CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: SCORE

Pusat Perunding Haji Furada (PPHF) X 'The Noor By Neelofa' bukan Doyof Al Rahman Program (DARP) X Saudi Vision 2030

  [Copy link]
Post time 15-7-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
https://youtu.be/-R11MUW3ZO4

Kalau tengok explanation Dato Razali ni, years before, kuota visa Furada banyak tapi Tabung Haji tak agihkan. Cuma this year je, fully utilised.
Andddd he said, visa Furada ni orang dah salahguna & commercialised it

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
princess_mia replied at 15-7-2022 09:15 PM
https://youtu.be/-R11MUW3ZO4

Iols tak paham kenapa bideo ni diorg class as inappropriate ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 16-7-2022 12:39 AM
Iols tak paham kenapa bideo ni diorg class as inappropriate ?

Kannn, no idea too. Padehal slot MHI
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
princess_mia replied at 15-7-2022 09:15 PM
https://youtu.be/-R11MUW3ZO4

Nanti nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 12-7-2022 02:42 PM
yaa yg dikesahkan ni Haji sbrnya, pkcik iols pun ckp raya aritu, camne laa org yg dah pegi Haji, ( ...

Patutnya kena bg lar peluang kat org lain yg X dpt buat Haji lagi..ko dah dpt gi sekali bersyukurlah...byk lagi ibadah yg ko boleh buat...
Dlm hal ini, nak kena blamekan tabung Haji ..dioarg patut nya dah ada list sapa yg dah gi haji sekali termasuk golongan VIP Dan vvvvip...Dan kalau boleh utamakan org org yg belum dpt peluang gi haji...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tade update ke? Tenggelam plak dah. Inai yg tak seberapa hengget tu gigeh buat content.....takkan la 79K sunyi sepi buat2 lupa...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 04:05 PM | Show all posts
ketupatnasi replied at 16-7-2022 03:01 PM
Tade update ke? Tenggelam plak dah. Inai yg tak seberapa hengget tu gigeh buat content.....takkan la ...

Tak tahu detail tapi pada tarikh 22 June hari tu Lofa dan PU ada di airport hantar jemaah haji. Boleh tengok di ig fansnya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
She-eh replied at 16-7-2022 04:05 PM
Tak tahu detail tapi pada tarikh 22 June hari tu Lofa dan PU ada di airport hantar jemaah haji. Bo ...

yang itu bukan jemaah pakej LopakNPD... LopakNPD mencapub waktu sesi tinjauan Makkah Route. IGs ni waktu tu lerr   tapi di IGS ni si PU NPD tu typo tulis umrah. Setakat ni hanya tiga orang yang confirm diketahui dari pakej haji LopakNPD ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 17-7-2022 11:51 AM
yang itu bukan jemaah pakej LopakNPD... LopakNPD mencapub waktu sesi tinjauan Makkah Route. IGs ni ...

Dia ni memang lembam/dungu agaknya.
4 patah perkataan je pun kau nak tulis.
Tetap la ada typo.
Menghanar apa hanatttt.
Kau sengau ke hanat sampai taip pun kena jadi sengau jugak.

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 17-7-2022 12:29 PM
Dia ni memang lembam/dungu agaknya.
4 patah perkataan je pun kau nak tulis.
Tetap la ada typo.

tiap kali IGs PU NPD ditempek, tiap kali tu le komen2 gini akan keluar
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 5-7-2022 08:22 PM
ini ke yang dimaksudkan? nak scam rakyat Malaysia ke?

cubaan untuk mengalih?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 5-7-2022 08:22 PM
ini ke yang dimaksudkan? nak scam rakyat Malaysia ke?

cubaan untuk mengalih?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 17-7-2022 12:43 PM
Group Haji PPHF-TheNoor-LopakNPD
1. Ahmad Tajuddin Idris =Ketua Pengarah PPHF  & Co-Founder / Chai ...

Orang yang sama afazriny dan Ahmad Fazrin bin Yahaya = Tekong group haji pakej PPHF-TheNoor-LopakNPD & ahli lembaga penasihat TheNoor

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 17-7-2022 12:44 PM
Orang yang sama afazriny dan Ahmad Fazrin bin Yahaya = Tekong group haji pakej PPHF-TheNoor-LopakN ...

Patutla sibuk upkan inai dia .nk alih issue haji
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Meh kita upkan balik thread ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyembah jah tak nak masuk sini ke...sebab ini fakta bukan auta dan tak boleh nak kaitkan dengan faz, masing -masing menikus
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 01:28 PM | Show all posts
SharifBakhti replied at 17-7-2022 12:44 PM
Orang yang sama afazriny dan Ahmad Fazrin bin Yahaya = Tekong group haji pakej PPHF-TheNoor-LopakN ...

derang ni pergi haji atau pergi lawatan cari peluang perniagaan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 17-7-2022 12:29 PM
Dia ni memang lembam/dungu agaknya.
4 patah perkataan je pun kau nak tulis.
Tetap la ada typo.

Haha.ku gelak betul ayat ko ni tp mmg betul lah.kenapa tak cek sebelum post
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 17-7-2022 12:41 PM
cubaan untuk mengalih?

Sebab tu lah up kn isu inai?nak tengelamkn isu ni.harap satu msa terbongkar benda ni seluruh alam semesta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 01:18 PM GMT+8 , Processed in 0.455672 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list