CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cicicumel

Penceramah popular disyaki merogol remaja

  [Copy link]
Post time 19-7-2022 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kata ustaz ustazah sekalian? Ada yg nak tulis karangan terbuka tak? Maklumla kekawan kan. Kalau bab setat2 yg buat perangai kuarla kata jaga aib. phuiiihhhhhhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 19-7-2022 08:20 PM
Ostad lesung tu siapa?

Sayu hati sebak rasanya.


Tagline ostad lesung
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shya replied at 19-7-2022 06:31 PM
Ssah nak komen bdak zaman skrg nie..student sek iols..group utk pdpr..dihentamnya sembang lucah..rek ...

Nak muntah baca
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 19-7-2022 08:39 PM
Sayu hati sebak rasanya.



Laaaaaaah....! Ostad Lesung is Bebird Low kah???
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Incess 14 tahun main kejar2 kat asrama Lg dengan kengkawan...ko kenapa birah dekkk... yg setard retard ni merasa la lobjobor ko lobos dalam jel... bodoh punya perogol main dgn budak underage
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang sgt dpt title ostad    ... sbb tu bini bungkos pon dipanggil ostad  padahal ilmu agama takde la hebat mana
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 19-7-2022 08:27 PM
X kenal pun..dah la x lawa, dah kawen ke blom tu?

Dah kwin kot. Sbb ada 1 video ceramah dia, dia ckp "saya ada anak, tn pn pun ada anak"
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustaz/ ustazah ptt lbh agresif berkomen dlm hal ni. Bkn diam je memasing ye..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yih jijik sejijiknya perangai lahanat ni. Dengan budak 14 tahun pun kau sebat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
truememe replied at 19-7-2022 07:50 PM
Fuhhh..boleh tahan f.n ni..siap report lagi penjaga mangsa sebab nak viralkan dia

Penunggang agama ni memang ugut nak report polis.Tadi ada baca kat tiktok @qayqay.
Bermula budak tu dm setad tu tanya pasal agama.
Kawan mak budak ni juga bantu buat report polis.
Jilaka punya penunggang agama.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati2la lepas ni
Berkopiahh bukan jaminan baaaiiikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
adra5028 replied at 19-7-2022 08:14 AM
kalu umo 14 tahun..
walaupun rela tetap charge rogol
sebab bawah umur

Owhhhh betul juga.. maaf iols tak fikir pula yg perempuan tu bawah umur
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sape ni...aku xkenal...mampuiii le sana
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahenet betul budak 14 kau groom..next stage meols rasa budak tu akan jd sex addict..dah brp kali project..sex addict ni masalah yg meruncing di kalangan belia kita..cuma tak nampak luaran..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
truememe replied at 19-7-2022 07:50 PM
Fuhhh..boleh tahan f.n ni..siap report lagi penjaga mangsa sebab nak viralkan dia

Huwayus fathi naim? Tak terkenal pun kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendakwah bebas nih anak didik ustaz lesung kah???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
SBB Tu la den lbh suka kalau nk tny ape2, tny dgn yg Sama jantina..byk je ustaz/ustazah yg kome boleh tny..nak juga bertny dgn yg berlainan gender..lainla klu ko ramai2 kat surau.. jemaah pompuan blhla panggil ustaz BG tazkirah..klu ustaz Tu merenyam..boleh hempuk ramai2.....entahla labu...semua perangai sempudal belaka..baik yg berimej alim..mahupun marhaen..jagalah Diri semua..klu bkn Diri Kita, sape lg?? Dan sdh tentu yg utama utk mnjg Kita, Allah SWT..so berdoalah semoga Kita sentiasa dilindungi..Amin..peace
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
OyaTonggek replied at 19-7-2022 03:05 PM
nape penampakkan ostad lesung ni

Blom habis lagi mimpi ngeri ye
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Goodluckdontcry replied at 19-7-2022 10:16 PM
SBB Tu la den lbh suka kalau nk tny ape2, tny dgn yg Sama jantina..byk je ustaz/ustazah yg kome bole ...


Setuju its better tanya dgn sesama jantina... tapi iols rasa masa zaman belajar dulu lagi senang nak tanya apa2 ke ustaz banding ustazah sebab ustaz macam lebih cool. Ustazah uols zaman belajar dulu suka melaser, kalau dia nak sound budak dia sound je tak pikir perasaan orang. Sorrylah iols tak gemar cara tarbiah sentap ni. Jadi iols faham la kalau bebudak ni lebih terbuka nak tanya kemusykilan kat ustaz banding ustazah. Tak kenal pun si durjana ni, maybe dia ada personaliti yang menyenangkan, yg macam boleh layan remaja cam kawan2, which is mmg trait pedophile. I wonder adakah ni mangsa pertama atau ada lagi yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 19-7-2022 03:09 PM
"Bermula dari perkenalan tersebut, pengadu dan suspek telah beberapa kali melakukan hubungan intim d ...

Rela atau tak.. Bawah umur dalam law kira rogol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 03:29 AM GMT+8 , Processed in 0.139045 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list