CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: NekNgah

[DRAMA MELAYU] Honeymoon [Slot Lestary, TV3 : Zara Zya, Ben Amir, Wanns Ahmad, Hanna Aqeela]

  [Copy link]
 Author| Post time 2-9-2022 04:49 PM | Show all posts
pauliza replied at 2-9-2022 04:38 PM
Itulah pasal .Tu yang tak berharap sangat sebab takut frust .huhu Zara pun ada shoot drama 20 epsd ...

Biarlah pihak production buat kerja mereka.  Kalau ada rezeki dapatlah tengok musim ke dua.  Kalau tak reda ajelah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-9-2022 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
pauliza replied at 2-9-2022 04:53 PM
sejujurnya kalau tukar pelakon baik pulak rasa tak payah adaptasi sebab confirm2 vibes dah lain .D ...

Kesarukkan @pauliza mmg tak dpt disangkal lagikkk...haha...parah ko jah dok merepeat 20 epi lagikk.

Yg iols heran si penulis novel pon sama kapal dgn uols haha... team pengamin #benzara nmpk nya beliau.

p/s: fans ben amirr jgn mare ye, weols gurau2 jek guna #benzara saje suke2 tak serious pon. Tau taste ben guane..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2022 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 6-9-2022 09:34 AM
Kesarukkan @pauliza mmg tak dpt disangkal lagikkk...haha...parah ko jah dok merepeat 20 epi lagikk ...

haha takde lah merepeat beria tapi sambil makan depan tv ,daku bukaklah drama ni satu episode ke forward part best2 je ke .Kalau tak repeat buat rugi je subscribe disney hostar utk 3 bulan sebab drama ni

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-9-2022 12:38 PM | Show all posts
Puteri19 replied at 6-9-2022 09:34 AM
Kesarukkan @pauliza mmg tak dpt disangkal lagikkk...haha...parah ko jah dok merepeat 20 epi lagikk ...

Saya sebagai fans Ben Amir lantakkan aje #BenZara tu.  Nampak juga di tiktok saya gelakkan aje.  

Drama dah habis, agaknya dia orang tu pun dah tak contact each other lagi.

Saya lebih suka move forward.  Tak sabar tunggu next project yang bakal ditayang ditv dengan heroin yang hot Shiqin Kamal.

Kalau ada rezeki untuk Honey-Moon2 kita layan.  
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 6-9-2022 09:34 AM
Kesarukkan @pauliza mmg tak dpt disangkal lagikkk...haha...parah ko jah dok merepeat 20 epi lagikk ...

Tengok di ig story cikenwing drama Honeymoon ni ratings 9.3 juta .Tapi sendu amat posternya ,sampai orang pun tak perasan .Kalau betul ,tinggi jugak ratings tu walau tak setinggi MUF (11 juta ) .
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
https://www.facebook.com/1381495191935987/posts/5654082798010517/ jumpa post nya .Huhu sedey mcm ni je post nya padahal ratings 9.3 juta bukannya 900ribu jek .
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-9-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
pauliza replied at 15-9-2022 10:56 AM
https://www.facebook.com/1381495191935987/posts/5654082798010517/ jumpa post nya .Huhu sedey mcm ni  ...

Entahlah, post pun dekat FB. Kenapa Drama Sangat tak post dekat IG juga. Bias ke?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 15-9-2022 12:23 PM
Entahlah, post pun dekat FB. Kenapa Drama Sangat tak post dekat IG juga. Bias ke?

huhu sudah lah  kecik je post nya ,kena share dgn drama lain pulak tu .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-9-2022 01:14 PM | Show all posts
pauliza replied at 15-9-2022 01:04 PM
huhu sudah lah  kecik je post nya ,kena share dgn drama lain pulak tu .

Terima ajelah, adalah sebabnya yang kita tak tahu.  Yang penting drama tu memang dapat sambutan walau tak trending di twitter.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 15-9-2022 01:14 PM
Terima ajelah, adalah sebabnya yang kita tak tahu.  Yang penting drama tu memang dapat sambutan wa ...

Ada baca komen yg mak ayah diaorg yg dah tua2 pun tgk je drama ni .kalau penonton umur 50an ke atas tu ,diaorg tgk je kat tv ,mana nya nak tweet bagai .Tapi secara tak langsung penyumbang ratings la jgk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-9-2022 01:45 PM | Show all posts
pauliza replied at 15-9-2022 01:21 PM
Ada baca komen yg mak ayah diaorg yg dah tua2 pun tgk je drama ni .kalau penonton umur 50an ke ata ...

Betul tu.  Lebih pun masa awal tayangan Honey-Moon fans Zara sibutk dengan Risik Pada Hati, hanya fans Ben aje yang sibut tweet Honey-Moon. Kebetulan pulak drama Zara back to back.

Rasaya fans Zara & Ben pun golongan matured mostly.  Tak gila main socmed macam BBNU.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
pauliza replied at 15-9-2022 11:56 AM
https://www.facebook.com/1381495191935987/posts/5654082798010517/ jumpa post nya .Huhu sedey mcm ni  ...

Kalah risik pd hati wuhuuuu!
(Iols tak suka cite tu)
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 15-9-2022 06:46 PM
Kalah risik pd hati wuhuuuu!
(Iols tak suka cite tu)

Kenapa you tak suka cite tu..sbb jln cite poligami ke apa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 15-9-2022 06:46 PM
Kalah risik pd hati wuhuuuu!
(Iols tak suka cite tu)

huhu iols tak suka jugak sebab  tgk klip2 viral di tiktok pun menyirap darah haku .Watak Aisyah tu mengundang jgk .Dah tau laki org ,nak terjebak dgn laki org buat apa .Lelaki tu baik ke kaya ke ada ada masalah dgn bini dia ke ,semua tu bukan tiket untuk terjebak dengan laki orang . Bini dia tak boleh beranak ke ,bkn masalah ko.Pegi duduk jauh2 .haha tapi kalau dia tak jadi bini bernombor ,tak wujud lah drama tu .Baik tgk Moon & Ilham ,happy2 je .Hati pun tak sakit
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Puteri19 at 23-9-2022 10:19 PM
amjess replied at 15-9-2022 10:33 PM
Kenapa you tak suka cite tu..sbb jln cite poligami ke apa..


Sbb watak aisyah yg .....

(Edit sbb rasa mcm kasor lak komen gitu sorry..)
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Typical romcom
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeke 9.3M penonton. Nampak benor menipu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.091658 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list