CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cicicumel

Penceramah popular disyaki merogol remaja

  [Copy link]
Post time 20-7-2022 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
gigihadid replied at 20-7-2022 09:47 AM
katanya ada dua bini

2 bini... xkan la x cukup² huhuhu...
14 tahun.. x matang pon lg.. apola dok kecek si setat ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 10:00 AM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 20-7-2022 07:23 AM
Dak umur 14 tahun zaman sekrng dah matang dah uols..dak umur 14 tahun yg lom fully develop yg uols ...

Aku pun rasa gituh tapi takpelah helok jah lelaki-lelaki yang melampaui batas mengeseks tanpa batas ni dihukum jenayah rogol. Selalunya yang buat gini pun dah berkeluarga padanlah muka. Lagi-lagi spesis pelacur agama ni eloknya mampus saja.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:03 AM | Show all posts
hanatnya yustad
budak 14thn pun
chouls bantai gak
sebab tu ler iols tak percya
so call yustad neh
bnyk yg gunakn gelaran tuh
tuk ambik kesempatan


Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:06 AM | Show all posts
Seriously...aku benci baca news2 yg sebegini
Entahlah, macam ada satu perasaan meresap dlm jiwa aku yg tak terjelaskan
Aku rasa macam nk vanishkan manusia2 mcm ni dari dunia ni, sngt memalukan masyarakat dan Islam khususnya
Budak 14 tahun tu bukan suci sangat pun ye kalau ikut cerita dlm news2 yg bertebaran ni
It was with consent
Tapi sebab bawah umur, dicharged rogol lah
To hell both of you!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:08 AM | Show all posts
ustaz lah, PU lah, Dai lah..mudah betul cari mangsa skarang ni ye..dulu2 hanya playboy yang layak jadi casanova, skarang hambik kau, puak2 ni yg byk buat hal hanattt betull
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:13 AM | Show all posts

adrian ni sapa eh..

cin duk tgk tiktok yg pompuan tu dok post..dia kawan pd family budak perempuan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
gigihadid replied at 20-7-2022 09:47 AM
katanya ada dua bini

Seramnya.. bukti wasap, chat semua ada n menjijikkan ... Tak dapat bayangkan perasan parents macamana.... Hancur luluh ya hati.. mangsa sebaya dengan anak aku.. swmoga Allah jauhkan anak2 kita semua dari syaitan bertopeng macam ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:30 AM | Show all posts

perghhh......  mmg patut diviralkan.. supaya x disapu bawah karpet... tahu plak malu ngan sekolah dan kawan2... dengan Allah x malu plak.. dasar manusia suka ambil kesempatan... mcm mnelaa org x pandang serong dengan islam, sedangkan penunggang agama nila yang merosakkan islam itu sendiri... semoga manusia durjana ni dihukum dengan setimpalnye....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 10:34 AM | Show all posts
sian budak tu kecik2 dah kena groom gini.. esok besar dah ketagih. rawatan berterusan kena bagi kat budak tu include kaunseling and bimbingan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
esbok replied at 20-7-2022 09:57 AM
dah lama aku tak tengok orang berdasarkan appearance, pakai instinct je

Samalah. Dan selalu kena kecam @ dipandang atas bawah sebab ramai pentaksub
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 10:48 AM | Show all posts
epal_putih replied at 20-7-2022 09:59 AM
2 bini... xkan la x cukup² huhuhu...
14 tahun.. x matang pon lg.. apola dok kecek si setat ni

staz nak yg ketat.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 11:11 AM | Show all posts
"Malaysian Law defines rape as sexual intercourse with a woman without her consent or against her will. Meanwhile, sex with a girl below 16 years of age is statutory rape, regardless of whether she consents to it or not."

According to the Penal Code Section 376, those who committed rape will be punished with imprisonment for a term up to 20 years with whipping.

Kalau betul terbukti beyond reasonable doubt, 20 TAHUN

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Silapnya ustaz FN ni bukan seorangdermawan. Maka xde la ucop2 yg bekap.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 11:40 AM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 20-7-2022 07:23 AM
Dak umur 14 tahun zaman sekrng dah matang dah uols..dak umur 14 tahun yg lom fully develop yg uols ...

Omg betul uols. Budak2 skrg umur 10 tahun dah period. Zmn weols dulu paling awal umur 12 tahun. Ada tu dah form 3 baru period.
Laju ye budak2 sekarang jadi dewasa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 11:51 AM | Show all posts
sebagai sorang ustaz dia patut faham, dalam islam ni berapa kesalahan ja yg kena hukuman mati. ni dah ada isteri, berzina lagi, memang patut mampus la
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye la kot. FN iol pun xkenal. Tgok cramah heol kt youtube org dah stat troll dr smlm lg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 02:34 PM | Show all posts

Nnti jgn lupa byar parking fee haha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 02:38 PM | Show all posts
esbok replied at 20-7-2022 09:57 AM
dah lama aku tak tengok orang berdasarkan appearance, pakai instinct je

Elok jugak macam tu.. kadang-kadang instinct lebih tepat..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 02:40 PM | Show all posts
mizruncing replied at 19-7-2022 04:04 PM
baru nk ckp. dah byk kali main baru kau nak mengadu. dasarrrrrrrrrr

Dlu iol prnh trbca klau budak bwh umur kna cmni, biasanya c plaku yg groom-kn & c mngsa x brni ambil tindakan psl bbrapa sbb mcm dh kna ugut & lpas "buat", c mngsa d sogokkan dgn mcm2 spya c mngsa mndiamkan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 02:41 PM | Show all posts
royaldanish replied at 19-7-2022 04:06 PM
Dirogol ke merelakan diri? Dh berapa kali project di tempat yg berbeza

Mungkin c plaku ada mngugut mngsa, tu yg iol prnh bca psl MO org yg prangai cmni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:39 AM GMT+8 , Processed in 0.141735 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list