CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cicicumel

Penceramah popular disyaki merogol remaja

  [Copy link]
Post time 20-7-2022 03:30 PM | Show all posts
kembangbunga replied at 20-7-2022 11:40 AM
Omg betul uols. Budak2 skrg umur 10 tahun dah period. Zmn weols dulu paling awal umur 12 tahun. Ad ...

Aiol start first period msa iol bru 13 thun, time tu bru Form 1 iol. Kwn iol plak Primary 6 dh dtg period.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 04:44 PM | Show all posts
miss_perfect replied at 20-7-2022 02:48 PM
Faham bebudak remaja sekarang ni advance etc... tapi bila ada orang dewasa bagi lebih perhatian kat  ...

i setuju dengan pendapat u. ramai orang tak faham konsep "grooming". budak kecik tu setiap hari dibelai kata2 sayang, ditunjuk sikit2 mesej lucah, sampai lah ke bilik tidur, memang jadi mangsa la. dekat sini ada imbalance of power. lebai tu had all the powers. dia lagi berusia, dia ada duit utk treat budak tu, dia seorang 'ustaz', etc. dia abuse power dia, dan sexually abuse budak ni. in the end budak ni yang lebih termangsa. umur baru 14 dah victimized. kalau dia sedar akhirnya bahawa dia sebenarnya dimanipulate ustaz ni, it will come with such a huge realization trauma.

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat malu agama je. Budak muda gay mintak blowjob kat budak la, kawin dgn budak la. Memacam isle ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
janjanjala replied at 20-7-2022 04:44 PM
i setuju dengan pendapat u. ramai orang tak faham konsep "grooming". budak kecik tu setiap hari di ...

How I wish masyarakat kita ni lebih banyak tahu pasal grooming dan pedophile. Banyak tgk siri macam Law and Order tu. Ikutkan orang barat, remaja diorg lagi cepat matang dan lagi terbuka bab2 ni tapi still diorang sgt strict bila hal membabitkan sex bawah umur ni. Teringat dulu bila org tau budak genius yg ada kiddie porn tu rupanya elok je sambung study kat UKM, still ada yg defend budak tu. Even his lecturer pun rasa takde apa yg perlu dirisaukan. Sedih wehhh sebab masih ada org yg tak faham betapa teruknya pedophile ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau la budak 14 tahun tu rela sekalipun.sepatutnya ustaz kenela cegah budak tu dr berzina. Ni boleh pula berzina berkali kali dgn budak tu.ustaz apo la mcm tu. Nak juga dengar ustazah yg selalu komen artis tu memberi sepatah dua kata.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ualls dah tgk fb? Tengah panas sekarang pasal kes ni. Ai malas nak tutup nama2 yg mengomen. Berani Komen jijik ,nasib la org screenshot merata. Siap ada Ken Tahfiz lagi.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la pandangan non muslim nengok kelakuan org² gini.. kita pom rasa jijik
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by likilu at 20-7-2022 09:55 PM
miss_perfect replied at 20-7-2022 06:41 PM
How I wish masyarakat kita ni lebih banyak tahu pasal grooming dan pedophile. Banyak tgk siri maca ...


Ni lah dia, general knowledge belajar dekat media. Dunia ni selalu kena serang dengan alien tapi US yg selalu selamatkan Dunia kan. Kalau negara perang pun US jugak datang jadi mediator kan.

Padahal memang it's global issue jugak child marriage n sexual assault ni. Crime is crime doesn't matter the race or religion or barat it Timur.

Tak Tau lah mungkin Muslim kena attack lebih sebab ada hi expectations dan para Muslim yg lain pun jadi extra defensive.

Tak perlu kot nak justify crime dengan stereotyping lebai lah tahfiz lah dengan segala condescending accusations. It's good that the case brought to justice, no one is above the law kan bukan itu ke kita nak. enoughlah bodoh people always find ways to blame and shame the victim.


