CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: SCORE

Pusat Perunding Haji Furada (PPHF) X 'The Noor By Neelofa' bukan Doyof Al Rahman Program (DARP) X Saudi Vision 2030

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
just wait n see..drama haji 79k loan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah ni pun dulu problem kan nak pi thru Haji Furada ni. Tak belajar dari pengalaman ke? Lagi nak endorse benda ni...sendiri mau ingatlah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 5-7-2022 10:34 PM
mcm last minute sangat

wukuf kat arafah 8 july

kita tunggu sebab mereka sekarang ada dua masalah.
Ada yang dah dapat visa..Tapi tiket flight pula tak ada..
Ada yang dapat tiket..Tapi visa pula tiada.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
So jahlop mmg target nak jd scammer & penunggang agama terulung di malaya ke hape ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 5-7-2022 11:19 PM
Jah ni pun dulu problem kan nak pi thru Haji Furada ni. Tak belajar dari pengalaman ke? Lagi nak end ...

nanti Lembaga NPD boleh jawab mana dia tahu akan jadi begini sebab dulu problem dengan agen lain kemudian PPHF tolong (itu pon tolong dia, mak dia dan 2 adik dia je, bukan satu group dia waktu tu pon)....4 visa bila tolong tu bukan besar mana pon.  Tahun Ini 40-50 visa. Sekarang pula zaman lepas reda pandemik, tak sama dengan tahun 2019 dulu tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tempat pertemuan penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 5-7-2022 08:51 PM
Pe mende program haji dgn pinjaman peribadi?
Gilo ape

Bukan ke salah 1 syarat haji bebas hutang?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesapa tolong tulis point boleh?
Macik tak dapat hadam

Sebenarnya macik tak TERBACA karangan panjang tu
Otak tepu sudah

Pelissssssss
Nah singgit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 5-7-2022 11:11 PM
just wait n see..drama haji 79k loan

Wait and see malaysian
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat loan nk pergi haji. Loan bank tu bukan ada riba ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 5-7-2022 08:22 PM
ini ke yang dimaksudkan? nak scam rakyat Malaysia ke?

ceritanya....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Jihad membongkar penunggang agama I sokong..sebab golongan ni blh mengelirukan ummat..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:25 AM | Show all posts
anony-mous replied at 6-7-2022 02:38 AM
Bukan ke salah 1 syarat haji bebas hutang?

ramai yg ada housing loan, car loan masa pergi haji

tapi kalau meminjam spesifik utk tunaikan haji aku rasa tak patut di benarkan. Wallahualam


Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 6-7-2022 05:52 AM
Buat loan nk pergi haji. Loan bank tu bukan ada riba ke

Kalau loan dgn bank ok juga...buat di bagi loan oleh private money lender. Organiser juga lah untung....termasuk amak Billie Ain 14k


Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:58 AM | Show all posts
Pihak berkuasa tak nak siasat ke? Tengok ka5 tiktok dah ada yg tersadai, tak dapat visa...bayaran dah buat penuh...kalau betul la lopak yg buat camni, benak2 tentu akan backup baikkkkk punyerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:06 AM | Show all posts
wow pagi2 dah ada citer panas....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 08:17 AM | Show all posts
SharifBakhti replied at 5-7-2022 08:30 PM
40 hari tu jika dari 10 Jun, hari ini sudah 5 Julai

hari ni pulak dah 6.7
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiktoktiktoktiktok.....esok ke flyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:24 AM | Show all posts
laaaa.. ada ke org join hj under the noor ni? igtkan rakyat msia buat donno je..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:26 AM | Show all posts
mana sempat dah pun.. pastu over expenses jer ni.. some pakej furada pun harga dlm lingkungan 45-50k yg ni macam over bajet smp 79k?? masyaAllah.. urut dada iols.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 11:41 PM GMT+8 , Processed in 0.074793 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list