CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 22211|Reply: 323

Pak Nil Tanya Siapa Ira Kazar? Ramai Bengang Tengok Reaksi Syamsul Yusof

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 01:25 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Syamsul Yusof hadir ke program ual bicara Hard to Heart yang dihoskan oleh Paknil.


Dalam satu rakaman tular, Pak Nil ada bertanya kepada Syamsul, siapa Ira Kazar dalam hidupnya.


Foto: IG




“Siapa Ira Kazar tu, terhadap awak?"


Set program jadi senyap sunyi untuk beberapa saat dan kemudia Syamsul menunjukkan isyarat mengunci mulut, yang menunjukkan dia tidak mahu mengulas lanjut hubungannya dengan wanita berkenaan.




  



Di ruangan komen ramai yang tak puas hati dengan reaksi anak Yusof Haslam itu.


Kata mereka kalau benar tiada sebarang hubungan perlu jelaskan!


  



  



Syamsul lebih suka berdiam diri, seolah-olah mengiyakan dia sedang bercinta dengan Ira sedangkan isteri, Puteri Sarah Liyana sedang berjuang menyelamatkan rumah tangga.


  



Malah Syamsul seolah-olah lebih menjaga hati Ira berbanding isterinya yang sah.


Sol, Sol, Sol, harap jumpa jalan kembali.  -CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-7-2022 01:36 PM | Show all posts
Anak saka Degawan yang bakal menjadi pendamping seumur hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 01:53 PM | Show all posts
sol sol muka rempit jugak ko nak. dah buta cinta semua nampak macam bidadari
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:05 PM | Show all posts
tak terasa air mata aku jatuh bila tengok sol punya response gini...hancur nya hati seorang isteri.

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:07 PM | Show all posts
baik la sarah move on dgn anak-anak.
xde laki,bapak cmni pn lg bahagia kot.
4 thn kot so bio la ilang laki dari jd bini tp tak dihargai.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:11 PM | Show all posts
sedih tgk part PS dgn background lagu tu

menitik air mata
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka ending show ni
Macam gitu jer
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:23 PM | Show all posts
drama sosial media

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-7-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka shamsol ni kalu salah pandang dengan dressing ala mafia italy jaga longkah, dah macam GIGOLO kertu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Talkshow pak nil ni boleh tengok kat mana chuolls?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 5-7-2022 02:24 PM
Talkshow pak nil ni boleh tengok kat mana chuolls?

https://youtu.be/_0FLFtfSTuI
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sol sol hati kau keras Sol
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Seyesly.....mmg lagi tak aku nk g tgk filem dia..krmain mendongak langit
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tengok mamat ni hidup merempat. Masa ni pasti awek dia buang dia mcm tahik.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:36 PM | Show all posts
sol nak jaga hati siapa sebenarnya...

bila dia diam gitu...mcm dia tidak menidakkan....sarah sila angkat kaki la...

derang pun dah xduk sebumbung kan..? ke sekali sekala jek balik rumah....
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:40 PM | Show all posts
aduh...siap lagu pulak...hiba hati perempuan ku ini.....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-7-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
plasminas replied at 5-7-2022 02:11 PM
sedih tgk part PS dgn background lagu tu

menitik air mata

Aku pun nak menitik air mata tengok video bila keluar scene PS dekat train itu.. nampak mata tgh berkaca
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:42 PM | Show all posts
Ira kazar ni dlm industri sapa sebenarnya? ada berlakon drama/filem apa-apa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 5-7-2022 02:32 PM
Nak tengok mamat ni hidup merempat. Masa ni pasti awek dia buang dia mcm tahik.

Susah nak tgk dia merempat sebab dia anak orka.. filem lak dpt sambutan tu yg makin juah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:43 PM | Show all posts
sedih gila kalau aku jd sarah. sampai cmtu skali laki dia buat dia.
tp ada lagi forumer yg dk backup samsol, siap mengutuk sarah. bodoh betul.

semoga samsol jatuh terduduk!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 03:04 PM GMT+8 , Processed in 0.186205 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list