CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 5-7-2022 08:33 PM
Hahaha...tapi yang penting Faz cakap sheols tak tengok sangat filem2 Syamsul sebelum Mat Kilau. Is ...

me too… tak pernah looking forward toYH or his sons movie…tak suka genre yg di bawa - siapa faham/ tahu , tahu lh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 5-7-2022 08:50 PM
zamzam replied at 5-7-2022 06:53 PM
Oklah tu. Ada yg suka bawal ada yg suka niqob. Kita raikan perbezaan masing2. Siapalah kita nak te ...


Niat kita tak tahu..
Tp apa yg ditunjukkn, tindakan dan perbuatan... org boleh menilai. Penilaian ikutlah pendapat masing2. Raikan perbezaan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 08:08 PM
Sgt hensem tu idoklaaa pd kaka..

Sbb klu letak sebelah myebelah Edward Cullen ka kokesen lain con ...

Adoi kaka.  Jgn laa sebut2 cullen tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemak kg santan tercirit ketinggalan kat blkg even dh amik kelas lakonan di US
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 5-7-2022 06:40 PM
Sewel ke? Pakaian mcm kondom yg dh sselesai

Hahaha bongok..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 5-7-2022 07:05 AM
sweet

Elok tersusun tatabahasa dan susun kata Fattah
A++ sangat
ni kalau si puriz, abis kluar ayat bangladesh tongang terbalik dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
milafida replied at 5-7-2022 08:44 PM
SS bagi buku kat fattah .agaknya nk suruh fattah buat filem sejarah kut

Tula kan
Seronok ooo dpt hadiah sentimental mcm tu
Dapat dari Sultan selangor pulak tu
Mmg boleh cite smpai ke anak cucu cicittt laaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 5-7-2022 06:43 PM
Yup simple tp tetap tutup rapi. If perasan dia tetap pakai inner nak tutup pergelangan tangan.

Ta ...

Simple kan pakaian kakafaz..
Tgk wayang dgn permaisuri tp lgsung x overshadow pon pakaian…
Tgk permaisuri bawak beg hermes, kaka faz x kelek pon hermes dia
Mmg dia tau nk berfesyen ikut tmpt n masa

Rasanya kalau retis lain ni mau dress terpaling hebat dh sbb tgk wyg dgn SS n permaisuri kannn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
puanserama replied at 5-7-2022 10:54 PM
Adoi kaka.  Jgn laa sebut2 cullen tu..

Hehehehe...hensem hensem hensem meowwww
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 5-7-2022 08:33 PM
Hahaha...tapi yang penting Faz cakap sheols tak tengok sangat filem2 Syamsul sebelum Mat Kilau. Is ...

Kaka faz kan dia subtle je
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 5-7-2022 01:00 PM
Elok tersusun tatabahasa dan susun kata Fattah
A++ sangat
ni kalau si puriz, abis kluar ayat bangl ...

.
Abdol kan ada degree dari universiti yg diiktiraf oleh kerajaan kalau tak buat ayat tersusun...ontah lah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
miszsusy replied at 5-7-2022 08:44 PM
me too… tak pernah looking forward toYH or his sons movie…tak suka genre yg di bawa - siapa faha ...

Samalah. Pnh tgk khurafat n munafik je online. Tu pun sbb tgk dgn kwn2 movie night btw khurafat lg best bg iols dri munafik
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 5-7-2022 04:31 PM
teringat dia dok hembus2 cinta kakafaz masa photoshoot mag apa entah. hahaha! garit si awang ni

Hahahha yeke ada eh
Mana nk tgk
Suka pulak tgk gelagat diorang
Sekrng kan diorang dh x show off sgt mesra tu
Dlu2 selalu je belanja kan hahahha

Nakal ek bamtah
Ptot la kakfaz cayaqqq muka ensem mcm tu pastu duk usik2 gitu pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-7-2022 07:34 PM
Paham2 je la anugerah kalau cmni

Hahaha..ni jer dia mampu...
Tx u tolong tepek kan..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:23 PM | Show all posts
Bodohlah...hahaha

  

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Huh dia ni gigih burukkan faz. Btw btol ke apa dia ckp iols x tau menahu psl ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 08:26 PM
Seteruk2 kaki gaduh si fazz ni..

dia kaya mkn xpyh tunggu tahlil

Pak guard kutil kaki probok
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:34 PM | Show all posts
Hoshhi replied at 5-7-2022 09:24 PM
Huh dia ni gigih burukkan faz. Btw btol ke apa dia ckp iols x tau menahu psl ni

Amboi konfidennya dia bercerita, sebijik Amber Heard yang anggap penipuan dia benar belaka. Padahal Jah yang bagitau semua wartawan Faz nak jatuhkan dia. Faz yang tak tahu apa2 dan bila wartawan tanya, dia jawablah - siapa Lofa untuk saya jatuhkan. Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 5-7-2022 09:34 PM
Amboi konfidennya dia bercerita, sebijik Amber Heard yang anggap penipuan dia benar belaka. Padaha ...

Ya. Ingt lg masa ni drama tahajjud cinta. Padahal betullah faz gtau tu. Dia mcm tibehh. Ya lah masatu lopa ksyangn ramai
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cokoro at 12-7-2022 08:21 PM
Hoshhi replied at 5-7-2022 09:24 PM
Huh dia ni gigih burukkan faz. Btw btol ke apa dia ckp iols x tau menahu psl ni


Memanco manco. Tidak diselindungkan lg.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:22 PM GMT+8 , Processed in 0.181092 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list