CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 2857|Reply: 30

[Tempatan] Buat Durian Goreng Untuk Sarapan Pagi, Netizen ‘Terkedu’ Lihat Aksi Woody Harrelson

  [Copy link]
Post time 7-7-2022 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 7-7-2022 08:30 AM

  

Durian sememangnya memiliki peminatnya sendiri. Kalau kita boleh tengok sekarang ramai yang pakat serbu kedai durian dek kerana musim nya telah pun kembali.

Dapat kita lihat, durian boleh dimakan dengan pelbagai bentuk, ada yang dijadikan tempoyak, ada yang makan bersama cendol, dijadikan kek durian, durian crepe bahkan ada yang gunakan durian untuk membuat ais krim!

Pun begitu lain pula yang dilakukan oleh seorang pelakon vateran yang dikenali sebagai Woody Harrelson ini.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Netflix Malaysia di laman Instagram, Harrelson dilihat menyediakan durian goreng untuk sarapan pagi.
Babak tersebut memaparkan Harrelson sedang memotong durian, lalu mengambil beberapa ulas, dicelupnya dengan tepung dan akhirnya digoreng.

Dikatakan ianya bukanlah satu-satunya babak yang memaparkan durian malah terdapat juga beberapa babak lain.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warga netizen turut terkejut dan bagaikan hilang kata melihat Harrelson membuat durian goreng untuk sarapan pagi.


Sedikit Info tentang filem ini, The Man from Toronto ialah sebuah filem komedi aksi yang dibintangi oleh Kevin dan Harrelson. Filem ini mengisahkan tentang seorang pengajar sukan yang dianggap sebagai pembunuh upahan paling maut selepas memasuki bilik kabin yang salah.


Filem ini diarahkan oleh Patrick Hughes, pengarah yang juga mengarahkan The Expendables 3 (2014), The Hitman’s Bodyguard (2017), dan Hitman’s Wife Bodyguard (2021). Sementara itu, lakon layar ditulis oleh Robbie Fox dan Chris Bremner.

Antara komen warga maya:

“movie dia biasa je but the durian scene

Sumber netflixmy

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 08:42 AM | Show all posts
Sedikit Info tentang filem ini, The Man from Toronto ialah sebuah filem komedi aksi yang dibintangi oleh Kevin dan Harrelson. Filem ini mengisahkan tentang seorang pengajar sukan yang dianggap sebagai pembunuh upahan paling maut selepas memasuki bilik kabin yang salah.


paling maut?

btw apak kpd ankel woody nih in real life benar2 kejadian sorg pembunuh upahan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:53 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:55 AM | Show all posts
Edited by capiloton at 7-7-2022 08:58 AM

daun yg dia tabur tu rosemary kan,
selambe ajer macam goreng ayam

penny tbbt kaley cuoco ada ropa nya dalam scene

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku selalu buat cokodok durian je. Ni lg power
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:14 AM | Show all posts
best ke citer ni???
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Jessica Chastain lagi teror.. dia punya la suka  durian dia bawak kt talk show manatah dgn kulit sekali
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 7-7-2022 09:38 AM
Jessica Chastain lagi teror.. dia punya la suka  durian dia bawak kt talk show manatah dgn kulit sek ...

Yaa dia memang suka durian gamaknya lepas makan first time kat Singapore. Tapi host talkshow tu pulak tak tahan bau.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 7-7-2022 09:14 AM
best ke citer ni???

ok juga... lawak cerita dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:04 AM | Show all posts
kuihbakar replied at 7-7-2022 10:00 AM
ok juga... lawak cerita dia

selalu citer yg nk kuar wayang tapi endup kuar streaming servis ni

tak best

huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 7-7-2022 10:04 AM
selalu citer yg nk kuar wayang tapi endup kuar streaming servis ni

tak best

boleh la layan boring2
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:13 AM | Show all posts
isseliparjepun replied at 7-7-2022 09:52 AM
Yaa dia memang suka durian gamaknya lepas makan first time kat Singapore. Tapi host talkshow tu pu ...

jimmy kimmel rupanya.gigih bawak segala alatan


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:20 AM | Show all posts
Punya lah fans kat doyan sampai buka restoran pun menu doyan, dalam movie tu lah. Kelakar betul banding Man vs Bee. I loike.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Scene breakfast dia makan durian goreng, mmg cannot brain betul.....patot buat la cekodok ke serawa ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Durian goreng mema g best.okeh
Goreng cm cempedak tu
Iols kalau durian d24 atau kampung mmg buat la durian goreng..
Kalau isi tebal2 tak best buat...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:17 AM | Show all posts
Omputih yang makan durian ni species rare, adventurous lagi pelik lagi win kekdahnya. Haruslah over the top tak mo kalah dengan pemakan durian yang ori.

Komen lepas baca tajuk ja

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 7-7-2022 10:13 AM
jimmy kimmel rupanya.gigih bawak segala alatan

Aku rasa terganggu tengok dia belah durian gitu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 7-7-2022 10:20 AM
Punya lah fans kat doyan sampai buka restoran pun menu doyan, dalam movie tu lah. Kelakar betul band ...

Man vs Bee tu kaka boleh tengok 15 minit pertama je. Pastu tak boleh dah.

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:48 PM | Show all posts

x best...kalo tgk gak bleh seminggu moral d0wn....

kevin dgn the rock cite apetah tu best(lupa tajuk)

your welcome.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 7-7-2022 10:20 AM
Punya lah fans kat doyan sampai buka restoran pun menu doyan, dalam movie tu lah. Kelakar betul band ...

Berapa bintang untuk movie nih?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 03:02 AM GMT+8 , Processed in 0.115200 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list