CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: NekNgah

[DRAMA MELAYU] Honeymoon [Slot Lestary, TV3 : Zara Zya, Ben Amir, Wanns Ahmad, Hanna Aqeela]

  [Copy link]
Post time 20-8-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
pauliza replied at 20-8-2022 12:31 AM
hahaha kau jgn macam2 jah  

Kat tiktok ada versi video

Disebabkan honeymoon ni ada fan komen nk tgk ben & zara dlm mahsuri. Kikiki...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 20-8-2022 09:41 AM
Disebabkan honeymoon ni ada fan komen nk tgk ben & zara dlm mahsuri. Kikiki...

Walaupun tipis peluang tapi oklah sebab fans pun nampak chemistry 2 ketul ni .hihi ..cumanya Zara ni iols perasan acik2 suka dia sebab tu drama dia sokmo ratings ok sebab acik2 ni yg jenis tgk kat tv & penyumbang rating .Mak iols salah sorangnya &  sampai skrg kenal dia sebagai Pia .Dah berkali ku habaq nama betul dia Zara ,tak ingat jgk
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
pauliza replied at 20-8-2022 11:01 AM
Walaupun tipis peluang tapi oklah sebab fans pun nampak chemistry 2 ketul ni .hihi ..cumanya Zara  ...

Mak hang mcm nek jarah..kikiki
Ckp lupa..ckp lupa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ben amirr penah digosip dgn mana2 retis ke @nekngah? Mcm clean je takde gosip.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 20-8-2022 10:15 AM
Ben amirr penah digosip dgn mana2 retis ke @nekngah? Mcm clean je takde gosip.

Rasa mcm pernah dgr gosip dgn Daiyan apa entah nama penuh dia tu .

p/s :haha Jah ,gaya chuols mcm Hajah Aminah nak siasat bakal menantu je gaya nya
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
pauliza replied at 20-8-2022 11:31 AM
Rasa mcm pernah dgr gosip dgn Daiyan apa entah nama penuh dia tu .

p/s :haha Jah ,gaya chuols mcm ...

Ijinkan iols mengeship sengsorang...

Scene "nk kiss sikit" buat iols sawan
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 20-8-2022 11:41 AM
Ijinkan iols mengeship sengsorang...

Scene "nk kiss sikit" buat iols sawan

haha selagi dua2 single di mata public ,ngeship je lah jah oi .Tapi ngeship on your own risk la  kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi Zara buat tiktok live .Haha bersepah org komen bila Honeymoon 2 & mana Ilham .Dia kata so far  dia pun tak tahu ada atau tak Honeymoon 2 sebab  apa2 pun semuanya depends on producer & stesen TV .Lagipun drama baru habis kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepastu Zara pun mcm penonton jgk ,dia pun stress sebab episod hujung2 takde sangat scene sweets Moon & Ilham .Haha lps tu dia tanya agak2 naper lah perangai Moon mcm tu ?Dia rasa agak nya sebab Moon ni anak tunggal yg di manjakan kot ,tu ego & degil nau .Haha anak buah zara yg jd PA dia tu bising naper lah mak ayah tinggi ,anak nya ketot
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pauliza replied at 20-8-2022 08:51 PM
Lepastu Zara pun mcm penonton jgk ,dia pun stress sebab episod hujung2 takde sangat scene sweets Moo ...

Ada gak tgk live tiktok td..ramai plak tnya ilham mana.. yg mintak season 2 la..mcm2, tp bila masuk je ank buah dia tu ms live td mcm terganggu skit..dah la kdg2 annoying je..baideway jiman tungau de buat second single utk zara
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
amjess replied at 20-8-2022 09:55 PM
Ada gak tgk live tiktok td..ramai plak tnya ilham mana.. yg mintak season 2 la..mcm2, tp bila ma ...

jenuh sheols pikir apalah nama jiman yg betol .Sah bila borak guna nama jiman .Dah ramai sangat org tanya pasal Ben ,zara jawap kat rumah dia .cuma masa anak buah dia msk tu ,ada kata something ,either video dimute atau dipause ,jadi tak dgr .
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 20-8-2022 10:15 AM
Ben amirr penah digosip dgn mana2 retis ke @nekngah? Mcm clean je takde gosip.

Pernah kena gosip dgn uqasha dulu.. aiii x restu betul masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 20-8-2022 11:41 AM
Ijinkan iols mengeship sengsorang...

Scene "nk kiss sikit" buat iols sawan

Comel kan? Actually cite ni byk scene2 yg mcm conel je diorang b2 .. heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 21-8-2022 02:34 AM
Pernah kena gosip dgn uqasha dulu.. aiii x restu betul masa tu

Alamak ben taste yg putih2 gebu ek..
Cancel ngeship kikiki..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 21-8-2022 02:36 AM
Comel kan? Actually cite ni byk scene2 yg mcm conel je diorang b2 .. heheheh

Scene honeymoon penang mmg kelako.. siap terbang2 atas katil dgn angsa kena hempap si moon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2022 11:47 AM | Show all posts
pauliza replied at 19-8-2022 07:07 PM
Ada terjmp kat youtube ,ig live Ben masa tgh shooting scene honeymoon kt Penang  .Ada org tanya mc ...

Ben ni memang pemalu & pendiam tapi bila berlakon memang dia memberi sebab itu minat dia.

Dah berapa ramai sparring partner cerita yang sama, dari Mona Allen, Lofa, Mira Filzah, Amira Rosli semua cakap yang sama.  Even Mike Ang pun cakap Ben ni betul-betul lelaki, tak sibuk hal orang, tak ambil tahu hal gossip, dia buat hal sendiri aje.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-8-2022 11:52 AM | Show all posts
Puteri19 replied at 19-8-2022 07:18 PM
Iols br nk ngeshippp...tp bila ingatkan umur zara lg 3 thn nk 40 huhu...& si ben yg muda belia...T ...

Ben Zara beza umur 5 tahun (Honey-Moon)
Ben Intan Ladyana beza umur 6 tahun (Semusim Rindu)
Tapi match aje sparring partner ni dengan Ben.  
Pelakon perempuan pandai jaga wajah, tak nampak tua atau Ben yang nampak matured?

Ben tak adalah muda belia pun, lahir 1990.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2022 11:55 AM | Show all posts
pauliza replied at 19-8-2022 10:02 PM
Huhu sedih pulak lps tgk last epsd kat tv .Hrp2 dpt sumbang rating & kalau rating tinggi ,tinggi lah ...

Meh tolong tepek
  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2022 11:57 AM | Show all posts
ctnorenjoy replied at 19-8-2022 10:06 PM
Tamat dah drama honeymoon!!! Ada season 2 nampak gayanya. Tp janganla tukar plakon. Semua elok dah t ...

Aik CT, macam baru kenal Ben Amir aje hahaha..

Tapi awal-awal tayangan kan masih cuti sakit.  Lama betul dia tak login instagram.


Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 21-8-2022 01:34 AM
Pernah kena gosip dgn uqasha dulu.. aiii x restu betul masa tu

Alamak! Time dgn uqasha iols berkenan, mcm sepadan pulak lpas xmnjadi dgn uqa, ben da xshare lg private life heols kan? Serik agknya.
Tp sekarang iols rasa lg sepadan dgn daiyan hahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 04:52 PM GMT+8 , Processed in 0.112015 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list