CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cicicumel

Penceramah popular disyaki merogol remaja

  [Copy link]
Post time 19-7-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 19-7-2022 10:31 PM
Setuju its better tanya dgn sesama jantina... tapi iols rasa masa zaman belajar dulu lagi senang n ...

BTL kome..den pun setuju juga dgn kome..cuma itula..klu blh elak, jgnlah bertny direct secara individu..SBB Tu lbh baik ikuti kuliah secara ramai2..supaya kes2 mcm ni blh dielakkan..tp klu benda nk jadi, xde ape la yg Kita boleh katakan LG..hadapilah kecaman Dan hukuman dgn muka biawak..dasar kecelakaan..nafsu tak blh control tp Ada hati nk BG kuliah dkt org lain... harkkkktuihhhh

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 11:09 PM | Show all posts
mizzmimi replied at 19-7-2022 04:39 PM
Zikir tak mampu mengawal zakar..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA


Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik!!nampak mcm alim, rupanya kaki zina. Dgn budak bawah umur lak tu. Selayaknya kena rotan nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin ramai ye jenis2 paksetad mcm ni....kau baca ayat apa masa solat..mulut kumatkamit tu baca zikir apa agaknye...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-7-2022 06:45 PM
Budak perempuan?

Perempuan..murung seketika masa heboh bnda nie di sek..bdak2 drjah 6 skrg xmcm zaman kita dlu..badan muka matang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 19-7-2022 06:54 PM
What?
Cemana bunyi hisap tu? Pastu g bayangkan bapa kawan2 plk, umur berapa ni. Bapa kawan2 tu pl ...

Bygkan lemang bapak ko..ditulis msg dlm group..student drjh 6..rekod suara gersang..yes..kalau anak drjah 6..selalu umur bpak2 around 35-45..jnuh pk hem n guru besar nak settle..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shya replied at 19-7-2022 03:26 PM
Perempuan..murung seketika masa heboh bnda nie di sek..bdak2 drjah 6 skrg xmcm zaman kita dlu..bad ...

Adehhhh aiol pun murung bila baca yach. Imagine blow job kawan bapa. Adoiiiiii apa dah jadik dengan budak2 sebeginiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Setad ni kata ramai budak2 belasan tahun ni dok dm2 dia.. ngadu masalah... masalah terlanjur dgn bf... maybe mangsa pun start dari dm setad ni kot... mula2 ceta psl selalu ngeseks dgn bf.... pastu setad pun tnya lbh2 kot.... pastu stim... pastu pastu pastu li pikir lah sendiri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa ituuuu..cubaaa tekaaa...iols nyanyi lagi p ramlee daaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 01:48 AM | Show all posts
Adoila.. moga arwah cepat lah iblis2 macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nak tunggu setazah yg kuat bg komen sana sini tu...
Ustaz lain pun senyap jugak ke camne.. guna ticket tak nak bukak aib yadda yadda...kalau bab retis , bab artis seksi , tak cukup tanah kot mengarang essay.
Mmg celaka punya penunggang agama. Semoga mampos dlm keadaan yg hina. Org kita ni pun sudah2 lah kagum dgn spesis terpaling,  terlebih Arab ni semua.. dasar hipokrit aje semua ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
fathi naim whoooo????
bakalan ahli penjara??
selayaknya
iol ucapkan good luck untuk parents di luar sana
zaman dah makin canggih nak besarkan anak jadik decent pun makin mencabar
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Celaka lah pedo pedo semua termasuk ahli parlimen pahang pedo.Semoga mampos cepat
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 20-7-2022 02:21 AM
Tak sabar nak tunggu setazah yg kuat bg komen sana sini tu...
Ustaz lain pun senyap jugak ke camne.. ...

Setuju sgt
Biasalah setaz ustazah kannnn..

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
kotakominami replied at 19-7-2022 07:17 PM
Aik...apesal gugel kuor muka mcm bapak org.....biase bebudak ni taste k pop....

Iols rse dia acah2 nak g sekolah..pakai bju sekolah keluar pepagi..tapi tak g sebenrnya sebb jumpa usetaz ni..
Dak pompuan kantoi maybe cikgu inform dah lama tak g sekolah dan akhirnya kena mengaku la kat parents apa dia buat..pastu parents baru la report
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Setqjah semak dh komen belom?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-7-2022 04:34 PM
Harap berita2 buat liputan. Takut dah kena bayor tu yg diam. Suspek ni si FN rupanya. Haram iols x ...

Rilek2 g haji first class
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 19-7-2022 08:16 AM
Ada album zikir pun zakar meronta2

Yg ber zikir just lisan aje...hati raga sukma jiwa otak n dotdotdot merayau ntah kemana tu yg end up kat wrong hole
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Penunggang agama mmg wujud ye. Berapa ramai penunggang agama berkopiah, mulut xlekang dgn dakwah tapi kantoi check in. Tapi selalunya diorg ni bkn ustaz pun. Sekadar penceramah bebas tanpa certificate dan ilmu mcm bini jah dan si syed wukong tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Piyu syed dah komen belum
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 08:10 PM GMT+8 , Processed in 1.260639 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list