CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih bagitahu org ucetaz kuat kerja.. Sampai ke pagi... Alah alah. Ciannya dia.
Ucetaz kan di bayar gaji utk kerja... Kerja pulak comp. si bungkus.. So kerjaya lah dia sekuatnya hihihi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 5-7-2022 04:14 PM
Suka tgk fazura bertudung bawal. Manis jer.

Yup simple tp tetap tutup rapi. If perasan dia tetap pakai inner nak tutup pergelangan tangan.

Tak perlu nak berbungkus berniqob serata alam nak bagitahu akulah paling Islamic. Tp fesyen merepek2. Bodooo.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 5-7-2022 06:43 PM
Yup simple tp tetap tutup rapi. If perasan dia tetap pakai inner nak tutup pergelangan tangan.

Ta ...

Oklah tu. Ada yg suka bawal ada yg suka niqob. Kita raikan perbezaan masing2. Siapalah kita nak teliti niat orang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 5-7-2022 04:22 PM
Karang aku sebut kuang ajar ko tak boleh terima...soalan belum.dijawab ko dah nak bertanya soklan  ...

Ikut suka kau ler labu....
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 5-7-2022 03:07 PM
Seriouss laaa Jahlop dok gigih up pak setad dia kerja kuat 3-4pagi eveyday...mentang2 awang dok dl ...

U ..kau tengok kat IG Puyu....dia dapat top 10 best Papa Millennial ...Ada Nabil, Dr say...n ntah sape lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 5-7-2022 03:15 PM
Mak aiii kasut tongkol diaaa....

Baju lagu kalo nak pi jamban kencing camno?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 5-7-2022 11:07 AM
U ..kau tengok kat IG Puyu....dia dapat top 10 best Papa Millennial ...Ada Nabil, Dr say...n ntah  ...

.
Adoi gile kuasa nye...beli buku 10dozen dpt award tu kot huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 5-7-2022 11:09 AM
Baju lagu kalo nak pi jamban kencing camno?

.
Mungkin pakai pampers kot? Sbb tu nmpk besar kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 5-7-2022 07:07 PM
U ..kau tengok kat IG Puyu....dia dapat top 10 best Papa Millennial ...Ada Nabil, Dr say...n ntah  ...

Paham2 je la anugerah kalau cmni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 5-7-2022 07:09 PM
Baju lagu kalo nak pi jamban kencing camno?

Dia tahan atau pakai pempers.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 5-7-2022 11:38 AM
auntyonion replied at 5-7-2022 10:33 AM
Mengikut sejara dulu kala..jah memang hadap je muka fattah walaupun fattah da kawen..dulu yg fatta ...


.
Skrg muka abdol keluar dlm ig official royal
tau...ada org tu hanya mampu tunjuk tulang ayam ja dlm igs sendri...ms tu semua family dia panggil dia quin tau...ex abam ipar dia pun pggl dia quin masa tu...adik dia yg kerek tu pun siap letak sticker crown tau kat kepala lembaga...siap tulis queen tau...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-7-2022 07:34 PM
Paham2 je la anugerah kalau cmni

Bila nampak misai kontot kat situ.
Terus tahu level award ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-7-2022 11:34 AM
Paham2 je la anugerah kalau cmni

.
Disebabkan tada bakat utk dipersembahkan...bersilat pun x tau....tgk dr gaya mcm kaki bangku...anugerah ghupe ini pun bangga...habis hebat le tu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-7-2022 08:10 PM
Ala kaka norm. Nti benak pakat ramai2 vote bini jah. Sb takmo fattah yg dpt

Bini jah blakon filem ass ass jah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 5-7-2022 06:55 PM
Ikut suka kau ler labu....

So siapa tumpang glamer siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 5-7-2022 03:15 PM
Mak aiii kasut tongkol diaaa....

Tak sakit belakang ke pakai gini..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 5-7-2022 11:07 AM
U ..kau tengok kat IG Puyu....dia dapat top 10 best Papa Millennial ...Ada Nabil, Dr say...n ntah  ...

.
Baby baru berapa bulan dah dpt papa milenium? Lainlah kalau anak dah besar...
Pak ostaz pun masih mengejar dunya...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-7-2022 07:34 PM
Paham2 je la anugerah kalau cmni

Anugerah berbayar kut… skrg ni oun anugerah pun blh buat bisnes.. kalau nak anugerah kena bayar gitew… mgkin lah kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 5-7-2022 06:33 PM
Mengikut sejara dulu kala..jah memang hadap je muka fattah walaupun fattah da kawen..dulu yg fatta ...

Dia tak boleh nafikan bamtah sangat hensem le tu.nasib ko la jah.Allah tu adil.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau berkaitan dgn jah… utk anugerah tak berprestij yg bukan de juri profesional mmg senang je dia blh dpt… mgkin pakai duit atau pengaruh.. tgk je lah anugerah meletop dan bintang popular.. dua2 tu bukannya pakai juri.. kalau ada duit dan pengaruh no hal lah utk dpt anugerah. Sampai pengacara pun dia blh mng.. kalah paknil
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 01:35 AM GMT+8 , Processed in 0.135836 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list