CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cicicumel

Penceramah popular disyaki merogol remaja

  [Copy link]
Post time 20-7-2022 02:46 PM | Show all posts
akuMNdia replied at 19-7-2022 04:28 PM
budak2 skg ni bukan mcm budak dulu2..
dulu2 dah masuk form 3 pun naif lagi..
budak2 skg, sekolah r ...

Thun 2012 dlu msa iol msih Form 6 & umur bru msuk 21 thun, mmbirah & bf pun xde tpi adik ex classmate iol time tu bru msuk 15 thun, dh thu sgala mala psl bf, scandal, llaki & dh tahu mmbirah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Faham bebudak remaja sekarang ni advance etc... tapi bila ada orang dewasa bagi lebih perhatian kat diorang, lagilah diorang rasa cambest sebab kononnya org dewasa pandang diorang cam setaraf (dewasa) juga, dan bukan setakat BBNU. Sebab tu sesetengah tu rasa terbuai2 je dan ikut je cakap si durjana. Please ye, walaupun konon2 yg remaja ni faham consent ke apa, tau apa sex etc, diorang masih muda, masih bawah umur, sebab tu dipanggil grooming. Harap2 takdelah sesiapa salahkan mangsa. Kita dulu pun penah muda, penah bodoh, cuma kita bernasib baik tak kenal dengan pedophile masa kita masih remaja.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 02:50 PM | Show all posts
samshik replied at 19-7-2022 06:16 PM
14 tahun I olls blk asrama main getah zero point lagi kot...si osetad jadian pun.. Hagak2la.. Xnikah ...

Aiol 14 thun dlu sibuk nak jdi Naruto, bf lgi lh xde. Ex classmates prmpuan lain je yg time tu 14-15 sllu sibuk cri jantan, asl recess time je msti "cuci mata" tngok jantan2 yg lalu dpn classroom kitorg.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 02:53 PM | Show all posts
cmf_shya replied at 19-7-2022 06:31 PM
Ssah nak komen bdak zaman skrg nie..student sek iols..group utk pdpr..dihentamnya sembang lucah..rek ...

"Siap buat bunyi isap batang..dibygkan batang bapa kwn2"


What the actual fcuk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 02:55 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 19-7-2022 06:55 PM
Selalu awal2 kes je meluru info masuk2. Dah lama sikit, orang2 pun lupa & tak dan nak follow. Belu ...

Kat Melesia nun, klau prmpuan yg buat, brduyun2 jejantz Mulayu kutuk ahli nuraka tpi klau llaki yg buat, d sruhnya diam2 & jgn buka aib org. Bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:00 PM | Show all posts
ohsoyaya replied at 19-7-2022 07:54 PM
Betul. Iols selaku cikgu ni dah tgk byk kes gini dpn mata. Yg form 1 dgn form 1, yg form 4 dgn for ...

Dlu msa iol Form 6, ex classmate iol punya adik yg bru 15 thun, lgi advanced psl hal2 org dwasa. Smpai hal ke ranjang pun sheol tahu, yahampun. Aiol yg time tu 21 thun pun x sehebat camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:04 PM | Show all posts
asfaz replied at 19-7-2022 08:38 PM
Apa kata ustaz ustazah sekalian? Ada yg nak tulis karangan terbuka tak? Maklumla kekawan kan. Kalau  ...

Haruslah diam, klau Justin Bieber punya psal, snggup buat karangan smpai pnjng brjela2 mnyalahkan smua org as if prgi concert tu smata2 nak brmaksiat. Org prgi nak enjoy, bukannya nak grope org.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 20-7-2022 03:04 PM
Haruslah diam, klau Justin Bieber punya psal, snggup buat karangan smpai pnjng brjela2 mnyalahkan  ...

Kannn...yg setat ni ada ilmu agama tapi terlajak romen ni taknak pulak dia Komen. Kes bapak atok haruan makan anak cucu taknak pulak dia menyemak Komen.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 03:07 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-7-2022 11:39 PM
Adehhhh aiol pun murung bila baca yach. Imagine blow job kawan bapa. Adoiiiiii apa dah jadik denga ...

Aiol yg kdg2 otak kuning pun jdi seram bila bca bnda ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:10 PM | Show all posts
kikiharris replied at 20-7-2022 02:21 AM
Tak sabar nak tunggu setazah yg kuat bg komen sana sini tu...
Ustaz lain pun senyap jugak ke camne.. ...

