CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Beta Telah menonton Filem Mat Kilau”-Bertuahnya Fattah Amin & Fazura Dpt Tonton Filem ‘MAT KILAU’ Dgn SULTAN SELANGOR

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 5-7-2022 07:34 PM
Paham2 je la anugerah kalau cmni

Anugerah berbayar kut… skrg ni oun anugerah pun blh buat bisnes.. kalau nak anugerah kena bayar gitew… mgkin lah kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 5-7-2022 06:33 PM
Mengikut sejara dulu kala..jah memang hadap je muka fattah walaupun fattah da kawen..dulu yg fatta ...

Dia tak boleh nafikan bamtah sangat hensem le tu.nasib ko la jah.Allah tu adil.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau berkaitan dgn jah… utk anugerah tak berprestij yg bukan de juri profesional mmg senang je dia blh dpt… mgkin pakai duit atau pengaruh.. tgk je lah anugerah meletop dan bintang popular.. dua2 tu bukannya pakai juri.. kalau ada duit dan pengaruh no hal lah utk dpt anugerah. Sampai pengacara pun dia blh mng.. kalah paknil
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 5-7-2022 07:56 PM
Dia tak boleh nafikan bamtah sangat hensem le tu.nasib ko la jah.Allah tu adil.

Konteks ALLAH gantikhennya dgn yg lebih baik tidak terpakai kewww?

Ko islam kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 5-7-2022 07:40 PM
.
Disebabkan tada bakat utk dipersembahkan...bersilat pun x tau....tgk dr gaya mcm kaki bangku...a ...

Award terplg hebat compare tu anugerah vote2 neh
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 5-7-2022 05:05 PM
sweet


Kiranya bila kaka fazz dok puji2 melambung Itu hari dia bkn puji sbb bamtah tok laki dia..tp sbb mmg betul2 puas hati laa hasil kerja n karya seni tok laki sendiri..kiranya ni bukan puji level ass ass mcm mamatut puji ank sejuk peyut dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 5-7-2022 09:56 PM
Dia tak boleh nafikan bamtah sangat hensem le tu.nasib ko la jah.Allah tu adil.

Sgt hensem tu idoklaaa pd kaka..

Sbb klu letak sebelah myebelah Edward Cullen ka kokesen lain confirm la tenggelam..tp klu semata level hensem; yassssss
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
fatimahmarkonah replied at 5-7-2022 12:02 PM
Award terplg hebat compare tu anugerah vote2 neh

.
Kalau nk menang anugerah terbaik lambert le...
Lapar award betoi hahaha
Benak je bangga...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Saja nk ckp kaka td g quill city mall..car park situ selalu hujung minggu and LPs office hours sendu tp skrg meriah ya...xpernah kaka park jauh..ni first time parking depan pintu sume penohhh..mesti sbb org rmi g tgk wayang..sbb bawah lengang mcm biasa
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 08:03 PM
Kiranya bila kaka fazz dok puji2 melambung Itu hari dia bkn puji sbb bamtah tok laki dia..tp sbb m ...

Masa dia puji kat IG tu tanpa konteks kan sebab orang tak tengok lagi MK, tu yang dok kata dia syok sendiri bagai. Hehehe…
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 5-7-2022 08:33 PM
Nak garang dgn bini tak takut kena cerai kewww? Bini kaki gaduh hokay?

Kahkahkahkahkahkah

Seteruk2 kaki gaduh si fazz ni..

dia kaya mkn xpyh tunggu tahlil

xmmyusahkan org pinjam duit tak bayar

xmenyemak kat porum memekak menyalak mencarot2 mcm pak gad kutil lendir ijo semekin sorg tu


Sounds familiar?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:27 PM | Show all posts
Mamiyan replied at 5-7-2022 05:35 AM
Dah bff dgn TPS mcm ni besar la chance kakak faz/husben dpt gelar la kan

fuh kalau dapat gelar memang meroyan baling-baling pinggan la jah ninja. Kalau timah dijodohkan kerabat lagi la naik gila terus seteru kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 5-7-2022 10:24 PM
Masa dia puji kat IG tu tanpa konteks kan sebab orang tak tengok lagi MK, tu yang dok kata dia syo ...

Honestly Kaka pun rasa terpaling masa tu..tp yela..dia dh tgk premiere kan..

Mmg la padan pujian heshe dgn karangan berjela dia taip ti
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:30 PM | Show all posts
mrssultan replied at 5-7-2022 07:54 AM
Baca tak ada orang kantoikan yg cinema ambil 50% first week and 70% after 2 weeks profit like that ...

tapi nak maintain cinema pun mahal jugak kan. dengan sewa space besar, bayar gaji staff. tapi untung kat popcorn jugak la mahal nak mampos makanan dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:31 PM | Show all posts
awex^returns replied at 5-7-2022 09:31 AM
papa dan mama billy kawan ngan anak jagung
tu pon dah bangga giler dah jahpamtek

sape anak jagung?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:31 PM | Show all posts
anony-mous replied at 5-7-2022 04:26 PM
Tgk gmbar latest x? Pakai heels tongkol tumit halus

menakutkan tengok lopak pakai purdah tapi kasut tongkol 10 inci balik anjing pun mati
pesyen apakah ??

adakah masih mengejar duniawi ..berfashionista

seremmmm




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-7-2022 08:33 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 5-7-2022 02:46 PM
Kena paham dia pun pekerja jugak, kang tak dapat gaji kang.. So barang dah mahal, dia kena lah OT
...

mama tinipap yg beli beras benornya

dah kantoi ritu

bukan piyu

oiyu pekerja nunha sajork hari2 keje obertime balik 3 pagi..hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:33 PM | Show all posts
Normabaru replied at 5-7-2022 08:28 PM
Honestly Kaka pun rasa terpaling masa tu..tp yela..dia dh tgk premiere kan..

Mmg la padan pujia ...

Hahaha...tapi yang penting Faz cakap sheols tak tengok sangat filem2 Syamsul sebelum Mat Kilau. Is that a dig for that cheater? Hikhikhik...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen Faz , jujur je kan, menulis pendpt mengenai tontonan yg dia lihat, dr segi kerja pembikinan filem- without prejudice, selamba je puji Sol, walaupun org kecoh masa tu (as what we know) credit goes to who earn it…
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
SS bagi buku kat fattah .agaknya nk suruh fattah buat filem sejarah kut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 08:36 AM GMT+8 , Processed in 0.251047 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list