CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: SCORE

Pusat Perunding Haji Furada (PPHF) X 'The Noor By Neelofa' bukan Doyof Al Rahman Program (DARP) X Saudi Vision 2030

  [Copy link]
Post time 7-7-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
19jun pi kursus haji ada jahlop

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiba2 22jun visa xdpt2 lagi…so sebenornya dah lulus ke idok time agen mntk full payment tu??

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kakcah, xtau apa citer hari ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 7-7-2022 03:25 PM
19jun pi kursus haji ada jahlop

Selain Tan Sri ada juga Dato' dalam TheNoor
@MarryPottet boleh check yang nama Ahmad Tajuddin Idris betul ke dia Dato'
atau sesiapa yang di sini boleh check, share di sini hasil semakan tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Positif betul kak Cah ya. Kalau tak fly, dapat refund tak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 7-7-2022 03:20 PM
Pebenda caption, "menghantar orang ke umrah??" dahlah typo..

betul... yang itu waktu makkah route jemaah haji mana ada umrah makkah route tu. Dari hari tu lagi bila orang tengok screenshot tu orang akan terus fokus perkataan yang typo tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 7-7-2022 04:03 PM
Selain Tan Sri ada juga Dato' dalam TheNoor
@MarryPottet boleh check yang nama Ahmad Tajuddin Idri ...

Yilekkkk

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 7-7-2022 03:28 PM
Kesian kakcah, xtau apa citer hari ni

Inilah risiko kalau nak pegi haji guna Haji furada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 7-7-2022 04:17 PM
Yilekkkk



Moga thread ni tidak ditutup... lagi lama macam lagi panas pula

Momod macam ada kacau setting sampai thread ni macam mereka restart jumlah views sebab nak halang dari thread ni naik. Thread ni ikutkan tu dah lebih 10k views tiba-tiba sekarang jadi hanya cuma 1k views
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:46 PM | Show all posts
Hari ni 7/7...jom shopping kat Shopeee....
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:47 PM | Show all posts
tulah risikonya.. eloklah kita pakai agent tabung haji jelah
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:48 PM | Show all posts
SharifBakhti replied at 7-7-2022 11:28 AM
kan... rasanya satu Malaysia boleh rasa mcm ni.
Jika berjaya nanti up gambar banyak2 dan video g h ...

Budak puyu ni memang tak reti pakai mask gamaknya.....terjuntai aja hidung dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg patut thread ni sentiasa up
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada yang mampu bayar 79k utk Haji furada si lopak ni kenapa tak ambik pakej dgn TH atau agensi pengelola Haji yang lain?

Buat apa ambik risiko tersadai tak dapat visa atau flight ticket
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa citer dapat fly ke hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
fazila17 replied at 7-7-2022 05:08 PM
Pada yang mampu bayar 79k utk Haji furada si lopak ni kenapa tak ambik pakej dgn TH atau agensi peng ...

Yes, TH travels is cheaper , 4 yrs ago I think 35k but her PKG ada vip tent kat Mina kan. Maybe ni yg jemaah tertarik. Sebab kat Mina klu std panas, kipas tak cukup
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 05:27 PM | Show all posts
mamaneesa replied at 7-7-2022 03:28 PM
Kesian kakcah, xtau apa citer hari ni

Mesti Hajjah lupa nak cerita kat Kak Chah yang visa furada dia sangkut selama dua hari sebelum pergi haji 2019 tu. Hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 7-7-2022 05:23 PM
Yes, TH travels is cheaper , 4 yrs ago I think 35k but her PKG ada vip tent kat Mina kan. Maybe ni ...

VIP tent yang mcm pakej mahal TH tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain kak cah sapa lg kena
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
fazila17 replied at 7-7-2022 05:08 PM
Pada yang mampu bayar 79k utk Haji furada si lopak ni kenapa tak ambik pakej dgn TH atau agensi peng ...

Lobenak kot..dah nama pun benak dan Tuhan mrk jah sbb tulah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 09:36 AM GMT+8 , Processed in 0.342082 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list