Justin Bieber nak buat concert kat KL pun snggup buat krgn brjela2, pntaksub2 pun ikut2 syahdu, mampuih.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 20-7-2022 11:34 AM
Silapnya ustaz FN ni bukan seorangdermawan. Maka xde la ucop2 yg bekap.


Ramai je lagi yg bekap fn ni kat tiktok...ucop² yg sama purcaya ebit syed  tu semua sesoci lebaran...nak menjatuhkan ugamawan katanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 19-7-2022 06:21 PM
Tak sabar nak tunggu setazah yg kuat bg komen sana sini tu...
Ustaz lain pun senyap jugak ke camne.. ...

Kannnn ni x, malah kecoh soal innai lah, konser dewa19 laa. Iols macam, yaampuunnnnn, itu je ke kebel2 ustd ustzh??? Hal2 kecik pulak yg deyols buat karangan pnjg berjela. Kes2 mcm ni lgsg senyap
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:13 PM | Show all posts
Raman replied at 20-7-2022 07:10 AM
Ramai juga forumer tak tahu ya kalau buat hubungan seksual dengan mana2 individu bawah umur tetaplah ...

Yg ni btul, klau bwah 18 thun x kira ats dsar suka sma suka pun ttap considered as rape. Klau dh 18 and above, x d sabitkn sbgai rape tpi ats kerelaan hti.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 20-7-2022 07:07 AM
Aiol yg kdg2 otak kuning pun jdi seram bila bca bnda ni.

Memang. Ntah salah didikan/persekitaran/rakan sebaya kat mana, adeh...Tapi kalau fikir2 barangkali zaman kita pun ada ja yang fetish dengan orang tua. Macam budak2 sekolah yang minat kat cikgu tu. Ha, gitu la. Aiol tak pernah ada fetish or minat or fantasi bukan2 dengan cikgu/orang tua zaman budak2 dulu. Tapi tidak dinafikan, rakan sekeliling, ada...Cuma zaman tu idok la advance bebenau pi hantar voice mesej sangap dok imejin isap penis bapak kawan di group Whtsap. Paling extreme pun ngorat si cikgu/orang tua yang dia minat tu je...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:16 PM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 20-7-2022 07:23 AM
Dak umur 14 tahun zaman sekrng dah matang dah uols..dak umur 14 tahun yg lom fully develop yg uols ...

Trgelak iol kjp psl last line uol tu, dh mcm pkok bunga uol kta, dhlh username uol ada anggerik hahahaha. Utk x out of topic, mmg btul budak2 skrg dh lain tpi age of consent tu yg x smpai 18 lgi, tu yg considered as rape.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 20-7-2022 01:12 AM
i ols follow @jabatannetizennegara yg profile pic tulis BELLA tu..
tp video tu dh xde pula..hahaha ...

Okaaay, maaceh sis. Private pulak acc
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 20-7-2022 02:48 PM
Faham bebudak remaja sekarang ni advance etc... tapi bila ada orang dewasa bagi lebih perhatian kat  ...

Acik² porem dlm ni pon ramai je yg kecam ckp suka sama suka...dah sedap byk kali bru nak wat report katanyerr
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:20 PM | Show all posts

Nak tendang pun mnggigil hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 03:30 PM | Show all posts
kembangbunga replied at 20-7-2022 11:40 AM
Omg betul uols. Budak2 skrg umur 10 tahun dah period. Zmn weols dulu paling awal umur 12 tahun. Ad ...

Aiol start first period msa iol bru 13 thun, time tu bru Form 1 iol. Kwn iol plak Primary 6 dh dtg period.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 04:44 PM | Show all posts
miss_perfect replied at 20-7-2022 02:48 PM
Faham bebudak remaja sekarang ni advance etc... tapi bila ada orang dewasa bagi lebih perhatian kat  ...

i setuju dengan pendapat u. ramai orang tak faham konsep "grooming". budak kecik tu setiap hari dibelai kata2 sayang, ditunjuk sikit2 mesej lucah, sampai lah ke bilik tidur, memang jadi mangsa la. dekat sini ada imbalance of power. lebai tu had all the powers. dia lagi berusia, dia ada duit utk treat budak tu, dia seorang 'ustaz', etc. dia abuse power dia, dan sexually abuse budak ni. in the end budak ni yang lebih termangsa. umur baru 14 dah victimized. kalau dia sedar akhirnya bahawa dia sebenarnya dimanipulate ustaz ni, it will come with such a huge realization trauma.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:50 AM GMT+8 , Processed in 0.141859 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list