CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: SCORE

Pusat Perunding Haji Furada (PPHF) X 'The Noor By Neelofa' bukan Doyof Al Rahman Program (DARP) X Saudi Vision 2030

  [Copy link]
Post time 22-7-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Meh meollsssss tolong up kan juga benang ini.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 17-7-2022 02:05 PM
Chatime di Makkah dan Madinah tuuu. Nak tanya ChatimeLangkawi di jetski port dan cable-car area su ...

Kesekian Kalinya Blum ... Masih chatime sendu kat jeti .. lepas lawatan jah tu tealive bukak cawangan baru lagi adalah..skrang kat pdg matsirat Ori , kuah 1 , cable car 1 then nk bukak pulak kat chenang huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Geleng kepala dgn neelofa dn pasangannya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 11:14 AM | Show all posts
knp mangsa2 senyap je x berkutik eh? dh dpt refund ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 02:03 PM | Show all posts
Haritu ada nampak jah komen ada orang tua bertungkus lumus dah pergi haji pakai visa furada ni, sampai jual tanah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tenggelam jauh benang ni, dilemaskan dengan inai hitam.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Up!
Up!
Up!

Sila jangan mengalah dengan inai.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut beria-ia hype kan innai jah,nak divert rupanya isu ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 11:46 AM | Show all posts

chuols boleh tolong buat summary tak? banyak sangat page nak merempit
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 12:26 PM | Show all posts
Walaupun dah share kat benang lain tapi nak share juga kat sini.



Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 01:27 PM | Show all posts
up
up
up
up
up
mari kita sebarkan kebenaran
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 02:34 PM | Show all posts
Jahkepam                       
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:06 PM | Show all posts
Jahkepam dan PuNai      
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 04:08 PM | Show all posts
Jahaloba               
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Inaijahudi dah nyawa2 ikan stokis die.. Yg projek hajiloan ni berjy dak??
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 23-7-2022 03:46 AM
chuols boleh tolong buat summary tak? banyak sangat page nak merempit

Hahaha

Ni kena minta tuan tanah kedaung sendiri buat summary. Dia lebih faham.

Meols tolong up benang je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 10:39 PM | Show all posts

omo omo so sawiittttttt


Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Denco replied at 22-7-2022 11:14 AM
knp mangsa2 senyap je x berkutik eh? dh dpt refund ke?

Sorry agak tertinggal keretapi..
So mmg ada mangsa la yg guna company lopak ni x dpt tunai haji?
Ramai ka?
Dr awal confuse sbb yer la bab ni x ada hebahan pun.. Klu dah salah ttp salah.. Lopak p nilai beli karpet sng dan cepat lak hebohnya...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu betul ada isu ni,  setiap kali berita up pasal inai ramai2 la pakat post pasal isu haji ni.. Nnt ada la yg cuba nak korek dlm lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Jahderhaka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 01:45 PM GMT+8 , Processed in 0.416461 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list