CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 6-7-2022 07:40 AM | Show all posts
Iols bagi 6 dari 10 bintang je filem MK ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-7-2022 07:22 AM
Dia dpt 91.5% muka plg perfect ikut greece ancient katanyeh

Actor Robert Pattinson, 33, has bee ...

Ko dapat yg timbang kati pun bersepai.....

Mimpi ler....

Kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Shazid replied at 6-7-2022 07:40 AM
Iols bagi 6 dari 10 bintang je filem MK ni...

Yg 6 iteww semua utk awangkayu kheunz?



Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
gx5448 replied at 6-7-2022 12:25 AM
Tak sapu lantai dah baju..tp kasut tongkol pulak skrg dia tayang dgn bangganyer..tak tau apa dia n ...

Akaun mak bapak ko keww yg dia  hack dan kongsi kontentnya iteww?

Kahkahkahkahkahjah

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 6-7-2022 05:28 AM
Kenapa eh sejuk mata memandang keluarga FattZura
Macam sempurna
Kita nampak flow dia


To master the  art of fakeness ni ko ingat tak perlukheun kemahiran keww heshe?

40% inborn.....60% hardwork .....


Kahkahkahkahkab
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 6-7-2022 09:38 AM
Noritake aku buat basahan....my ragdoll and british shorthair.....cat food.....

Mahal pebenda?


Dah tu...kenapa ko berhutang sana sini?pergila byr blk duit porumer ribu riban yg ko pinjam dulu tu



org sengkek konek x up kje jaga mcm ko ni mmg kuat sembang!

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-7-2022 07:48 AM
Dah tu...kenapa ko berhutang sana sini?pergila byr blk duit porumer ribu riban yg ko pinjam dulu  ...

Ko jawabkheun sekali la senang.......aku counter sign aja nanti....

Kahkahkahkahkahkahkah

Anyway back to noritake.....aku serious ler ..takda mahal la kalau setakat boleh buat tempat makan dua kucing aku...cheapskateboard macam ko aja rasa mahal.....

Kahkahkahkahkahkahkah





Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 5-7-2022 10:03 PM
Dari u mana ya? Course apa?

Jurusan SENI KAYU....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 6-7-2022 09:57 AM
Ko jawabkheun sekali la senang.......aku counter sign aja nanti....

Kahkahkahkahkahkahkah


Sendiri makan pn tunggu kenduri tahlil..xpon pki kupon meribrown expired...lg nk sembang!

Hahaha..tp yela kan...ape je ko ada Rahim selain menyembang kt porum..ank xde bini xde rumah xde kete xde..lendir ijo yg ada pon konek dh xle perform




Kasihan...





Kucing halimunan je ko mampu sembang

Eh..ko xnk masuk CI declare duit tinggal $5 nk makan gaji kena potong mcm cerita kt sebelah?









Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:18 AM | Show all posts
TODS replied at 5-7-2022 03:15 PM
Mak aiii kasut tongkol diaaa....

Ya Allah..ko tak tersadung ke jah..tk dpt bygkan bila naik escalator dgn kasut tongkol begitu...serams
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-7-2022 08:09 AM
Sendiri makan pn tunggu kenduri tahlil..xpon pki kupon meribrown expired...lg nk sembang!

Hahaha. ...


Ni lepaskheun geram sebab momod lama macam tak layan report ko kewww norm?atau perhaps mereka mula sedar ko tak kurang bangkai makjujatnya?

Kahkahkahkahkahkah

Anyway my hats to you....daya imaginasi dan ilham ko aku boleh bagi 3.5 star....

Kahkahkahkahkahkahkah

Again back to the isu of noritake...kenapa ko kata mahal?

Dari masih berlaki sampai lani dah jadi J model masih tak dapat merasa keww?

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 6-7-2022 08:27 AM
eira2310 replied at 6-7-2022 08:18 AM
Ya Allah..ko tak tersadung ke jah..tk dpt bygkan bila naik escalator dgn kasut tongkol begitu...se ...


If it will make you lebih berhati hati "watching your every step"....bukan keww hikmahnya disitu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 6-7-2022 10:22 AM
Ni lepaskheun geram sebab momod lama macam tak layan report ko kewww norm?atau perhaps mereka mula ...



Hutang kalau xmampu nk byr..jgn buat bodoh manak oiii..xmampu buat jela cara xmampu..xpyh sembang mambang..mcm mana konek nk up...konek layu pon ko xinsap2

Back to the issue konon



Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
per706 replied at 6-7-2022 04:54 AM
Lom, dia ni as if x ready nk berkelubung lgi sebenarnya,tpi da "terjual" image gini kena la mainta ...

sbb dia nak stand out. ce bayangkan dia pakaian normal,pastu berdiri sebelah bini dia. org akan nampak biasa ataupun org mcm 'xnampak' dia

so kena berjubah bertongkol sbb nak org 'aware' kewujudan dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 5-7-2022 11:50 PM
Dah knp semua thread nak sebar berita palsu ni… dah takde keje lain ke

What do u mean semua thread. Aku letak dkt 2 thread je. Kau pun nk jd kaki fitnah mcm love_hanani ke. Klu mcmtu kau pun xde beza dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-7-2022 08:26 AM
Hutang kalau xmampu nk byr..jgn buat bodoh manak oiii..xmampu buat jela cara xmampu..xpyh semban ...

Ini got nothing to do dgn kisah ko kena cerai...rahim ko kena confiscate sebab iteww tak boleh buahkheun zuriat sehingga kena cerai kheunz? They are not related?

Kahkahkahkahkahkah

Noritake punya citer skg dah kena masuk bab rahim ko kena confiscate ko kena cerai .....macam lari tajuk kheunz?


Kahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 6-7-2022 06:48 AM
Ni first time iols dengar.. AMH nak tackle Abdul?

Aikkk takkan tak tahu
Masa AMH baru putus tunang
Kemain update hari2 dok supper dengan Abdul
Siap makan kat cafe Abdul lagi time tu
Berbunga2 wajah sheols

Tup2 Abdul sangkut dengan Faz
Itu yang keluar sindiran pergi toilet pun dah rindu

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 6-7-2022 05:45 AM
Sapo AMH?

Ex bini Sultan Brunei
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 6-7-2022 07:48 AM
To master the  art of fakeness ni ko ingat tak perlukheun kemahiran keww heshe?

40% inborn.....60 ...

Macik tiap kali Sting mengomen
Terhibur

Ai ai cip
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-7-2022 08:26 AM
Hutang kalau xmampu nk byr..jgn buat bodoh manak oiii..xmampu buat jela cara xmampu..xpyh semban ...

Kak norm, mana uols tahu dia hutang tak bayar semua tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 06:49 PM GMT+8 , Processed in 0.132929 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list