CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cicicumel

Penceramah popular disyaki merogol remaja

  [Copy link]
Post time 19-7-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 dah kwin
Teruk punya perangai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 04:20 PM | Show all posts
bapak lah..14 tahun dik non..mudah nauuu nauu bg bawah tu dah kenapa?apooo lah nak jd budak muda zaman lani?. ustaz pun perangai mcm vavik jugak!
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:20 PM | Show all posts
bapak lah..14 tahun dik non..mudah nauuu nauu bg bawah tu dah kenapa?apooo lah nak jd budak muda zaman lani?. ustaz pun perangai mcm vavik jugak!
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:20 PM | Show all posts
Rela tak rela kalo bawah umo dianggap jenayah rogol selayaknyalah sapa yang jijik sangat dengan budak bawah umo pun ko bernafsu dasar setan dogol.

Habeslah ko setard babi.

Malangnya di Malaysia hukuman buat perogol bawah umo camni tak berat ya, aku harap dipertimbang supaya dijatuhkan hukuman gantung sampai mampus.


Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:24 PM | Show all posts
14 tahun... gile ahh... sicker and beyond rogol si*l niiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:28 PM | Show all posts
nadihazza replied at 19-7-2022 04:20 PM
bapak lah..14 tahun dik non..mudah nauuu nauu bg bawah tu dah kenapa?apooo lah nak jd budak muda zam ...

budak2 skg ni bukan mcm budak dulu2..
dulu2 dah masuk form 3 pun naif lagi..
budak2 skg, sekolah rendah lagi dah pandai membirah


Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 19-7-2022 07:58 AM
Hasil google

Xknl lgsg.. Tp muka nmpklh mcm muka budak baik2..skema gitu.. Tp.. Syaitan btopengkn manusia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Vavi punya penunggang agama, underage tu, hukum sula untuk keduanya sekali. Si pompuan pun gatal merenyam, mesti pakai tudung rambut receeding macam Amy comedy club
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 19-7-2022 04:15 PM
Sekadar info, lesung nye bicara 1 hingga 5 ogos depan. Menjawab lah kau 11 pertuduhan tu. Meski mu ...

Harap berita2 buat liputan. Takut dah kena bayor tu yg diam. Suspek ni si FN rupanya. Haram iols xkenal
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 19-7-2022 04:16 PM
Ada album zikir pun zakar meronta2

Zikir tak mampu mengawal zakar..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustaz ni lebih pd menyanyi dr ceramah
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hanat ya ko ustaz, walau aku x kenal, moga anu ko tebako dan meletop mcm dildo yg kak Nah ckp tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:57 PM | Show all posts
hzln replied at 19-7-2022 04:16 PM
Ada album zikir pun zakar meronta2

zakar kalau da miang tak dapat ditundukkan pakai zikir pun aka..ingat tu..

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengertian pendakwah ke penceramah ke kn ditafsirkan semula..x sewenangnya letak sbg ustaz ustazah...dahlah skrg ni membusuk je nama...tgk dulu2..jrg dgr ustaz2 buat hal..dgr ceramah mrk pun ok....ntah apalah agaknya yg dimkn selebriti ustaz ni sampai hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 05:30 PM | Show all posts
ejrazak replied at 19-7-2022 04:06 PM
Rani kulop antara terawal dah sebut nama UFN ni ...kemain laju. Sama la kita... x penah tau kewuju ...

rani kulop tu mmg excellent eh bab2 ni mmg pantas umpama penyiasat...tapi aku suka dia klu troll lawak x menahan mmg mengena
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
alamak xkenal..moga dapat hukuman setimpal
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 19-7-2022 03:09 PM
"Bermula dari perkenalan tersebut, pengadu dan suspek telah beberapa kali melakukan hubungan intim d ...

Bdk tu umur 14,so kalau suka sama suka pon, “penceramah” tu boleh kena charge under tuduhan merogol sbb bdk tu underage. Law kat msia ni setahu iols,kau berhubungan seksual dgn underage secara rela pon akan kena tuduh rogol
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanat pedo. Ada vini belum
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena edit tajuk laaaa

Penceramah ni tak popular
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia replied at 19-7-2022 04:28 PM
budak2 skg ni bukan mcm budak dulu2..
dulu2 dah masuk form 3 pun naif lagi..
budak2 skg, sekolah r ...

Setuju sgt2

Budak2 skrg ni lain tau..sbb pengaruh internet..bahaya..kadang2 google benda lain..terjumpa pulak benda2 yang tak sepatutnya..dari situ la kadang2 terjebak. Belum campur lg dgn pengaruh kawan2 sebaya lg tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:30 AM GMT+8 , Processed in 0.147307 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list