CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: NekNgah

[DRAMA MELAYU] Honeymoon [Slot Lestary, TV3 : Zara Zya, Ben Amir, Wanns Ahmad, Hanna Aqeela]

  [Copy link]
Post time 23-8-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 23-8-2022 09:25 AM
Ya, akan ke New York tapi informer tak nak disclose untuk apa.  Tapi macam tahu pergi dengan siapa ...

Alor... Xnak disclose pulek informer ngah tu. Iols agak ada kna mngena dgn fashion line.
Tengok emoticon ngah ni, iols mcm dapat agak dengan sape
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 10:14 AM | Show all posts
minat ben berlakon dalam mariam alisa je, smart rambut pendek
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
https://vt.tiktok.com/ZSRAydLnt/ haha  Bila Zara bercakap pasal Moon .Tak habis2 kenapalah Ilham tinggi sangat & dia comel sangat
p/s :kt ruang komen Novelist tgh tulis Honeymoon 2 .Awas ye kak novelist kalau buat konflik 1/2 novel mcm novel first
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Novelist ada reply ,dia kata utk Honeymoon 2 dia tak buat konflik teruk2 sangat .Cuma Ilham jealous lebih je
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
https://vt.tiktok.com/ZSRApkkVC/ cute nya la hai 2 ketul ni terjoget2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 10:20 AM | Show all posts
pauliza replied at 25-8-2022 07:31 AM
https://vt.tiktok.com/ZSRApkkVC/ cute nya la hai 2 ketul ni terjoget2


Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 25-8-2022 10:20 AM

Thank you @NekNgah
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
https://www.instagram.com/p/ChqrrNmJJt-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=   haha boleh ditanya lagi nak tak bts scene ni ? Of course la nak  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
https://www.instagram.com/reel/ChvoWOJpUZ3/?igshid=YmMyMTA2M2Y= BTS scene malam pertama .haha adoilah Moon ke melatah dlm selimut ke @Puteri19
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pauliza replied at 27-8-2022 11:38 AM
https://www.instagram.com/reel/ChvoWOJpUZ3/?igshid=YmMyMTA2M2Y= BTS scene malam pertama .haha adoila ...

Hahaha bengong betol zarazya nii.. cemana la kalu yg real nanti?? Melatah jgk ke????
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 27-8-2022 01:18 PM
Hahaha bengong betol zarazya nii.. cemana la kalu yg real nanti?? Melatah jgk ke????

hahaha adoilah Ben pun tahan gelak jgk hujung2 tu .Adoilah boleh pulak dia melatah dlm selimut
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupa2 nya penulis skrip drama ni isteri Bell Ngasri .Huhu kot sebab hidup dgn pelawak ,skrip dia pun natural lawak nya .Novelist drama ni tengah tulis novel Honeymoon 2 walaupun tak sure ada ke tak dramanya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2022 02:28 PM | Show all posts
pauliza replied at 2-9-2022 02:16 PM
Rupa2 nya penulis skrip drama ni isteri Bell Ngasri .Huhu kot sebab hidup dgn pelawak ,skrip dia pun ...

Haah la, Sha Farhana isteri Bell.  Kalau Pauliza tak beritahu memang tak perasan.  

Sibuk follow ig & tiktok penulis novel aje.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 2-9-2022 02:28 PM
Haah la, Sha Farhana isteri Bell.  Kalau Pauliza tak beritahu memang tak perasan.  

Sibuk follow  ...

Itulah ,saya pun nampak novelist tulis di FB dia pagi tadi .Antara faktor drama ni best jugak - sebab skrip .
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2022 03:08 PM | Show all posts
pauliza replied at 2-9-2022 03:01 PM
Itulah ,saya pun nampak novelist tulis di FB dia pagi tadi .Antara faktor drama ni best jugak - se ...

Ok, saya tak ada FB.  
Menurun juga lawak si Bell pada isterinya hahaha..

Thanks for the info Pauliza.

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 2-9-2022 03:08 PM
Ok, saya tak ada FB.  
Menurun juga lawak si Bell pada isterinya hahaha..


Sama2 .haha comel novelist tulis Ben Ngasri .Novelist pun tak boleh move on lagi ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-9-2022 03:28 PM | Show all posts
pauliza replied at 2-9-2022 03:23 PM
Sama2 .haha comel novelist tulis Ben Ngasri .Novelist pun tak boleh move on lagi ni

Dekat tiktok, Nurhayati ada share tulisan dia untuk Honey-Moon2.  Katanya beri dia dua bulan untuk siapkan novel tu.  

Selebihnya kerja produksi untuk jual ke stastion tv & dapatkan semula pelakon dari season 1.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 2-9-2022 03:28 PM
Dekat tiktok, Nurhayati ada share tulisan dia untuk Honey-Moon2.  Katanya beri dia dua bulan untuk ...

sejujurnya kalau tukar pelakon baik pulak rasa tak payah adaptasi sebab confirm2 vibes dah lain .Dulu zara zya punya drama Isteriku Bkn Tukang Masak tu ada part 2 tapi sebab jadual clash dengan Tuan Anas Mikael Raya ,tukar pelakon ,terus jadi tak best drama tu.Orang still ingat yang drama first tu jugak .Hehe Honeymoon ni saya masih repeat 20 episodes ni tanpa bosan .Pada pendapat saya yg suka lakonan Zara since Lyma (2013 ) ,Ben ni antara yg paling best on screen chemistry dgn dia selain Azlee Khairi & Adi Putra .
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2022 04:08 PM | Show all posts
pauliza replied at 2-9-2022 03:53 PM
sejujurnya kalau tukar pelakon baik pulak rasa tak payah adaptasi sebab confirm2 vibes dah lain .D ...

Nak kumpul semula cast yang sama memang bukan mudah.  Bila bertukar pelakon memang larilah momentum.

Selepas ni rasanya Ben masuk set filem.  Untuk filem preparation agak awal juga, kalau watak utama mungkin dalam sebulan setengah juga di set.
Lainlah kalau watak pembantu, boleh lari-lari ke set lain.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 2-9-2022 04:08 PM
Nak kumpul semula cast yang sama memang bukan mudah.  Bila bertukar pelakon memang larilah momentu ...

Itulah pasal .Tu yang tak berharap sangat sebab takut frust .huhu Zara pun ada shoot drama 20 epsds dgn Aaron Aziz utk Astro .Lebih krg 2 bln jgk shooting .Tapi kalau ada Honeymoon 2 pun rasanya tahun depan kot .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 06:05 PM GMT+8 , Processed in 0.155291 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list