CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cicicumel

Penceramah popular disyaki merogol remaja

  [Copy link]
Post time 20-7-2022 07:01 AM | Show all posts
kembangbunga replied at 19-7-2022 02:52 PM
aduhh iols tercepat masuk  pulak.

Tang camni mmg rmai yg parking dlu hahaha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 19-7-2022 03:39 PM
make sure lawyer pendakwa tu terbaik terpaling…org macam ni jgn biar lepas…hakim pun sama….x puas ...

Kau tau tak sebb apa kalau kes2 libatkan usetaz byk lepas???? Sebb diorng guna lawyer power punyaa...
Dorng byk duit hasil derma2..yg si mangsa kebykkn biforti family harp bantuan zakat
Si wukong tu mangsa semua anak2 biforti mne ade anak org kayangan
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 07:10 AM | Show all posts
budak 14 tahun masa kenal 13 tahun akal pun takde tau nak sedap yang jantan (Klu betul) memang la amek kesempatan pastu dah beberapa kali ntah2 tambi sudah ada dalam tu yang report klu tak memang menumbuk sambal aje lah kejenya... dua2 hamlau...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai juga forumer tak tahu ya kalau buat hubungan seksual dengan mana2 individu bawah umur tetaplah dikira jenayah rogol suka rela atau paksa. Nak salahkan budak umur 14 tahun tak patut rasanya, otak dia pun tak habis berkembang lagi. Yang jahanam adalah lelaki2 musang bertopengkan manusia dan berlakon guna nama Tuhan sampai lelaki baik pun terkena tempias. Budak bukan fully developed lagi capacity dia nak fikir, worldview dia pun masih limited banding dengan lelaki dewasa umur 30an.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Setannya ustaz. Kongkek 14yo kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 19-7-2022 08:16 AM
Ayoooooo aku br tgk kt IG Jabatan Netizen tu tnjuk video FN nie.. konsep nye.. sapa yg taw.. taw la. ...

Mana satu acc dia eh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Raman replied at 20-7-2022 07:10 AM
Ramai juga forumer tak tahu ya kalau buat hubungan seksual dengan mana2 individu bawah umur tetaplah ...

Dak umur 14 tahun zaman sekrng dah matang dah uols..dak umur 14 tahun yg lom fully develop yg uols cakap  tu zaman 15 tahun lepas..cam aku..umur gitew memg tak develop lagi dan masih main kejar2 dgn kawan2..

Dak2 zaman sekrng  umur 12 keatas surely dah thu dah  fulky pasal seks..pasal kenikmtnn semuanyaaa yaaa...
Ini kenyataan yg harus diterima...

Sebb tu dak2 awal.remaja zamn sekrng ni kau tgok la mereka dah pandai bermakeup bergaya bila keluar...ootd..dak2 dulu mne ade camtu...cam aku dulu bila tgok pakaiaan aku mse awal remaja memg sgt menyedihkan..dgn tshirt bercorak aku pakai dgn tudung bercorak penuh..pakai seluar pon ade corak dah mcm pokok bunga
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 07:29 AM | Show all posts
yang paling seram bagi saya setiap kali keluar kes gorol bawah umur  ni, akan ada yg persoalkan kalau suka sama suka kenapa tetap dianggap gorol? nampak sangat la ramai pedo kat Malaysia ni .. asal suka, boleh la bagi mereka buat hubungan dgn budak bawah umur. yucks.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kongkek di lokasi berbeza... sambil tour ceramah.. sambil bersedapan ke.....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Xkenal...so tak famous lahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 08:14 AM | Show all posts
grooming punya grooming

4 kali ko bahan

syaiton bertopeng lobai
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Iouls ada anak perempuan. Risau betol bila jadi benda2 camni. Semoga dapat la iouls menjadi suri rumah & boleh chaperone anak ke mana2 dia nak pergi bila remaja nanti. Memang x dinafikan budak2 zaman sekarang lebih advance tapi kita jangan nafikan yg remaja x faham konsep consent & power imbalance. Setad2 bernafsu liar ni mungkin mendekati family mangsa sebagai seorang yg nampak bermoral jadi family percaya pada setad. Bila nampak family x sangsi, mula la cucuk jarum. Secara logik budak 14 tahun nak ke beramah mesra dengan pakcik2 instead of budak2 yang sebaya. Malah, orang yg dah umur 20+ pon boleh terperdaya bagi body.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 08:45 AM | Show all posts
Menakutkan keadaan sekarang.. Orang dewasa berstatus alim pun masih tak boleh percaya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 09:05 AM | Show all posts

piyu syed amik tindakan mendiamkan diri .. semua uztaz dan uztazah play safe skang
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 09:11 AM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 20-7-2022 07:23 AM
Dak umur 14 tahun zaman sekrng dah matang dah uols..dak umur 14 tahun yg lom fully develop yg uols ...

tapi tu bukan alasan utk dia dirogol. sebagai orang dewasa yg dah matang we should know better.  remaja ni nampak je matang tapi pemikiran diorang masih belum fully developed lagi.  sebab tu statutory rape ni walaupun katenye suka sama suka tetap satu jenayah sebab budak tu dah digroom oleh pemangsa
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 09:12 AM | Show all posts

i ols follow @jabatannetizennegara yg profile pic tulis BELLA tu..
tp video tu dh xde pula..hahaha.. smlm dia post FN tu tgh main gitar..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2022 09:46 AM | Show all posts
Dah tahu ke belum??? hahaha masuk sini nak cari jawapan. kodek2 fb ig tak da
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 09:47 AM | Show all posts

katanya ada dua bini
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 19-7-2022 03:09 PM
"Bermula dari perkenalan tersebut, pengadu dan suspek telah beberapa kali melakukan hubungan intim d ...

Grooming. Budak 14 tahun kotttt
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 09:57 AM | Show all posts
elzy replied at 20-7-2022 08:45 AM
Menakutkan keadaan sekarang.. Orang dewasa berstatus alim pun masih tak boleh percaya..

dah lama aku tak tengok orang berdasarkan appearance, pakai instinct je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:46 PM GMT+8 , Processed in 0.928925 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list