CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 07:46 AM | Show all posts
suterabiru123 replied at 4-7-2022 07:44 PM
Awww bukan kaleng2 kawan daddy n mummy fatima

Papa and mama Billy kawan dgn sapa? Kalau Jah dpt tgku ramos...pasti lebih dari tu dah hidup dia sekarang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 5-7-2022 09:35 AM
Ada aje gambar Raja diapit oleh fattzura tapi ig royal x guna. Raja berjiwa rakyat kaedahnya

Admin ig royal tu xtahu protokol lettew

Untunglaaa sultan n permaisuri xmurka..klu x..selamat jalan Romeo jelaaa..p cari job lain
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 5-7-2022 08:08 AM
Haah kan baru perasan  mcm 2 ketui tu plk raja n permaisurinya

Ashekali ashekala

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 4-7-2022 07:48 PM
Wah 23juta dah? Memang balik modal sangat lah. Bg la bonus kat pelakon n krew2 gak sol Jgn mkn sorg  ...

Baca tak ada orang kantoikan yg cinema ambil 50% first week and 70% after 2 weeks profit like that. I lupa apa tweet tue. Tak silap namron yg tweet kut. Kalau 23juta pun kalau gitu la cara cinema untung atas angin gila juga
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
babyleo68 replied at 5-7-2022 09:05 AM
Kerana comment mu kaka norm, terus meolls scroll back up tengok, betul la fattzura yang diapit ole ...

Nasib org tu xde tengkolok pastu bini dia pki crown..klu x org ingat tu tengku ian uzzam dgn binik kuin nura medina kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 4-7-2022 07:48 PM
Wah 23juta dah? Memang balik modal sangat lah. Bg la bonus kat pelakon n krew2 gak sol Jgn mkn sorg  ...

Sol bukan penerbit
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 5-7-2022 12:02 AM
Entah2 family sskjp ni ada je nonton MK

Pendatang macam diorg ada ke nak nonton kisah tanah melayu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:48 AM | Show all posts
mrssultan replied at 5-7-2022 07:54 AM
Baca tak ada orang kantoikan yg cinema ambil 50% first week and 70% after 2 weeks profit like that ...

i macam susah nk caya sebab setau i entertainment tax tu pembeli yang bayar. ni contoh i google



so kalau nak bahagi2 pun bahagi ikut harga tiket la kot tapi harga tiket pun berbeza2 kan, mcm tgv sblm pkl 12 dpt tiket early bird rm11 gitu.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 09:19 AM | Show all posts
makadek replied at 4-7-2022 07:49 PM
Ada sapa2 nk try mencakar yistana keww
Gigil yg berkelubung tu bagai di robek2
Ketinggalan jauh be ...

terbaca pulak dan terpanggil utk tinggal komen ahahhahahaa

td ternampak gamba2 dia.. pakaian ya hampunnnn... mmg dasar lapar perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:23 AM | Show all posts
Rogue98 replied at 4-7-2022 10:31 PM
Simple jer Faz..tetap cantik and menutup aurat. Tak perlu nak lilit badan dgn kain bermeter2 meleret ...

kah kah kahhhhh
meleret dan boleh nampak bentuk badan.. ntah apa2 aje..
dgn warna yg menarik perhatian utk dilihat.. dasarrrrr lapar perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:28 AM | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 07:52 AM
Admin ig royal tu xtahu protokol lettew

Untunglaaa sultan n permaisuri xmurka..klu x..selamat j ...

kan...fazz n fatah sendiri pun x upload pic yg diorang kat tengah king n kuin
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:30 AM | Show all posts
epal_putih replied at 5-7-2022 07:15 AM
Hahaha
Tq ramos sebab tak jadiiiiiiii

nasib baik ramos tersedar awal
kalau tak jenuh nak melayan karenah sskjp
penyudahnya ucetat bebird je yang mampooo
kui kui kui
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:31 AM | Show all posts
SANKURIANG replied at 5-7-2022 07:46 AM
Papa and mama Billy kawan dgn sapa? Kalau Jah dpt tgku ramos...pasti lebih dari tu dah hidup dia s ...

papa dan mama billy kawan ngan anak jagung
tu pon dah bangga giler dah jahpamtek
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu org tu yg beriya2 nk cakar yestana, sekali ex pulak yg baik ngan istana, istana yg sama plk tu huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:32 AM | Show all posts
She-Ra replied at 5-7-2022 09:23 AM
kah kah kahhhhh
meleret dan boleh nampak bentuk badan.. ntah apa2 aje..
dgn warna yg menarik perh ...

ucetat bebird approved pulak laki bertabarruj macam tu
dasar penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Susah juga nk tulis caption bhs istana ni kan , kira ok la Fattah boleh tulis tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
mrssultan replied at 5-7-2022 07:54 AM
Baca tak ada orang kantoikan yg cinema ambil 50% first week and 70% after 2 weeks profit like that ...

Haritu tertengok video mawi rasanya. Dia explain gov tax 25% lpstu baki baru first  week panggung ambik 50%, lpstu akan naik naik 55%, 60% and max 65%. Baki baru dpt kat production.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 5-7-2022 10:48 AM
i macam susah nk caya sebab setau i entertainment tax tu pembeli yang bayar. ni contoh i google



Mawi world guru kafa terjun jd retis..xpyh caya laaa ckp dia tu..dia bukan penerbit otai Pon..br nk jinak ntah2 dh selamat kena kencing dgn pawagam sbb cerita dia sendu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Shanne16 replied at 5-7-2022 11:28 AM
kan...fazz n fatah sendiri pun x upload pic yg diorang kat tengah king n kuin

Kaka speku tu impromptu je berdirinya pastu tukar posisi br herlok.
Tp admin ig tu xtaula pemenat susah mati kot..tu yang nk Awang dgn kak long kaw duk tgh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
miamiot replied at 5-7-2022 09:37 AM
Susah juga nk tulis caption bhs istana ni kan , kira ok la Fattah boleh tulis tu

Rasanya faz yg tulis mula2 kat ig nya, lepas tu fattah edit sikit,  mungkin faz bantu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 06:25 PM GMT+8 , Processed in 0.085690 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list