CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: SCORE

Pusat Perunding Haji Furada (PPHF) X 'The Noor By Neelofa' bukan Doyof Al Rahman Program (DARP) X Saudi Vision 2030

  [Copy link]
Post time 10-7-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 9-7-2022 03:38 PM
Cringe ....tak tau how ppl keep commenting so sweet ..I cry

Yg puji kelangit tentu2 la agen2. Mmg mo dia target habis ke agen. Lepas dah habis semua pepandai la agen cepat2 habiskan stok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-7-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 10-7-2022 08:41 PM
Chuolss...meolss xfollow kak cah tu tapi ade tebaca die macam g haji ni sorang2 kot. Ade post die  ...

Sekarang mmg dah boleh umrah & haji tanpa maheam tapi utk 40s ke atas rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah kesygn benak tskde gmbr raya ke.

Gmbr raya haji fattzura dipuji2 kt rotikaya td walau baju tak sedondon katanya
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kitaserupaaa replied at 10-7-2022 10:17 PM
Sekarang mmg dah boleh umrah & haji tanpa maheam tapi utk 40s ke atas rasanya..

Memang dah boleh yea sekarang...1st tem dengar. Tq chuolss kasi pencerahan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 9-7-2022 05:43 PM
Tgk fb kak cah korang tu, dia suka sebut sebut berapa terpilih nya dia dapat beli tiket gi haji aw ...

Dh mcm riak pulak ni. Mcm ade super power pulak nk baca hati org lain ikhlas ke tidak. Parahhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
gx5448 replied at 10-7-2022 08:39 PM
Tu la..tibaiunta pon ada antaranyer....aku ada tgk jgk ada thread pasal dia gi haji td..tp ka ...

Serius la benak pernah merestui jah mencaras suami orang??? scarynya fans diaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 10-7-2022 11:41 PM
Serius la benak pernah merestui jah mencaras suami orang???  scarynya fans diaaaa

Dulu kan masa jah free hair seksi meksi kan ada gossip dia ngan laki acik kaunter tu (bukan nama sebenar) yg ada gossip sampai dia kena penampar tu,masa tu kt porem ramai yg wish moga laki bini tu cerai dan jah kawen ngan laki acik tu. Kekononnye sekufu la sbb katenye acik kaunter tu background education family pe suma tak sehebat si jah ni. Tak tau la kalau fans yg sama tapi masa tu i sbg silent reader geleng kepala gak tgk fans jah kt porem ni smpi mendoakan org lain bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 10-7-2022 08:41 PM
Chuolss...meolss xfollow kak cah tu tapi ade tebaca die macam g haji ni sorang2 kot. Ade post die  ...

Tinggalkan semua kecuali socmedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 10-7-2022 06:59 AM
Itulah. Mudah sejuk perut tgk ala2 pemakaian mcm gitu gak. Sbbtu mudah trtipu dan yg penipu pun am ...

Dia nak buat duit
Bertudung tu dah biasa
Last dia berniqab la utk jadi terpaling luarbiasa
Religion rider
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 08:41 AM | Show all posts
takde update apa2 ker uoollsss...

update pakej furada lofa ker...
update jah & isteri berhari raya ker...
update pic billy ain dengan sticker tu ker..

heran nih....
jarang2 sskjp ni senyap sunyi dari medsos...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
kitaserupaaa replied at 10-7-2022 10:17 PM
Sekarang mmg dah boleh umrah & haji tanpa maheam tapi utk 40s ke atas rasanya..

     45 keatas
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 10-7-2022 08:05 PM
Nak jadi neighbor ye? tak mustahil jika Allah beri rezeki tu. Orang negara luar bila mahu bersama  ...

NEOM ni I Google macam smart city ya.. and diaowg jemput talent2 Dari all over the world utk stay dekat Sana..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 11-7-2022 09:29 AM
NEOM ni I Google macam smart city ya.. and diaowg jemput talent2 Dari all over the world utk stay  ...

Betul. Sedang berjalan megaprojek seperti THE LINE , OXAGON , TROJENA dalam NEOM
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 10:26 AM | Show all posts
SharifBakhti replied at 11-7-2022 10:03 AM
Betul. Sedang berjalan megaprojek seperti THE LINE , OXAGON , TROJENA dalam NEOM

Si Bungkusan pak ostad = Hajjah Neelofa nak hijrah ke tempat ini kah? tu yang di jom heboh satu malaya ....si Bungkusan pak ostad dah sebarkan







Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-7-2022 10:26 AM
Si Bungkusan pak ostad = Hajjah Neelofa nak hijrah ke tempat ini kah? tu yang di jom heboh satu ma ...

Couple NPD tu kan penunggang agama, jadi nama Medina dan Mecca yang mereka tunggang secara berlebihan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 11-7-2022 08:41 AM
takde update apa2 ker uoollsss...

update pakej furada lofa ker...

Di Twitter Lembaga NPD dah ada yang tanya

Takde update apa2 sebab naik di forum dan juga ada juga yang bertanya di Twitter

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 10-7-2022 08:27 PM
Suka le tu Haidi... Insyaallah..... Moga jadi kenyataan. Biar senyap-senyap dan pelan-pelan tapi b ...

Tp klu betul faz dpt nt ni kan..... Bakalan dihencap meniru himpian morni jah dop? Sbb hakikatnya di socmed jah yang dah gebang nak ke sana kannn... Ke jah dah tahu niiii...sbb dia kecoh dulu.. don't make me change ur plan.....remember??
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 11:56 AM | Show all posts
SharifBakhti replied at 11-7-2022 11:28 AM
Di Twitter Lembaga NPD dah ada yang tanya

Takde update apa2 sebab naik di forum dan juga ada juga ...

lofa ada reply tak tu?
lofa selalu rajin update... rajin nak share...
takkan ler pulak diam nih?

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 10-7-2022 12:58 PM
Mcm Mazlina ni..kalau guna visa haji kenapa nak takut?Kenapa perlu menipu?

Dia turun Jeddah. Bila ...

Pegi wukuf pun henfon berjahit kat tangan?
Apa ke gila mazlina nih?
Ingatkan dh smpi arafah sana,dah x pikir duniawi sgt la
Ni siap update fb mengarang citer bagai
Mmg pi haji utk show off and humblebrag je
Org kalo betul2 nk ibadah, henfon campak tepi
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 10-7-2022 08:27 PM
Suka le tu Haidi... Insyaallah..... Moga jadi kenyataan. Biar senyap-senyap dan pelan-pelan tapi b ...

Amiin aku doakan apa yang chouls cakap ni menjadi kenyataan.lambat atau cepat kalau sudah rezeki akan terjadi jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 03:35 AM GMT+8 , Processed in 0.312195 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list