CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: SCORE

Pusat Perunding Haji Furada (PPHF) X 'The Noor By Neelofa' bukan Doyof Al Rahman Program (DARP) X Saudi Vision 2030

  [Copy link]
Post time 11-7-2022 12:33 PM | Show all posts
kitaserupaaa replied at 10-7-2022 10:17 PM
Sekarang mmg dah boleh umrah & haji tanpa maheam tapi utk 40s ke atas rasanya..

kalo untuk umrah tak kira umur dh skrg ni, bwh 40thn pon blh pegi tanpa mahram...haji je ada had umur lbh 45thn baru blh tanpa mahram...kwn opis iols baru balik umrah 2bulan lepas, yg group dgn dia semua wanita bujang 30an ke atas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 11-7-2022 11:56 AM
lofa ada reply tak tu?
lofa selalu rajin update... rajin nak share...
takkan ler pulak diam nih?

dah check & tak ada reply pon.... diam tak berkutik langsung

Tekong theNoor & PPHF group haji pakej Lopak ni pon tak petik langsung nama Lopak ke TheNoor ke atau PPHF kali ni... selalu tu jika semua boleh dipetik tekong tu akan petik semua tak kira le di Twitter ke FB ke atau IG tapi FB le paling banyak bila search

Habis haji nanti selalu mereka akan beri sijil haji dengan gelaran haji/hajjah gituu... tunggu waktu tu je le
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 11-7-2022 11:39 AM
Tp klu betul faz dpt nt ni kan..... Bakalan dihencap meniru himpian morni jah dop? Sbb hakikatnya  ...

Couple NPD tu canang nak sambung belajar... kemudian tu belajar di Saudi yang couple NPD impikan tu pendidikannya percuma tak dibenarkan buat business tapi Fattzura lebih kepada menerokai peluang baru dan kembangkan business.... mana sama
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 11-7-2022 11:28 AM
Di Twitter Lembaga NPD dah ada yang tanya

Takde update apa2 sebab naik di forum dan juga ada juga ...

Bungkusan pak ostad buat bodoh je lah.... Pak gad kutil nya pun senyap termasuk Lobenak2... Takde yg pertahankan lembaga nya.

Bila agama Di tunggang maka tunggang langgang lah hidup nya...dan keluarga nya.  Amin.....

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 10-7-2022 11:41 PM
Serius la benak pernah merestui jah mencaras suami orang???  scarynya fans diaaaa

A ah betul aku baca smlm..ustaz tarmizi rahman nama ustaz tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
gx5448 replied at 11-7-2022 06:54 AM
A ah betul aku baca smlm..ustaz tarmizi rahman nama ustaz tu..

.
Benak ni kenapa jahat sangat ye?
Aku tak pernah lagi jumpa pemenat retis sejahat benak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-7-2022 03:47 PM
.
Benak ni kenapa jahat sangat ye?
Aku tak pernah lagi jumpa pemenat retis sejahat benak..

Tu la pakdol tu jer keje diorang kenen sidia tu sidia ni kat idolat diorang..tak kira laki org ker apa..sampai doakan org bercerai pon ada..janji idolat dapat dan happy sbb idolat sgt cantik semua jantan tergila2....maka benak pon happy..apa ker busuk dan murahan punyer perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jihyomelly at 11-7-2022 04:08 PM
cmf_premierleag replied at 11-7-2022 12:08 PM
Pegi wukuf pun henfon berjahit kat tangan?
Apa ke gila mazlina nih?
Ingatkan dh smpi arafah sana ...


bab ni rasanya si tokri sejak pegi mekah takde update apa2 ingatkan nak berupdate siang mlm - ke ada iols yg tak perasan takpun balik nanti berjelujur siang mlm update story pegi haji heran mazlina bukan main lagi update non stop..beribadat la dulu stop duniawi settle nak balik sambung la balik hp berjahit di tangan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
gx5448 replied at 11-7-2022 07:55 AM
Tu la pakdol tu jer keje diorang kenen sidia tu sidia ni kat idolat diorang..tak kira laki org ker ...

.
Teruk betul perangai benak...perangai tak serupa org hahaha..

Pd mata pakdol...idolat benak la yg paling tak cantik dan tak ada apa yg cantik pun kat dia...benak rabun
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
gx5448 replied at 11-7-2022 02:54 PM
A ah betul aku baca smlm..ustaz tarmizi rahman nama ustaz tu..

Baca kat mana? Camner boleh orang catch citer ni ye?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 11-7-2022 11:39 AM
Tp klu betul faz dpt nt ni kan..... Bakalan dihencap meniru himpian morni jah dop? Sbb hakikatnya  ...

Kan..biasalah jah lop..diakan terpaling..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
gx5448 replied at 11-7-2022 02:54 PM
A ah betul aku baca smlm..ustaz tarmizi rahman nama ustaz tu..

Ustaz tarmizi yang dalam quran time kan..ya g cerah sikit, bukan yang sorang lagikan.. kalau benar bagai dikata memang dahsyat diaorg nie..sebab lofa ingat semua akan tunduk pada dia..padahal jah pamtek je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 07:24 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-7-2022 03:47 PM
.
Benak ni kenapa jahat sangat ye?
Aku tak pernah lagi jumpa pemenat retis sejahat benak..

Dh idolat depa dan family idolat depa pun sama jahat.

Mana ada artis kt Msia ni yang ada benak fan mcm nie. Smp boleh create byk fake akaun sbb nk jatuhkan artis.

Buat fitnah mcm mcm. Tutup kesalahan idolat depa. Wpun jelas kot idolat depa tu penunggang agama.

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 11-7-2022 11:24 AM
Dh idolat depa dan family idolat depa pun sama jahat.

Mana ada artis kt Msia ni yang ada benak fa ...

.
Semoga depa sempat bertaubat..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
gx5448 replied at 11-7-2022 03:55 PM
Tu la pakdol tu jer keje diorang kenen sidia tu sidia ni kat idolat diorang..tak kira laki org ker ...

Sbb diaorg leluhur asia selatan… perangai pakistan dan melayu mmg tak sama…
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 11-7-2022 03:47 PM
.
Benak ni kenapa jahat sangat ye?
Aku tak pernah lagi jumpa pemenat retis sejahat benak..

Tengok siapa idolat nyer...ekekekek...ikot idolat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayieain replied at 11-7-2022 11:34 AM
Tengok siapa idolat nyer...ekekekek...ikot idolat

.
Idolat borek..benak rintik hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 11-7-2022 07:55 AM
Tinggalkan semua kecuali socmedia

Da macam terpaling bile hp berjahit kat tangan...sume nak update...kalu die nak update tu sume lepas da selesai urusan haji...paham ler...ni jenis kalu bole wat live haji tu...mesti die pun x terkecuali...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 08:24 AM | Show all posts
SharifBakhti replied at 9-7-2022 06:52 PM
Bila ada sistem tu jadi Saudi ada pangkalan data nama-nama jemaah negara yang terlibat secara dire ...

ohhh itu ke content surat layang tu? finally baru iols tau cite ni. yg heran tu, camne lahh smp ke saudi cite ni ek? hebat whistleblower ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 08:44 AM | Show all posts
Incanto replied at 9-7-2022 10:54 PM
first time aku pergi umrah dulu , kenderaan kita org kena stop kat roadblock . Masa tu kita dah dua  ...

allahuakbar.. time umrah dulu pun prnh kena roadblock ke? alhamdulillah lah lps juga.. tp smp kena turun bas tu mmg cuak laa citenya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:21 PM GMT+8 , Processed in 0.360805 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list