CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: SCORE

Pusat Perunding Haji Furada (PPHF) X 'The Noor By Neelofa' bukan Doyof Al Rahman Program (DARP) X Saudi Vision 2030

  [Copy link]
Post time 7-7-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada thread kedua untuk hari ni pasal Lembaga NPD iaitu thread Masih ‘Laku’ Dengan Jenama Antarabangsa, Neelofa Syukur Niqab Jadi Ruang Dakwah
6-7-2022 12:38 PM
Cubaan untuk selindungkan thread ni ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
theotherfriend replied at 6-7-2022 08:21 PM
Thnks abam Syed. Iols mati2 ingat betul la selama ni masalah visa. 15 tahun iols tertipu.

Btw i m ...

Alhamdulillah kaka....semoga mendapat haji yg mabrur hendaknya.

Nanti dah balik sini, share lah perjalanan haji kaka buat panduan kami yg belum lepas lagi ni ye
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 7-7-2022 12:06 AM
Kenapa benda ni Tak viral eh? Agamawan semua pun berdiam diri je bab urusan haji rm79k buat pinjaman ...

macam mana nak bersuara sebab mereka pon pakat buat pakej haji visa furada gaya macam dunia tak pernah ada pandemik padahal dunia baru je reda dari pandemik. 

Contoh pakej haji visa furada yang patut fly 30hb Jun tp baru sampai... ini sebab Angkatan Tentera Malaysia punya, menteri boleh le turun tolong. Tengok apa caption yang dia tulis, tak mention langsung pakej furada padahal ini haji pakej visa furada
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1100065340856889&id=100044198511541&fs=0&focus_composer=0&m_entstream_source=timeline
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
SharifBakhti replied at 5-7-2022 09:04 PM
Website Doyof Al Rahman Program
https://www.darp.gov.sa

Doyof Al Rahman Program (DARP) dalam Saudi Vision 2030

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Dodod replied at 6-7-2022 10:42 PM
Bykkan komen kt sini bg naik thread nu. Suspicious sgt. Semoga dipermudahkan urusan semua jemaah haj ...

Betul.
Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 6-7-2022 02:55 PM
Ada ke yg gi Haji sbb nak dpt beg???
Beg nih lebih kpd cenderahati je utk bakal Haji hajjah

sampai sekarang masih tak ada lagi gambar group mereka sampai ke Mekah jadi tak tahu lagi sama ada mereka akan sampai atau tidak Arafah jumaat ni. Tak mahu gambar beg ye (gambar beg tu ditempek untuk beritahu ada je yang sertai pakej mereka sebab ada komen " laaaa.. ada ke org join hj under the noor ni? igtkan rakyat msia buat donno je.." ) , ......... skrg tempek dulu ye gambar waktu group mereka kursus haji, nanti ada update lain bila ada gambar group mereka sampai Arafah bolehlah tambahkan je masuk ke dalam thread ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Hrini dh 7hb. Pukul brp bertolak tu hri ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tao sangka sampai offer loan,memang penunggang agama sungguh,rukun islam sendiri dah sebut menunaikan haji bagi yang berkemampuan,rezeki haji,panggilan haji akan datang dekat kita dalam pelbagai cara pun,jahat la orang2 macam ni,serius jahat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg jemaah baru pergi sehari dua ni pakej apa? Mcm heliza? .. Mcm owner product NV?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 07:19 AM | Show all posts
SharifBakhti replied at 7-7-2022 05:07 AM
sampai sekarang masih tak ada lagi gambar group mereka sampai ke Mekah jadi tak tahu lagi sama ada ...

Hurm buat kursus haji pun mesti nak yang terpaling juga jahpamtek ni. Aku tak bolehlah dengan dia ni. Menunggang sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 07:20 AM | Show all posts
Tak sabar nak tunggu video kapel terpaling ni hantar jemaah kat airport
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by oklatu85 at 7-7-2022 07:24 AM

Okay Ada. Satu Lagi kemusykilan.... kalau take up loan under pakej ni..approve and last minit... Dapat tahu visa tak Lepas.. mcm mana status loan? Boleh bubar? Islam da kata.. haram Dan halal takkan bercampur.. apalah Lagi yg syubhah.. yg halal halal..yg haram haram.. tak Kan sesimple asas Pak uchetad tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ptg ni ke flyyy
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 07:36 AM | Show all posts
theotherfriend replied at 6-7-2022 11:07 PM
Thanks for the tips kaka.

Thnx for all the dua n good wishes kaka semua. Everyday I allocated 30 ...

seronoknya terpilih mengerjakan haji...semoga dipermudahkan semua urusan ye
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 07:38 AM | Show all posts
nyoyoyenye replied at 6-7-2022 11:50 PM
bukan Rasulullah s.a.w kata tunaikan haji bagi yg berkemampuan,, ke ? ni siap berloan bagai
...

ye betul, wajib bg yg berkemampuan...dan kita kena berusaha utk menjadi antara yg mampu itu. sbb tu menabung je ckit2 kat tabung haji, daftar awal2...then lepas tu serah je pd Allah utk terpilih menjadi tetamuNya...insyaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 07:45 AM | Show all posts

Fly ke mana???? Orang dah start gerak ke Arafah dah ni......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2022 07:50 AM | Show all posts
Saja search kat fb pasal PPHF ni, jumpa post sorg ni yg ambk pakej dgn PPHF, last post dia smlm still visa x approved lg...kesian baca post dia tiap hari merintih...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Uppp bagi bukak mata semua bg jatuh scammer baju kondom terpakai ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 7-7-2022 07:50 AM
Saja search kat fb pasal PPHF ni, jumpa post sorg ni yg ambk pakej dgn PPHF, last post dia smlm stil ...

Allahu.
Semoga dipermudah urusan orang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:58 AM | Show all posts
mamaneesa replied at 7-7-2022 07:50 AM
Saja search kat fb pasal PPHF ni, jumpa post sorg ni yg ambk pakej dgn PPHF, last post dia smlm stil ...

kesian kalau betul2 kena scam
Kalau betul tak lepas harap depa refund.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 09:08 PM GMT+8 , Processed in 0.082616 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list