CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Buat Durian Goreng Untuk Sarapan Pagi, Netizen ‘Terkedu’ Lihat Aksi Woody Harrelson

  [Copy link]
Post time 8-7-2022 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg menyanpah andrew andrew zimmern siap buat2 muntah hijau mkn durian, tp telan bontot babi selamba la plk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-7-2022 08:56 AM | Show all posts
isseliparjepun replied at 7-7-2022 09:52 AM
Yaa dia memang suka durian gamaknya lepas makan first time kat Singapore. Tapi host talkshow tu pu ...

Jimmy kimmel
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 09:52 AM | Show all posts
cap_ayam replied at 7-7-2022 12:08 PM
Man vs Bee tu kaka boleh tengok 15 minit pertama je. Pastu tak boleh dah.

I gigih lah juga habiskan, sebab nak tengok kenapa dia boleh burn down the house hanya kerna saekor bee. Lagipun sana sini kata kelakar giler.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 09:53 AM | Show all posts
Solokkk replied at 8-7-2022 08:31 AM
Berapa bintang untuk movie nih?

The Man from Toronto 4/5
Man vs Bee 2/5
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 12:03 PM | Show all posts
JunkMail replied at 7-7-2022 11:19 AM
Aku rasa terganggu tengok dia belah durian gitu

hahahahaha.... kaaannnn...
aku pulak rasa mcam nak tolong....
walhal dah merekah tu kalau aku kopek tarik dgn tangan jerr tak yah berpisau bagai..
belah gitu habis comot isi2 durian tu....
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 12:05 PM | Show all posts
durian goreng erk
mesti xpenah try serawa nih
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 12:09 PM | Show all posts
ceta ni boleh la jadi filler background..as in kalau rumah sunyi sgt nak bukak tv kasi bising, camtula review i..

Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 12:16 PM | Show all posts
man vs bee tu over nau nak gaduh ngan bee tu hahahahaa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-7-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
durian Krispy? jom kita serang fb dia.ajak warga thai sebab menghina buah kebangsaan malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 7-7-2022 09:14 AM
best ke citer ni???


Best. Boleh layan . Tapi corny story line la.. some parts make you cringe knowing what's coming
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 01:55 PM | Show all posts
its durian sorbet...cute je Kaley Cuoco tu sebut...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 01:50 PM GMT+8 , Processed in 0.076928 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list