CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 585|Reply: 0

[Lain-Lain] Filem Propaganda China Lagi Hebat Dari Mat Kilau

[Copy link]
Post time 5-7-2022 10:45 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 5-7-2022 10:53 PM

Masa pandemik dalam ramai2 dok meraung terperangkap dalam kondo masing2 nak makan pun susah apa semua tapi dalam diam berbilion rakyat China menikmati filem terbaik sepanjang tahun.. berdasarkan cerita sejarah tahun 1950. Cerita pasal perang semenanjung Korea Utara yang hampir kalah dengan Korea Selatan tapi cerita ni tunjuk China halau USA berkisar kat Sungai Changjin, sebab lepas Changjin ni terus sempadan China lah.



PS: Rupa-rupanya filem ni Malaysia dah ban. Katanya promot komunisme. Patut tak bunyi apa.

The Battle at Lake Changin (2021)


Kisahnya pada masa perang korea, tentera China seadanya tanpa kapal terbang tanpa bom tangan canggih tanpa bekal makanan dalam tin berusaha menghalau penjajah USA dari terus masuk mendekati sempadan republik China. Memang terkesah habes la bila diorang pakaian tebal pun tak cukup nak jentik picu senjata pun jari kebas, bom pihak PRC paling canggih pun semacam ikatan belerang bentuk petak sebesar comforter toto. sedangkan pihak lawan serba lengkap siap plan attack awal sebab nak bercuti Krismas lagi. USA memang power, tentera PRC mampu mengharap je pada masa depan diorang ada semua2 tu.

The Battle at Lake Changin II (2022)

Disebabkan tentera China yang terlalu ramai, USA dalam proses mengundurkan diri. Tentera republik China yang dah kekurangan segala benda berusaha menghancurkan jambatan yang menuju ke lapangan terbang yang menjadi titik penting pengunduran tentera USA. Tentera PRC makan jagung dalam tin, chewing gum yang diorag ambil masa dah tawan balik kem USA apa semua. Ramai rakan-rakan mati, USA angkuhnya bom bukit bagai, memang tak boleh lawan teknologi lah senang. Tanpa diketahui China.. rumah putih dan UN sedang 50-50 untuk samada lagi sekali nak gunakan A-bomb, ertinya menjatuhkan bom atom ke atas tentera China.



Dah tengok dah, takde apa yang nak di banned ah. Mengarut je. China tanak join perang ni tapi terpaksa sebab Negara China baru je ditubuhkan dan ancaman barat tak seharusnya ada keatas kedaulatan negaranya. Kalau tak halau USA masa tu, China takut anak cucu diorang terpaksa juga lawan nanti. So atuk nenek PRC berkorban demi negara dan anak cucu di masa depan. Kalau kita ni rakyat PRC, memang berkobar habes lah rasa nak halau USA. Dan pada masa tu memang USA elok je pegawai tertinggi tentera dok kat Taiwan dan Jepun, so ada rasionalnya PRC nak ambil Taiwan sekarang ni, dah USA dok sebok kat situ.  

PS: Dah Haram.. camne nak tengok?
Guna je cara haram jugak.
Download torrent client kat https://www.qbittorrent.org/
Kemudian cari filem kat https://www.torrentdownloads.pro/
Dah jumpa tekan je kat magnet download
Jangan simpan lama2 dah habes tengok delete terus.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:18 PM GMT+8 , Processed in 0.079214 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list