 08:48 AM | Show all posts
beatgirlX replied at 26-7-2022 10:18 PM
Walaupun time ni aku darjah 5 ke 6 tapi ni fenomenaaa kot..hahaha
Donny tu pelakon rupanyaaa...padah ...

Hahahahaa... Donnie ada berlakon movie The Sixth Sense gak... ramai x perasan sbb rupa dia lain benar.





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-7-2022 08:52 AM | Show all posts
treschique replied at 27-7-2022 08:13 AM
Lagu apa yg best eh dri grup ni? Boleh rekemen? Aiol tak prnh dgr boyband ni, tp kenal pelakon donni ...

Boleh start dengan album lama diorang mcm Step By Step & Hangin'Tough.
Time tu diorang start meletops...

   

Tapi iols kureng sikit dengan lagu2 latest diorang. Suka tu suka lah but hati tu lebih dicuri oleh lagu2 lama diorang. Mungkin sbb faktor umur dengan nostalgia. Fefeeling kertu sgt nih...


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
berusjamban replied at 27-7-2022 08:52 AM
Boleh start dengan album lama diorang mcm Step By Step & Hangin'Tough.
Time tu diorang start melet ...

Waa thank you dgn sepantas kilat aiol cari kt spotify hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:22 AM | Show all posts
berusjamban replied at 27-7-2022 08:46 AM
Tajuk lagu dia Single... Suka lyric dia. Sbb diorg invite jadi boyfriend diorg hhehehee

Thanks. Ai pon tak tau kewujudan single ni, nanti ai try to listen
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
berusjamban replied at 27-7-2022 08:46 AM
Tajuk lagu dia Single... Suka lyric dia. Sbb diorg invite jadi boyfriend diorg hhehehee



Segak2 semua nya
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 07:21 PM GMT+8 , Processed in 0.151961 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list