CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: SCORE

Pusat Perunding Haji Furada (PPHF) X 'The Noor By Neelofa' bukan Doyof Al Rahman Program (DARP) X Saudi Vision 2030

  [Copy link]
Post time 12-7-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Berita Harian sebenarnya dah check betul2 ke yang memang si Ketua Pengarah PPHF tu ada Dato'? Sebab bila check melalui website rasmi, semua orang dalam dunia akan dapat hasil semakan yang tiada pon nama dia dalam senarai penerima Dato'. Dari sumber mana Berita harian ni check? ke Berita Harian ni pakai tulis sebab pihak PPHF mengaku je? Ada yang dah check pon, boleh tengok komen dalam thread ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-7-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
PPHF The Noor punya hanya tiga orang sahaja ke yang dapat dapat menunaikan haji tahun ini?

Tahun ni yang pergi haji dengan PPHF The Noor ni dapat juga ke Sijil Haji bergelar Haji/Hajjah seperti tahun2 sebelum ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 03:35 PM | Show all posts
SharifBakhti replied at 12-7-2022 03:32 PM
PPHF The Noor punya hanya tiga orang sahaja ke yang dapat dapat menunaikan haji tahun ini?

Tahun n ...

uikss tak trjawap persoalan uols ni sbrnya, kena btul2 kaji n siasat. pyh nk main teka-teka sebenarnya. moga ada lahh sesiapa nti reveal dgn detail pasal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 03:40 PM | Show all posts
SharifBakhti replied at 12-7-2022 03:34 PM
PPHF The Noor punya hanya tiga orang sahaja ke yang dapat dapat menunaikan haji tahun ini?

Tahun ni ...

rajin betul uols siasat..

btw teruskan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 12-7-2022 03:35 PM
uikss tak trjawap persoalan uols ni sbrnya, kena btul2 kaji n siasat. pyh nk main teka-teka sebena ...

sebab tu kita nak tengok permainan mereka. Mereka nampaknya macam ada baca thread ni  Siapa yang tahu boleh reveal cepat2 di sini, kasi panas lagi thread ni... biar lopak mengelupur
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik bini ustad tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 12-7-2022 03:07 PM
ok nti ada masa iols nk korek dlm benang tu kot lah jmp.. huhu mcm tak purcaya jer ada kes gini.

Kalau jmpa pm iols link ok.
Terkejut dgr ke cite lama ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 05:11 PM | Show all posts
SharifBakhti replied at 12-7-2022 03:34 PM
PPHF The Noor punya hanya tiga orang sahaja ke yang dapat dapat menunaikan haji tahun ini?

Tahun ni ...

3 orang jer?
baik tutup kedai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-7-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 12-7-2022 03:30 PM
apa kes ni? sudah gila ka?
mana nak letak piyu?


Ni cerita lama la..masa lopak tgh garit cari laki ratib nak kawin nak kawin dulu..by right yg cuba jodohkan tu pon warga ig..forumer cari ulas jer..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 12-7-2022 03:44 PM
.
dia mmg licik sebab tu benak tak percaya kalau idolat depa buat onar
bkn sekali dua tau...dah byk  ...

Benak tu sskjp clan dia juga
Bukan tak percaya
Tapi kalau tak backing neelofake scammer ni
Habis lah soru
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 12-7-2022 05:11 PM
3 orang jer?
baik tutup kedai

yang diketahui setakat ini, kita tunggu angka ni akan naik atau memang banyak ni.

PPHF The Noor ni nanti akan beri sijil haji bergelar Haji/Hajjah gituu....jadi kita tunggu berapa orang yang pergi haji 2022 dengan mereka sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 07:05 PM | Show all posts
gx5448 replied at 12-7-2022 05:18 PM
Ni cerita lama la..masa lopak tgh garit cari laki ratib nak kawin nak kawin dulu..by right yg cuba ...

oh gittewww...aku ingat current issue

sowiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg x suka golongan yg hidup kutip duit utk kesenangan sendiri...ada yg jadi agen, org2 yg bayar terkandas tapi agen sendiri lepas gi haji last minute. Ada yg sentiasa kutip2 duit sumbangan, tiap2 bulsn pi umrah, pastu mampu duk mekah berbulan padahal keje pun xde kt mesia. Siap mampu duk dubai lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 01:45 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 12-7-2022 04:17 PM
Kalau jmpa pm iols link ok.
Terkejut dgr ke cite lama ni

carik juga smlm tak jmp lagi neh.. gigih curik masa kat opis sambil buat keja.. kikikikiiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 13-7-2022 07:38 AM
Mmg x suka golongan yg hidup kutip duit utk kesenangan sendiri...ada yg jadi agen, org2 yg bayar ter ...

Betul komen ni...
"Mmg x suka golongan yg hidup kutip duit utk kesenangan sendiri...ada yg jadi agen, org2 yg bayar terkandas tapi agen sendiri lepas gi haji last minute." kepada yang tahu berapa orang yang pergi dalam group The Noor PPHF ni boleh update di thread ni. Kita nak tengok angka 3 orang jemaah haji tu naik sampai banyak mana sebab memang ada yang pergi melalui The Noor PPHF tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 06:41 PM | Show all posts
Minyakyuyi replied at 8-7-2022 11:37 AM
apa kk chah tu sj ka peserta pakai pakej jahinai???

agaknya..sbb tak dak org lain kecoh selain dia hehee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopak & PPHF sibuk ulas yang 380/400 yang terkandas guna Berita Harian memang sedang buat cubaan untuk mengalih? Cuba cerita berapa yang sertai Pakej Haji Visa Furada TheNoor PPHF ni, dalam 40-50 orang juga kan? sebahagian je kan yang berjaya, berapa orang sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 5-7-2022 08:22 PM
ini ke yang dimaksudkan? nak scam rakyat Malaysia ke?

cubaan untuk mengalih?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 5-7-2022 08:22 PM
ini ke yang dimaksudkan? nak scam rakyat Malaysia ke?

cubaan untuk mengalih?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 5-7-2022 09:31 PM
PENUNGGANG AGAMA  ...... amin !!!

Allah bekalkan mata kpd manusia, letaknya di kepala. Mata salah satu pancaindera istimewa  dimulakn maka letaknya  bhgn atas tubuh manusia.  Tapi mata  menjadi hina bila di letakkn di selipar yg di pijak ke mana2. Kenapa begitu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 12:38 PM GMT+8 , Processed in 0.344566 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list