CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 5-7-2022 09:23 PM
Bodohlah...hahaha

Tgk dua ketul ni iols teringat cerita senario xx yg kaka fazzy berlakon dolu kala.tergelak kalau igt.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 5-7-2022 03:15 PM
Mak aiii kasut tongkol diaaa....

eh… mana hilangnya kasut Langkawinya yang kononnya kasut humble sangat tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-7-2022 10:44 PM
Dah ada alasan lain jugak uols. I tgk haritu agent dia komen tgk pd warna darah pemakai jugak. Inn ...

Kalau darah warna biru, nanti innai jadi purple.
Kalau darah warna Royal yellow, innai jadi oyen.
Kalau hati hitam, darah akan hitam, innai dpt gelap mcm hajah kesayangan kita
- Agen NunHa Innai -
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 5-7-2022 11:03 PM
Kalau darah warna biru, nanti innai jadi purple.
Kalau darah warna Royal yellow, innai jadi oyen.
...

Hhaahaha bongok la...kena pulak tu... Btoi la warna inai ikut darah...

Makna kata darah jah hitam sehitam hatinya.... Eh eh kukunya
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoshhi replied at 5-7-2022 09:24 PM
Huh dia ni gigih burukkan faz. Btw btol ke apa dia ckp iols x tau menahu psl ni

Dah knp semua thread nak sebar berita palsu ni… dah takde keje lain ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 5-7-2022 03:15 PM
Mak aiii kasut tongkol diaaa....

Tak sapu lantai dah baju..tp kasut tongkol pulak skrg dia tayang dgn bangganyer..tak tau apa dia nak buktikan sebenarnyer pon..nak maintain smp tua ker perangai gitu..atau makin teruk?..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
happy tengok faz dan bam tah makin  berjaya

tiap kali salu fikir untungnya faz dapat bam tah.. bila suami sebagai ketua keluarga baik.. isteri pon makin baik. sebab tu girls.. jangan friendzone nice guys dan cari bad boys je.

tapi ofkoz jarang nice guys hensem mcm bam tah
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 5-7-2022 11:03 PM
Kalau darah warna biru, nanti innai jadi purple.
Kalau darah warna Royal yellow, innai jadi oyen.
...

Adoila...tak menahan komen tetpaling ..dah boleh geng dengan alien
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 5-7-2022 09:01 PM
Tula kan
Seronok ooo dpt hadiah sentimental mcm tu
Dapat dari Sultan selangor pulak tu

Kalo dapat datukship dari selangor org kata mmg exclusive kot..johor pon..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 5-7-2022 09:42 PM
Memanco manco lobenak. Tidak diselindungkan lg.

Kalo mentioned lofa tu konpem lobenak..selain macam kita ni yg selalu panggil hajah ke..lopak ke..jahloop ke..jahpamtek dll gelaran utk si katek kepala besar yg perasan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 5-7-2022 04:31 PM
teringat dia dok hembus2 cinta kakafaz masa photoshoot mag apa entah. hahaha! garit si awang ni

Garit2 sambil malu2
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 5-7-2022 04:28 PM
Ksian dia ni kan.. Apa yg faz buat smua dia nk tiru.. Ritu faz mekapkn fattah utk g tygn mat kilau ...

Dia memang suka tiru faz segala benda, aritu lepas pantang up pakai cincin kahwin kot. Faz kan dulu lepas pantang up dah must pakai cincin tunang ke kahwin.. so tiru seteru la khen
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-7-2022 04:26 PM
Tgk gmbar latest x? Pakai heels tongkol tumit halus

Lom, dia ni as if x ready nk berkelubung lgi sebenarnya,tpi da "terjual" image gini kena la maintain aku rasa.kelubung ni x sesuai dgn jiwa dia yg maseh nak melawa2 n mengharapkan perhatian org keliling.



Ujung2 jadik clash gini.ko pkai jubah,niqab segala.tpi at the same time wearing a "screaming for attention clothing"  nk backwards takot dicerca ummah,org x angkat jdi idol.so truskan dlm keterpaksaan sambil redeem perhatian.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa eh sejuk mata memandang keluarga FattZura
Macam sempurna
Kita nampak flow dia
Dari Faz tak bertudung
Sampai dah jadi ibu dan berubah
Fattah tak tunjuk alim
Faz tak tunjuk dia suci

Dorang ni jenis buat hal sendiri kan
Esklusif sangat
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang macik perasan lately

Jahtek sibuk mencapub isu PS dan Sol
Mentang lah Sol dan Fattah sepupu
Patutnya tak payah bagi statement menyibuk

Nanaz ada up poster Fattah dalam Mat Kilau
Tanda Nanaz dah ok dengan Fattah

AMH beria beli tiket 1 hall
Semata nak tengok Jurrasic Park
Masih berdendam tak dapat tackle Fattah iye
Filem sejarah pun tak bagi anak tengok kewwwww
Dah tua dah kawen dah ada anak pun
Still nampak busuk hati
Bila tunjuk pangai begini
Macam betul je orang Brunei cakap dia rempuh istana madu sebab jeles
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 6-7-2022 05:32 AM
Yang macik perasan lately

Jahtek sibuk mencapub isu PS dan Sol

Sapo AMH?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 6-7-2022 05:32 AM
Yang macik perasan lately

Jahtek sibuk mencapub isu PS dan Sol

Ni first time iols dengar.. AMH nak tackle Abdul?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 5-7-2022 11:59 PM
amboi kaka..edward cullen si vampire

Dia dpt 91.5% muka plg perfect ikut greece ancient katanyeh

Actor Robert Pattinson, 33, has been named most beautiful man in the world
This is according to the Golden Ratio of Beauty Phi devised in Ancient Greece
His facial features came closest to the ancient Greeks' idea of perfection


Gituhhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 6-7-2022 12:03 AM
Dari u mana ya? Course apa?

UUM.

Course dia general je..yg pastinya kawen bamtah rektor uum kasi hadiah noritake yg mahal ittew.

Bdk lain mana ada dpt
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-7-2022 07:25 AM
UUM.

Course dia general je..yg pastinya kawen bamtah rektor uum kasi hadiah noritake yg mahal itt ...

Noritake aku buat basahan....my ragdoll and british shorthair.....cat food.....

Mahal pebenda?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 03:41 PM GMT+8 , Processed in 0.124945 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list