CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 5-7-2022 01:19 AM
kan kaka.. iols tkejut jugak gmbr tu fattzura yg kt tgh. skali ig royal selangor yg upload gmbr tu ...

Sapa suruh mengumpat bakal nak tiri tak jadi cuols.  

Mulut acik2 dok mengumpat sebelum maghrib sgt jah oii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 01:26 AM
Bkn takat jah dik

Sekali dgn samdol yg perli fazz konon xlyn andartu dulu sudah pasti ketap bibir ...


Jagan fattah dpt lg skali artis paling fofuler sudah kaka

Nama tgh mewangi kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:37 AM | Show all posts
anony-mous replied at 5-7-2022 10:49 AM
Boleh ke pakai heels tggi nak mampos? Lopa n bini dia ni tgh cipta agama baru ke? Seram tgk  ...

nah ko tgk ni..serius la mcm melampau dan mempergunakan niqab.
konon nk jd yg terpaling. niqab hanyalah hiasan smata2


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:38 AM | Show all posts
what an irony..si ex plak yg skrg berbff dgn bekas besan tk jadi..hidup umpama roda.
siapa sangka LOL.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:39 AM | Show all posts
Jah dgn puris pun mampu chuols, kerja keras sampai 3-4 pagi.. puris kan bangla, duduk buat kerja kat kilang innai Kita tak nampak, yg kita nampak bang awang je
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:41 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 11:37 AM
nah ko tgk ni..serius la mcm melampau dan mempergunakan niqab.
konon nk jd yg terpaling. niqab ha ...

Tak dpt jadi queen, pakai gini pun jadi lah mcm cleopatra
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:44 AM | Show all posts
Incanto replied at 5-7-2022 10:04 AM
dua tiga hari ni takde stori lembaga...syukurrr

porum rancak psl azri - azra catfish, PS Sol IK,  ...

ada chuols, pagi td iols baca fb dia up pasal kerja keras laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:47 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 5-7-2022 11:44 AM
ada chuols, pagi td iols baca fb dia up pasal kerja keras laki dia

kn dia ad buat igs puji laki dia balik 2-3pagi kerja kuat kira stok inai kt gudang. hahaah.kelakar gila, igtkan blik lmbt kerja keras bisnes juta2, sekali bisnes jual inai je.
low class betul si niqabis skrg. ahahahhha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 5-7-2022 01:19 AM
kan kaka.. iols tkejut jugak gmbr tu fattzura yg kt tgh. skali ig royal selangor yg upload gmbr tu ...

Entah2 selangor royal dah dinasihatkan oleh selatan royal itu yg terus kena kick tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:55 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 4-7-2022 11:28 AM
Tahniah... iols je tak dapat tengok lagi... mungkin minggu ke 3 baru la surut kot sebab semua gigih  ...

Thor kena tunda kan kakadud... 21/7 pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:00 PM | Show all posts
Fly_over replied at 4-7-2022 05:19 PM
kan kaka.. iols tkejut jugak gmbr tu fattzura yg kt tgh. skali ig royal selangor yg upload gmbr tu ...

spoile laa..isap tulang ayam depan soltan
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
I selalu ingat kan diri, never rendah kan orang  OR gelakkan orang lagi2 ikut standard n darjat. Selalu perasan, yang digelak tu lah onee day akan hidup lebih nikmat.. Saja kongsi .. peringatan tuk diri sendiri juge
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 5-7-2022 11:02 AM
lopa ke faz ke dua dua i tak minat. lopa i mmg block terus dari keluar feed ig. Tapi semalam lalu pu ...

Kawan2 aku pun buat gini . Mana2 content2 yg tak relevant selalu pop up kat timeline terus BLOCK Sebab depa kata semak…
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-7-2022 10:49 AM
Boleh ke pakai heels tggi nak mampos? Lopa n bini dia ni tgh cipta agama baru ke? Seram tgk  ...

Bukan ke kalau kita terlalu mendalami islam pun boleh sesat jugak? Jadi gila isim. Mcm princeqincly…
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:20 PM | Show all posts
anony-mous replied at 5-7-2022 10:49 AM
Boleh ke pakai heels tggi nak mampos? Lopa n bini dia ni tgh cipta agama baru ke? Seram tgk  ...

lembaga kan ada kad 'pesakit', 10 dia ckp, 0.1 pun belum tentu betuldemi sesuap perhatian dan nama.. dia duliks apa, janji org ingat apa dia buat

tp kasut tongkol tu mmg takleh blah, takut naw nampak katik
katik is osem nice and comel hoccay!!! tulah, menipu lg dgn netizen kata tinggi model, sekali pakai kasut tanpa tongkol, merundum jatuh 10cm
tang warna2 baju bungkus pun kemain.. menarik perhatian.. lawak la lembaga ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:20 PM | Show all posts
aku bru tgk video faz tepek kt ig dia ms tgk wayang dgn SS TPS, manja si fattah ni..

bila org pakat tepuk tgn bg appreciation kt dia, dia bgun terus pusing cari faz pegang tgn faz..alah alahhh mcmtu ke org yg bosan dgn bini tua dia? bak kata tulip hahahh LOLL.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 12:24 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 5-7-2022 11:37 AM
nah ko tgk ni..serius la mcm melampau dan mempergunakan niqab.
konon nk jd yg terpaling. niqab ha ...

wowww.nmpk tipis ye niqob dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:24 PM | Show all posts
mendeluk replied at 5-7-2022 12:14 PM
Bukan ke kalau kita terlalu mendalami islam pun boleh sesat jugak? Jadi gila isim. Mcm princeqincl ...

yg pnting besederhana la. bkn nk jd yg terpaling beragama. konon akulah terpaling hebat, berniqab tapi mampu berfesyen dan berpakaian jenama mewah.

dh salah dan lari konsep dh tu. erti berniqab tu sdri pn dlm islm utk mengelakkan diri rasa ujub, riak dan tidak menarik perhatian org. tp si niqabis ni dh mcm menyalahgunakan niqab. siap buat statement bangga berniqab sbb masih diterima dlm bidang seni dan fesyen. amenda ntah!
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:25 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 5-7-2022 11:25 AM
lembaga tgh pening settle innai kat kilang..ostad blk 4 5 pagi punya uruskan hal bisnes..hebat kan ...

aku pakai inai rambut bertajuk henna tu je utk letak kt kuku
ambik kaler brown.. santek ja tp lama tak pakai
senang nk apply ke jari jua.. kejap kering jua.. semudah masak maggi asam laksa

lembaga mcm org jakun je dgn warna2 inai gelap
org dh lama pakai sejak zaman belajar lg ahhahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:28 PM | Show all posts
Cokoro replied at 5-7-2022 12:24 PM
wowww.nmpk tipis ye niqob dia

baca komen kata ni efek mat kilau ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 10:19 AM GMT+8 , Processed in 0.081551 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list