CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1519|Reply: 18

[Netflix 2022] A MODEL FAMILY - Jung Woo, Park Hee Soon, Yoon Jin Seo, Park Ji Yeon

  [Copy link]
Post time 16-7-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Rahah at 21-8-2022 07:16 PM



Profile
Drama: A Model Family
Revised romanization: Mobeomgajok
Hangul: 모범가족
Director: Kim Jin-Woo
Writer: Lee Jae-Gon
Network: Netflix
Episodes: 10
Release Date: August 12, 2022
Runtime:
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Crime, Thriller
Content Rating: 18+

SYNOPSIS
A Model Family is about an ordinary man, Dong-ha (Jung woo), who is on the brink of bankruptcy and divorce, accidentally discovers a car with a lot of money and takes drugs. The story unfolds as he gets entangled with Gwang-cheol (Park Hee-soon), the second-in-command of the drug gang who is putting pressure on him. Meet the hot energy of two men who have to protect their families and money, respectively.

MAIN CAST
Jung Woo as Dong-ha

Park Hee-soon as Gwang-cheol

Yoon Jin-seo as Eun-joo

Park Ji-yeon as Joo-hyun

SUPPORTING
Kim Sung-oh as Choi Kang-jun, the new face of a drug gang whose eyes show madness.

Won Hyun-jun

Kim Shin-bi as Oh Jae-chan.

Park Doo-shik as Mingyu, is a member of Gwangcheol's group.

Source:Asianwiki & Wikipedia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-7-2022 04:08 PM | Show all posts
OFFICIAL TRAILER...

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
yang ni memang tunggu.. pelakon hebat2.. dlm neflix je kan ada
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lonso replied at 30-7-2022 11:33 AM
yang ni memang tunggu.. pelakon hebat2.. dlm neflix je kan ada

Haah... drama ni Netflix series... tak sabar nak tengok...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Official trailer dah update...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-8-2022 09:25 PM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:18 AM | Show all posts
tak sabarrrr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-8-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 4-8-2022 09:18 AM
tak sabarrrr

Tak lama lagi... next week...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-8-2022 07:32 PM | Show all posts
weekend ni punya assignment...
dah ada kat netflix...baru jengah2 sikit...ada 10 episod tapi runtime x lebih dari sejam utk tiap episod...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru sampai epi 4…
Bodoh nau Dong Ha ni…disebabkan kelabu mata tgk duit byk, x pasal2 terjebak dgn sindiket pengedaran dadah…byk betul kerja bodoh dia buat…tanam mayat kat belakang rumah, gi search cara2 nak cuci duit, gi call polis konon2 bagi tips tapi sbnrnya nak tau pasal jiran…iols nak padankan je muka dia…

Acting semua best…xde kayu jati dlm ni…especially ahjuicy Park Hee Soon…dia x pernah mengecewakan…aura dia memang lain mcm..,

Just beware kat epi 4 ada nude scene…so jgn tgk dgn family…tgk sorang2 je…
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorang jiran Dong Ha ni ada tanam pokok ganja dlm rumah dia…just wonder bekas ahli kumpulan nasyid yg kena tangkap tu buat camni jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah abis tgk…sapa yg minat citer yg action packed mungkin rasa citer ni slow…tapi i prefer citer ni lagi drpd My Name…citer ni best kalau dihayati betul2 …at least dlm citer ni jelas apa motif di sebalik action setiap watak…walaupun citer ni berlatarbelakangkan kisah pasal drug lords tapi point paling penting yg cuba disampaikan ialah benda yg paling asas iaitu apa itu family…what family meant to you…sejauh mana kita bertindak utk org2 yg kita anggap family dlm hidup kita…

Well since ni Netflix original series, memang xkan lari dari ending tergantung…ada plot twist kat hujung tu tapi iols blh agak dialah the rat antara polis tu…tapi sgt kejam ok dia tu sanggup buat camtu utk anak2 buah dia…

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 02:52 PM | Show all posts
Tak tau kenapa tapi menyampah dengan suara polis perempuan tu. Fefeeling terpaling penat yihh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 17-8-2022 09:25 PM

Haah... mula2 okay je dengar suara Kang Joo Hyun tu... lama2 annoying pulak... tapi ada certain scene menangis tu okay je... bila dia start cakap tu... adoi... spoil betul... cast lain semua tip top...

Dah lama tak tengok Yong Soo & Kang Jun berlakon drama...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeoksi...
Best okay drama ni... ada message... even though dah tau bila once dah terjebak dengan dadah memang takde jalan pulang... except mati @ head cartel tu insaf... tapi head cartel insaf tu impossible la kan...

Iols kadang2 tak sedar kejap je dah habis 1 episode tu...
Ada ke tak season 2 ni sebab iols curious dengan head cartel tu... yang ada tu just messenger je... tu pun ada pangkat dalam polis... Gu Tae Su ni dalam Cafe Minamdang pun jadi jahat... aishhh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 13-8-2022 09:23 AM
Baru sampai epi 4…
Bodoh nau Dong Ha ni…disebabkan kelabu mata tgk duit byk, x pasal2 terjebak dgn ...

Memang bodoh Dong Ha ni...
Padahal hilang duit sebab kena tipu nak jadi Professor tak pasal2 jadi accomplice drug ring...
Memang salah dia pun curi duit thug tu... boleh pulak Dong Ha tanya soalan bodoh kat Kwang Chul... dah confirm la dia memang tak boleh lari dari Kwang Chul...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-8-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 13-8-2022 09:25 AM
Sorang jiran Dong Ha ni ada tanam pokok ganja dlm rumah dia…just wonder bekas ahli kumpulan nasyid  ...

Yaasin tu ke?
Tak tau macam mana dia tanam...
Kalau tak silap iols dia dah dibebaskan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 13-8-2022 04:10 PM
Dah abis tgk…sapa yg minat citer yg action packed mungkin rasa citer ni slow…tapi i prefer citer n ...

Iols kesian tengok Han Cheol... dia dah ada bad feeling dia akan mati tapi Joo Hyun tu suruh jugak dia teruskan plan jadi undercover... Lastly mati jugak... dahla takde family... tapi sebab ni Dong Ha tau wife dia ada affair dengan Han Cheol...

Yun Seok tu pun kesian tengok tiba2 kena tembak macam tu je... berdas2 pulak tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Park Hee Soon ni kalau jadi polis pun best jugak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 08:25 PM GMT+8 , Processed in 0.092151 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list