CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cicicumel

Penceramah popular disyaki merogol remaja

  [Copy link]
Post time 19-7-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 19-7-2022 03:32 PM
Ohh.. tapi i tak kenal
Kena gugel..
Nampak sgt i x dengar kuliah


Sama la.iolss pun tak kenal jugak fn ni.yee memang jenis tak dengar kuliah.kiki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
truememe replied at 19-7-2022 03:26 PM
Ok..dah dapat clue.puas cari kat komen2.kahkah

sapa lak fathi naim ni - nampak nau aku tak kenal org..sesapa tlg tepek kejap muka fathi ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
make sure lawyer pendakwa tu terbaik terpaling…org macam ni jgn biar lepas…hakim pun sama….x puas hati buat sidang lain…jgn main ketuk je hammer tu….
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal - next!
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak emsem pn ....npk muka baik
Stock muka yebit
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
truememe replied at 19-7-2022 03:26 PM
Ok..dah dapat clue.puas cari kat komen2.kahkah

Dah ada speku dia. Fofular lah kot, tapi kiter langsung lah tak kenai.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Coi.. Ustaz F. N iols pon x kenal hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 19-7-2022 03:37 PM
sapa lak fathi naim ni - nampak nau aku tak kenal org..sesapa tlg tepek kejap muka fathi ni

Kann..tajuk penceramah popular tu misleading sangat.kita2 ni tak kenal pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
truememe replied at 19-7-2022 03:26 PM
Ok..dah dapat clue.puas cari kat komen2.kahkah

macam betul je sebab ada page dah start troll
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:45 PM | Show all posts
sape ni, napa tak kenal wkwkwk
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Generally, hansuang sungguh ya spesis penonggeng agama demi menurut kemahuan nafsu menala budak2. Apa dah tandus gro ke kat Malaysia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:46 PM | Show all posts
truememe replied at 19-7-2022 03:26 PM
Ok..dah dapat clue.puas cari kat komen2.kahkah

Dia ni ada album zikir2.
Tak silap ada maahad tahfiz gak dia ni.
Kalau betul la dia ni harap dapat hukuman yang setimpal la.
Sial betul bagi yang menggunakan agama utk kepuasan nafsu..vavikkkk sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ujian utk mereka yg beriman dn bertaqwaaaa
Kalau kita buat neraka terus
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal bejanggut, berkopiah terus dapat title ustaz. Cepat sgt percaya, akhirnya diri sendiri binasa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade yg berani pegi pukul x?
Kalau gini kira hina agama ke camne????
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
I tunggu sejenis netz yg ckp kes ni suka sama suka, x boleh dakwa
Mcm kes penderma popular tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Pedophile detected
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 19-7-2022 03:37 PM
sapa lak fathi naim ni - nampak nau aku tak kenal org..sesapa tlg tepek kejap muka fathi ni

Hasil google

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
truememe replied at 19-7-2022 03:42 PM
Kann..tajuk penceramah popular tu misleading sangat.kita2 ni tak kenal pun

nampak nau kita memang tak kenal sapa makhluk durjana nih.. tak fames kot sampai tak tahu tak pernah kenal tapi katanya ada album zikir..puiiii kalau ye la zikir buat apa kalau perangai mcm binatang merogol budak underage
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Child grooming ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 04:06 AM GMT+8 , Processed in 0.141594 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list