CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cicicumel

Penceramah popular disyaki merogol remaja

  [Copy link]
Post time 20-7-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kembangbunga replied at 20-7-2022 11:40 AM
Omg betul uols. Budak2 skrg umur 10 tahun dah period. Zmn weols dulu paling awal umur 12 tahun. Ad ...

Eh i lahir tahum 80an tp I period umur 9tahun tp nk masuk darejah 4 time tu.. i mcm xtau apa2 lagi time tu. Mak i ajar semua. I pon xtau knpe period awal, cuma nya size badan i lebih tinggi dari budak sebaya i. Walaupon period awal, masa form 3 baru i tau cara manusia bersenyawa. Tu pon kawan2 i bgtau sebb time tu duduk hostel, biaselah budak2 duduk hostel mcm2 dibincangkan. Rasa trauma giler dgr, smpikan i kawen, i takut masa 1st night siap pakej menangis sebb takut sngt   wakakaka  motip pulak aku cerita bnda ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenCaramel replied at 20-7-2022 11:32 PM
X berkutik pon geng2 yustaz segala tu..kalo psl
Kpop, kemahennn..ni nk salahkn budak umur 14 thn ke  ...

Diaorg akan kata jaga aib. macam Kes sebelum2 ni. Geng kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mane la bangsa lain asik buat joke psl
Melayu islam kalo org melayu islam sndri x jaga kesucian islam tu sndri..ngaku islam tp budak bwh umur pon kau tala..ishh make my blood go upstairs bace news cmni..mmg babi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 20-7-2022 11:37 PM
Diaorg akan kata jaga aib. macam Kes sebelum2 ni. Geng kan

Kepala bana depa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 20-7-2022 10:32 PM
Fuh toklaki sapalah tak semenggah gini. Mohon anunya dipatuk ular.

Bapak sape la laki ni.malu lahai kalau anak2 baca.esok2 anak2 dh besar & mula paham x ghisau ke ank2 dok tanya,kenapa bapak komen gitu gini.apo nk dijawabnye tu nanti.haih
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 03:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Psl Justin bieber aritu kemain riuh ya setad setazah ni semua.. sekarang semua shut up ke mcmana.
Yg forummer tepek tweet / fb psl chairman tahfiz tu, baguslah uols..name and shame je spesis lahanat mcm gini.
Tu confirmed lah anak berderet kat umah tu, gatal miang tak abes2.lepas tu ketiak mesti berbau sbb org2 mcm ni apsal tak suka psl deodorant ek..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 21-7-2022 03:17 AM
Psl Justin bieber aritu kemain riuh ya setad setazah ni semua.. sekarang semua shut up ke mcmana.
Y ...

ketiak sendiri x reti jaga sibuk pulak ustaz2 nie nak sekolahkan org...
mmg berbau bacin ker uollls?

ustaz yg kahwin salima af tu hensem pun berbau ker?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 20-7-2022 10:15 PM
Seram mak bapak nak htr anak2 ke kem kalau macam ni perangai .

Dia kena kick abis dr group2 kat fb tu semua taknak org cam dia.
Group suami masak apa hari ini kick dia, group tukang apa hari ni kick dia pakat buat pengumuman plak tu.
Tulaa lain kali berfikir2 dulu masa nk menulis apa2 kat socmed, apa yg kita taip itu menggambarkan siapa diri kita.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 21-7-2022 05:51 AM
Dia kena kick abis dr group2 kat fb tu semua taknak org cam dia.
Group suami masak apa hari ini ki ...

Tu la terangan dia ckp kalau ada yg dekat dgn dia,dia tak tolak. Siap petik guru ajar lak tu. Page kem tu pun dah takde. Teruk kena serang. Dia ada anak dara kan. Ada nmpk org share masa besday anak dia.
Otak takde. Dia igt org suka Komen2 macam tu. Acah tak gentar konon.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 20-7-2022 11:37 PM
Diaorg akan kata jaga aib. macam Kes sebelum2 ni. Geng kan

Tang geng je aib
Cm hanat kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 21-7-2022 06:44 AM
Tu la terangan dia ckp kalau ada yg dekat dgn dia,dia tak tolak. Siap petik guru ajar lak tu. Page ...

Aku dok rasa dia nak ngajing ah  tp salah cara
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 21-7-2022 06:44 AM
Tu la terangan dia ckp kalau ada yg dekat dgn dia,dia tak tolak. Siap petik guru ajar lak tu. Page ...

Mmg gile glamer dia ni
Gambar² konon² kerja sana sini pun follow abang, jadi PA cum driver
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 07:34 AM | Show all posts
kikiharris replied at 21-7-2022 03:17 AM
Psl Justin bieber aritu kemain riuh ya setad setazah ni semua.. sekarang semua shut up ke mcmana.
Y ...

sebab ada alcohol ktanya susah nak solat nak wuduk.
tp pakailah tawas kan. senang.. ape daaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 20-7-2022 07:23 AM
Dak umur 14 tahun zaman sekrng dah matang dah uols..dak umur 14 tahun yg lom fully develop yg uols ...

Allhamdulilah anak aku noob lg ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 07:38 AM | Show all posts
kes2 ustaz2 ni mmg begitu ye.. ditutup mata je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 07:41 AM | Show all posts
Lavender_Violet replied at 20-7-2022 10:06 AM
Seriously...aku benci baca news2 yg sebegini
Entahlah, macam ada satu perasaan meresap dlm jiwa aku  ...




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2022 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
suterabiru123 replied at 20-7-2022 11:28 PM
Katanya 4... 1 asal..1 lagi legal poligami .2 lagi illegal

Wowwww
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 20-7-2022 02:55 PM
Kat Melesia nun, klau prmpuan yg buat, brduyun2 jejantz Mulayu kutuk ahli nuraka tpi klau llaki yg ...

Memang bodoh. Jaga aib jaga aib. Ishh geram je aku nak tonyoh2 kepala yg kata gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisahlah suka sama suka ke. Tapi dia tetap berzina kan. Kenapa ada yg justify suka sama suka tu. Geramnya lah baca.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2022 08:16 AM | Show all posts

ni ke ustaznya...Allahu what in the world happen tu u ustaz..bg ceramah bab zina tp dia juga yg buat benda cmtu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 01:10 AM GMT+8 , Processed in 0.286063 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list