Crime is crime.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dahsyat ehhh.. 3 tahun lepas zaman iols suka lepak Twitter.. ada sorang laki ni cakap dia ustaz atau cikgu kafa tak igtlah tapi kat tahfiz.. gay dan perempuan pun dia sapu.. dlm surau pun onnn katanya.. gila betui
zaman sekarang dulu playboy ja jahat lani yg pakai songkok pun sama ja
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 20-7-2022 06:41 PM
How I wish masyarakat kita ni lebih banyak tahu pasal grooming dan pedophile. Banyak tgk siri maca ...

Kalau tgk movie omputeh pun selalu tunjuk scene lepak kat club ke apa hat jantan2 ni mesti tanya dulu berapa umur pompuan2 yg dorang nk ajak tidur sebolehnya tanak terlibat dgn budak bawah umur tp kadang tu bebudak ppuan ada yg tipu umur or guna ic pelesu bagai.
Sementelah ummah tanahair selamba melayan DM bebudak bawah umur sampai dibawa ke katil.
Bukan taktau undang2 tp dah mmg dasar pedo mmg gitulaa tu yg duk sokong sgt perkahwinan bawah umur yela kalau dah jdkan bini tak nampak la sgt kepedoannya kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 20-7-2022 09:44 PM
Ualls dah tgk fb? Tengah panas sekarang pasal kes ni. Ai malas nak tutup nama2 yg mengomen. Berani K ...

Hat nama tulisan jawi tu dh buat pemohonan maaf terbuka.
Jijik baca komen2 depa duk bandingkan bebudak pompuan bawah umur mcm keta baru kuar dr kilang.
Mamat yg kem tahfiz tu kemain belagak sblm ni duk balas komen org konon tak kisah kena viral konon biar pemes mcm akiem stopa koman2 budak rempit tu tak kacau budak bawah umur apatah lagi duk buat lawak lucah pasal rogol.
Sebenarnya org2 gini la yg menghina agama sendiri.
Rogol bukan bahan lawak, walaupun yg kena rogol tu pelacur ka, pondan mahupun nenek umur 100 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cilanat ni chairman Kem tahfiz apa peel macam bangang ja..sakit pulak ati tengok status die dari petang tadi berlegar kt FB
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 20-7-2022 10:08 PM
Hat nama tulisan jawi tu dh buat pemohonan maaf terbuka.
Jijik baca komen2 depa duk bandingkan beb ...

Seram mak bapak nak htr anak2 ke kem kalau macam ni perangai .
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:16 PM | Show all posts
gideoncross replied at 20-7-2022 03:30 PM
Aiol start first period msa iol bru 13 thun, time tu bru Form 1 iol. Kwn iol plak Primary 6 dh dtg ...

Iols pun Primary 6, tapi waktu tu dah hujung tahun. Tengah tunggu nak masuk Form 1.
Kwn opis iols anak sheols baru Primary 4 dah period. Padahal mamanya period masa Form 2.

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 20-7-2022 09:44 PM
Ualls dah tgk fb? Tengah panas sekarang pasal kes ni. Ai malas nak tutup nama2 yg mengomen. Berani K ...

Tahinya seekor ezzat tahir...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:32 PM | Show all posts
asfaz replied at 20-7-2022 09:44 PM
Ualls dah tgk fb? Tengah panas sekarang pasal kes ni. Ai malas nak tutup nama2 yg mengomen. Berani K ...

Fuh toklaki sapalah tak semenggah gini. Mohon anunya dipatuk ular.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 20-7-2022 09:44 PM
Ualls dah tgk fb? Tengah panas sekarang pasal kes ni. Ai malas nak tutup nama2 yg mengomen. Berani K ...

Bakal pedofil ni. Harap polis dapat angkut beliau segera. Harap juga kita dapat siap-siap masukkan nama beliau dalam senaraihitam bakal besan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh betul ke ustaz ni dah kawen, n ade beberapa bini..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustaz fathi naim ni muncul dr program ape???? ???? Xpnh dgr @ tgk pn die ni ???? pstu nk tnya,ustaz lesung tuh sapa plak?????
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Klassie replied at 20-7-2022 11:23 PM
Eh betul ke ustaz ni dah kawen, n ade beberapa bini..

Katanya 4... 1 asal..1 lagi legal poligami .2 lagi illegal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 07:35 PM GMT+8 , Processed in 0.157714 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list