CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 1725|Reply: 40

[Tempatan] Berita malam seram:Lelaki Terkejut Punggung Diraba Abang Bangla(sambil tersenyum)Di Tandas MRT Sungai Buloh.Sudah buat laporan pulis

  [Copy link]
Post time 6-7-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 6-7-2022 12:26 AM

https://vt.tiktok.com/ZSR1YNatq/?k=1

Kes gangguan seksual ni boleh dikatakan masih lagi kerap berlaku setiap hari terutamanya di kalangan wanita. Sebab tu, sampai ke hari ni, ramai yang minta orang untuk sentiasa hati-hati di tempat yang mencurigakan.

Walau bagaimanapun, kaum Adam juga tak terkecuali untuk menjadi mangsa kes gangguan seksual ini yang dilihatkan semakin menjadi-jadi sejak kebelakangan ini.

Macam satu perkongsian di TikTok yang dibuat menerusi akaun @iamhaikalaiman, mendedahkan bahawa dirinya telah diganggu secara seksual di sebuah tandas di stesen MRT Sungai Buloh.

Lebih mengejutkan bahawa gangguan tersebut bukannya dibuat oleh wanita namun dari lelaki warganegara Bangladesh yang difahamkan dengan selamba meraba seluruh bahagian punggungnya!

“Dia boleh raba sambil tersenyum”

Lelaki yang dikenali sebagai Haikal itu juga memuat naik video sambungan untuk menjelaskan situasi sebenar yang berlaku sepanjang kejadian tersebut dengan mengatakan bahawa pada awalnya dia tidak mengesyaki apa-apa.

“Masa tu I kat singki untuk basuh tangan, then this one guy ni ada kat sebelah. Tapi masa tu I pakai earphone so nampak macam dia tengah bercakap, then I bukak earphone tu” – Jelas Haikal

Sebaik saja berbual, lelaki warganegara Bangladesh itu meraba bahagian punggungnya sambil tersenyum malah siap memuji bentuk tubuhnya dengan mengatakan ianya ‘very nice’ menyebabkan Haikal terdiam kerana terkejut dengan tindakan itu.

“Rupanya orang lain pernah kena, dah buat laporan”

Pun begitu, Haikal segera bergegas keluar dari tandas sebelum ianya menjadi lebih teruk dan katanya lagi, dia segera melakukan laporan kepada pihak polis tentang perkara itu kerana dipercayai ramai juga yang pernah mengalami kes yang sama.

Di hujung video itu juga, Haikal mengatakan bahawa dia menunggu maklum balas dari pihak polis tentang siasatan lanjut tentang kes tersebut dan meminta agar orang ramai untuk lebih berhati-hati walaupun berada di kawasan umum.

Sumber akaun @iamhaikalaiman

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-7-2022 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Bangla yg jamah jubo haikal ni mesti dari bangsa etis pedo gay pondan khens
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:51 AM | Show all posts
mn nk tgk muka abangla kemaruk menjubo...........
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus buat laporan. Jgn dibiarkn
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 06:56 AM | Show all posts
Bangla ke...biasa muka hauk kot...lain lah klu pakis
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm....
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:23 AM | Show all posts
kaum Adam yang diraba pun agak sweet hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:37 AM | Show all posts
Ya ampun, budak taik lalat ni ke yang kena? kau pun hari2 mengundang juga dekkk kat tiktok.. hari-hari berjoget kat tiktok.. kakak syak, bangla tu memang followers tegar uols.. bangla pun tau chuols ambik course dentistry kat UiTM..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-7-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 6-7-2022 07:37 AM
Ya ampun, budak taik lalat ni ke yang kena? kau pun hari2 mengundang juga dekkk kat tiktok.. hari-ha ...

Cuba kena rogol dgn sharnazz agak2 buat report x
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba yg raba tu abg sado, mesti haikalina biarkan jah. Tapi sebab bangla, maka haikalina murka. Ramai jah bangla nak ambik kesempatan dekat kurex tapi kurex bukan kelempuk, kurex marah. Sekali tu ada bangla tungjuk phone dia dekat kurex dan kurex tengok rupanya gambar ciknek bangla tu yg hitam. Bawak sial jah!
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:04 AM | Show all posts
hayun je la atas muka tu

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa budak dentistry ke..

Awat jambu persis banglarina
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:39 AM | Show all posts
Maknanya Bangla tu telah meraba orang yang betul. Kalau ikutkan jantan2 Malaysia ni, dah berkicap Bangla tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:42 AM | Show all posts
Kurex replied at 6-7-2022 07:55 AM
Cuba yg raba tu abg sado, mesti haikalina biarkan jah. Tapi sebab bangla, maka haikalina murka. Rama ...

Kurek taste tak dgan haikal ni? Dodol saspek heshe taste uols
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 09:28 AM | Show all posts
Normabaru replied at 6-7-2022 12:14 AM
Laaa budak dentistry ke..

Awat jambu persis banglarina

iols dulu follow  jua sebab heshe ajar cara-cara nak mix & match baju.. lelama dah start berjoget pakai baju dentistry purple tu.. iols hanya mampu tersenyum jaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 09:37 AM | Show all posts
Themilo replied at 6-7-2022 11:28 AM
iols dulu follow  jua sebab heshe ajar cara-cara nak mix & match baju.. lelama dah start berjoget  ...

terus tak ngetaste sbb heshe joget2?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-7-2022 09:41 AM | Show all posts
bbnu kurang testosterone,
banyak sangat makan ayam injek dan makan/minum guna plastik
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:20 AM | Show all posts
Agaknya bangla ni cari pasal dengan jantan spesis yg lemah gemalai.

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
venom1 replied at 6-7-2022 07:23 AM
kaum Adam yang diraba pun agak sweet hahhaa

Dengan tahi lalat ala ala azril hazim ke apa nama ..pelakon juvana tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena raba dengan bangla pun nak bangga.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:40 AM GMT+8 , Processed in 0.783954 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list