CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: SCORE

Pusat Perunding Haji Furada (PPHF) X 'The Noor By Neelofa' bukan Doyof Al Rahman Program (DARP) X Saudi Vision 2030

  [Copy link]
Post time 6-7-2022 04:35 PM | Show all posts
watymuchaz replied at 6-7-2022 04:05 PM
https://vt.tiktok.com/ZSR1UUurF/?k=1 - sama kes ke ni??

dlm tiktok ni cakap RM60k...Lupa punya RM79k. kita tgguuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap harap selamatlah menunaikan haji mereka semua tu...kesian sgt kalau lebur 79k...agak2 kalau tak jadi memang pindah ke ereb sana la laki bini tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kotakominami replied at 6-7-2022 04:36 PM
Harap harap selamatlah menunaikan haji mereka semua tu...kesian sgt kalau lebur 79k...agak2 kalau ta ...

Couple NPD ada rasa malu ke selama ni? tak de nyerr.... mereka akan selamba je tinggal di Malaysia. Di Malaysia mereka boleh meLangkawi dan meLangkawi dan terus meLangkawi gituu
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Fans dia tak pula berani mencemar duli

Di dalam thread ni ya
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cintasuraya replied at 6-7-2022 04:44 PM
Fans dia tak pula berani mencemar duli

Di dalam thread ni ya

ini namanya kifarah.
Benak kata orang lain penunggang agama dan scammer tp akhirnya penunggang agama dan scammer terulung adalah Couple NPD mereka akan masuk thread bila 7hb ni jemaah group tu sampai ke Mekah dan Jumaat berjaya wufuf di arafah. Tak cukup 40 hari ke, tak setimpal dengan harga pakej ke itu semua belakang kira. Sekarang ni mereka baca je dulu dan kemudian buat benang banyak2 untuk selindungkan thread ni. Kita tahu sangat perangai kuncu-kuncu dia sama ada dalam ni, di FB, IG, Twitter dan TikTok.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gunalah tbg haji or pakej yg betui2 terjamin.. Sejak bile plk p haji boleh utang2??
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:07 PM | Show all posts
uihh dr jun tangguh ke julai ekkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:09 PM | Show all posts
Edited by Incanto at 6-7-2022 05:10 PM
cintasuraya replied at 6-7-2022 04:44 PM
Fans dia tak pula berani mencemar duli

Di dalam thread ni ya

derang tgh buat solat hajat dapat fly besok

aku rasa yg ambil pakej Noor ni pun mesti majority fans atau sepupu sepapat


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 6-7-2022 05:09 PM
derang tgh buat solat hajat dapat fly besok

aku rasa yg ambil pakej Noor ni pun mesti majority fan ...

Tak jugak you, sebab dia buat joint venture jugak dengan Dr. Zaharuddin Abdul Rahman tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:18 PM | Show all posts
sora13 replied at 6-7-2022 05:13 PM
Tak jugak you, sebab dia buat joint venture jugak dengan Dr. Zaharuddin Abdul Rahman tu.

oh i see

patutlah kata boleh ambil loan utk haji

Dr Z ni sejenis financial expert yg pandai cari hujjah membolehkan perkara perkara syubhah


Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 6-7-2022 05:18 PM
oh i see

patutlah kata boleh ambil loan utk haji

Betul, macam I cakap haritulah Yadim tak ambik dia dah untuk berdakwah sbb banyak sangat yang bercanggah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama cam kes arwah mak saya dulu,last2 kat airport tunggu2 lamanya sampai semua yg pi haji habisss pergi dah,last2 umum tunda esok and then suruh reramai kumpul kat komplek tabung haji sehari,sbb katanya esok,and then tunggu2 nya tunggu...inform tak lepasss,betapa kecewa semua org semasa itu,puas nak claim duit,bkn senang nak dpt duit kita tu,ckp belit2 mcm2 lah kena byr...fikir2 lah,lg2 yg pergi behutang lg menambah hutang dlm ekonomi yg makin gawat ni☻
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian lah kalau tak dpt. Tp stressnya duk brdebar2 blh pi ke tak. The uncertainty tp sure bila dh jejak mekah tu terus hilanh perasaan2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:42 PM | Show all posts
Kancilkering replied at 6-7-2022 04:00 PM
i nak cakap arwah my dad frusted bila nama x naik kat th…end up dia minta tlg org adjust …dpt pula ...

please think positive. maybe memang betul dia ada adjust ambil quota orang. tapi Allah sayang dia, so Allah bagi dia mild stroke supaya gugur dosa-dosanya tu jadi 0 semula. so arwah ayah tu dapat pegi haji dan dapat keampunan dosa dosa yg dah gugur semasa sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk tgok apa dorg nk spin kalau esok pun xpergi2..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 6-7-2022 11:07 AM
Kalau ikut artikel page pertama tu, persoalan nya ialah why company Jah the Noor ni guna logo hampir ...

kan.... hampir sama betul PPHF & DARP tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 06:12 PM | Show all posts
Jemaah dah nak gerak ke Arafah dah, saat yg kita tunggu2, perbetulkan niat, minta maaf dgn suam8 isteri, sabar dan berseru Labaikallah ....jemaah couple ni masih lagi kat Msia...sungguh menggerunksn.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia duk sibuk ngan inai..xpeduli dh orang gi haji le x..apesal nampak over sgt dengan produk inai ni? Aku rs jual bende lain x sekalut ni. Inai je kot.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Isu tak dapat visa saat akhir ni dah ada sejak 15 tahun dulu. Now is high time the authority put a stop to it. Buruknya Islam di mata penganut lain. Nak pergi haji pun ada scammer
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 06:35 PM | Show all posts
SisLena replied at 6-7-2022 06:13 PM
Dia duk sibuk ngan inai..xpeduli dh orang gi haji le x..apesal nampak over sgt dengan produk inai ni ...

Maybe Jah nak test whether dia still ada that magic yang boleh tarik Malysians untuk beli whatever she's selling. I think she's desperate nak Nunha meletop2 macam company tudung dia tu. Before this Nunha jual bantal zikir dan murtabak tu semua tak berapa menjadi kot, so inai ni probably her company's make or break. Nunha is like a husband and wife JV so she mesti nak buktikan to her family maybe that they can be successful on their own. My two cents lah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 09:44 PM GMT+8 , Processed in 0.523154 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list