CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cintaerina

"Tunggu 4 Jam," - Fikirkan Anak Sakit, Zarina Zainuddin Tak Puas Hati Dengan Servis Hospital Swasta

  [Copy link]
Post time 1-7-2022 02:14 PM | Show all posts
Tgk area kut. KAlau KPJ klang tu tunggu lama. SJMC mmg lama.
Aku sll pi ADMC. sblm MCO cepat bila emergency. X sabar2 nk kita admit.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 02:35 PM | Show all posts
bayar mahal2 servis flop

doktor2 ni tak takut api neraka ke??

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 1-7-2022 08:50 AM
Ingatkan buat  video sebab nak bercakap meluahkan rasa tak puas hati ke rupanya saja tunjuk rupa yg  ...

Tunggu jgk kot2 dia nak membebel ke lps tu. Eh sambung kedip2 mata je..
Lain nau ye bila ber filter tu. Tak cam iols.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan la si vangang abadi ni ha. Pegi lah melingkup!
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 04:41 PM | Show all posts
Carcosa replied at 1-7-2022 12:50 AM
Kakak oiii. Masalah ni mmg takkan selesai smp bila2. Buat lah complain byk mana pun. Tinggal sabar a ...

lama tu tunggu.. mesti berdebar2 sepanjang tgu tu kan. dgn risaunya lah haiiii. faham sgt perasaan gini. saya ms preknan anak bongsu tp dah 8 bln gitu. tiba2 ada pendarahan. wlupon sikit, risau jgk sbb yg dua preknan tu x pernah jadi. ms pegi check-up kat HKL bgtau doktor.. terus doktor tolak msuk wad nak monitor. Alhmadulillah rezeki ada katil kosong. xyah tgu lama2
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 04:49 PM | Show all posts
alhamdulillah..i pergi tak pernah lama menunggu..rasanya kena tgk tempat hospital private mana kot .. tempat tumpuan mungkin ramai n penuh, i pergi columbia setapak memang tak lama..semua cepat
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia ni hitam btl tgk ari tu kt lalaport bkn jenis hitam manis mula2 x perasan dia dlm ig bkn main filter nmpk cntik
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 05:24 PM | Show all posts
swasta pon dah pening kot makin ramai masuk situ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 05:28 PM | Show all posts
sekarang ramai dah org kaya, ramai dah ada medical card... so takde beza private dgn hosp kerajaan. Yg private berlambak lambak sebab nak claim medical & insurance.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pergi Pantai Bangsar hari rabu 29hb. dekat 5 jam nunggu. Last skali report pun tak siap, nurse suruh datang ambik kemudian. Tu pun dah pukul 6.20 petang urghhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dejure at 1-7-2022 06:19 PM
Samerosie replied at 1-7-2022 01:20 PM
Iols salah sorang yg telah membeli nya sebb dengar sedap bangat.  I ikut instruction macamana nak  ...


Same with me..sayang produk dia masa buat kat rumah dulu bagus.sedap.skg bila dia dah upgrade, kualiti tak jaga.pulut dia mcm jelantah sikit,and rendang dia ada rasa tengik.tak sedap mcm dia buat kat rumah dulu,mostly peniaga melayu mcm tu la.mula2 aje ok.i pon dah serik nak beli pulut kuning dia,baik buat sendiri aje.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 1-7-2022 04:41 PM
lama tu tunggu.. mesti berdebar2 sepanjang tgu tu kan. dgn risaunya lah haiiii. faham sgt perasaan ...

Iya.. Berzikir je masa tu Sambil redha, kalau dah tertulis dia takde, takpela saya terima. Gitu. Tapi Allah maha mengasihani
Fuhh 8 bulan dah besar sgt tu Alhamdulillah takde apa2 yg jadi ya
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:06 PM | Show all posts
Carcosa replied at 1-7-2022 11:47 AM
Iya.. Berzikir je masa tu  Sambil redha, kalau dah tertulis dia takde, takpela saya terima. Gitu ...

Alhamdulillah.. bersalin normal, baby keluar ikut target date . tp masa tu mmg cuak habislah.. igtkan dia nak keluar awal. fikir mcm2. ialah.. byk sgt dgr org bercerita klu bersalin darah keluar dulu sakitnya ya amat sgt
utk x OT.. skrg ni mana2 hospital.. swasta ke kerajaan ke.. sama je masa menunggu. ikut rezeki masing2 jgk. ada org xyah tgu lama, baru duduk 5-10min dah dpt jumpa doktor.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 1-7-2022 06:15 PM
Same with me..sayang produk dia masa buat kat rumah dulu bagus.sedap.skg bila dia dah upgrade, kua ...

Oh yes tengik and jelatah.  Sorry i terlupa the word i guna hapak pula macam so harsh pula kan.  Maybe bila dia buat for frozen ni dia sub kut kan...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:21 PM | Show all posts
Bersyukur jelah swasta x reject anak kau kak
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 1-7-2022 12:40 PM
Product pulut kuning, lemang acik Z ni dah masuk pasaraya Lotus's
Harga leh tahan mahal, masalahny  ...

Tak sedap, pon..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 1-7-2022 04:56 PM
Muka dia ni hitam btl tgk ari tu kt lalaport bkn jenis hitam manis mula2 x perasan dia dlm ig bkn ma ...

Tp i jumpe die kat ariani lawa pula.. Manis jaa... Tp gelap sikitla...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 1-7-2022 05:15 PM
Same with me..sayang produk dia masa buat kat rumah dulu bagus.sedap.skg bila dia dah upgrade, kua ...

Sokong. Pernah rasa masa dulu2 kala agak sedaplah. Bebaru ni beli adoh xsedap xberbaloi dgn harga.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 1-7-2022 05:20 AM
Iols salah sorang yg telah membeli nya sebb dengar sedap bangat.  I ikut instruction macamana nak  ...

Makanan bersantan, mana boleh simpan/display lama2 kat rak
kompom la berkulat n basi
naseb iols tak beli.
Kalau kita beli n makan n kena keracunan makanan siapakah yg nak bertanggungjwab yach.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 1-7-2022 12:26 PM
Tak sedap, pon..

naseb iols tak beli sbb takut sakit perut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:35 PM GMT+8 , Processed in 0.092925 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list